Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 12 10
Call-Girls 26856
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καλησπέρα,
πρώτη κριτική μου και η συνάντηση με την κοπελα ήταν ο λόγος που γράφτηκα στο site, γιατί εκνευρίστηκα.
Πρώτα μια δυο γενικές παρατηρήσεις.
Ασχολούμαι ενα - ενάμιση χρόνο με το σπορ, δοκιμάζοντας κατά μέσω όρο μια- δυο κοπελες την βδομάδα και πλέον νομίζω μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι λίγες οι κοπέλες που πραγματικά μπορείς να πεις ότι άξιζε ο χρόνος και τα λεφτά που δίεθεσες. Η πλεοψηφία είτε δεν έχει καμία σχέση με τις φοτο, είτε δεν έχει καμία δίαθεση να περάσεις καλά, είτε και τα δύο μαζί.
Οι μόνες που πραγματικά άξιζαν 100% από αυτές που έχω δει εγώ και είπα «Μπράβο και χαλάλι τους !» είναι η Dida και η Νονα από το YourAngels και η Dasha και η Rebecca από το Glamour (μόνο απ´ αυτά τα 2 γραφεία έχω δοκιμάσει).
Τες πάντων, αναφορικά με την Σαρον, ενώ λόγω των κριτικών που δίαβασα ήμουν σίγουρος ότι θα ναι ολα οκ, έφαγα φόλα. Η κοπέλα ενώ όντως έχει ωραίο καυλιάρικο πρόσωπο, έχει κάνει μπάκα και έχει και κάτι περίεργα σκούρα, τεράστια σημαδια επεμβασεων στα στήθη, που πραγματικά είναι αντιαισθητικά. Όμως κι αυτά θα τα έιχα προσπεράσει αν έδειχνε στοιχειωδώς διάθεση να περάσω καλά. Ήταν απ την αρχή όμως ξινισμένη και ψυχρή και φάνηκε ότι πήγαινε για ξεπέτα, ενώ μετά το πρώτο τελέιωμα στο στόμα της και μετά από λίγη κουβέντα, μου είπε λανθασμένα ότι είχαμε ακόμα 15’, ξεκινώντας μια ηλίθια λογομαχία για το χρόνο που απέμενε και καταφέρνωντας το στόχο της, να ξενερώσω, να περάσει η ώρα και να φύγω.
Δεν αμφισβητώ ότι οι άλλοι σύντροφοι πέρασαν καλά, απλά σε μένα έκατσε η στραβή και έχοντας φάει αρκετές, είπα να αρχίσω να τις μοιράζομαι. Αυτά, take care

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια