Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 32 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Με την ολγα πρεπει να εχω παει περιπου 4 φορες. Για μενα ειναι σταθερη αξια! Μικροδειχνη και εχει εναν αερα μικρου κοριτσιου και προ παντων θελει να σε ευχαριστησει και οχι να σε ξεπεταξει. Τι εννοω με αυτο? Εκει που θα αρχισεις μαζι της τα φιλια, τα χαδια, θα σου παρει πιπα, θα την γλυψεις, θα σε εχει κανει τουρμπο με τα προκαταρκτικα 10 λεπτου η οσο θελει ο καθενας και αντι να σου φορεσει σκουφο να σε τελιωσει, θα σε ξαναρχισει την πιπα γιατι το γουσταρει και γιατι θελει να σε κανει να περασεις καλα. Τα μονα αρνητικα για μενα ειναι οτι εχει λιιιιιγο φουσκωμενο χειλος και δεν εχει βυζι. ΑΝ τυχον βαλει σιλικονη θα ειναι ενα σουπερ υπεροπλο γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ ωραια πανω της. Σωμα μοντελε και ωραια φατσουλα με ωραια ματια και γλυκο χαρακτηρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
102
Πόντοι:
25.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, topscorer, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2022
Ωραίος! Μια ερώτηση: στη προηγούμενη πρόσφατη κριτική σου έβαλες πρόσωπο γιατί 10 τώρα 8;
review reaction 1 hornyasfuck
16 Σεπτεμβρίου, 2022
Για το χειλος. και επισης επειδη καταλαβα οτι 10 ειναι πολυ μεγαλος βαθμος για να τον δωσεις. Ασε που για αλλους μπορει να ειναι 10 αλλους 8 αλλους 5. γουστα ειναι αυτα. Εγω μαλλον παω με τις μερες μου. Αλλες φορες μια κοπελα μπορει να την δω για 8αρι και αλλες για 10αρι. παιζει ρολο το πως θα ειναι ντυμενη, το πως θα εχει κανει τα μαλλια της κτλπ κτλπ κτλπ.
review reaction 1 Weruloa, Spartan2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2