Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 106835
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Οι Ρωσίδες γενικά δεν είναι το ατού μου. Πιστεύω πως οι περισσότερες έρχονται να κάνουν μια αρπαχτή, να βγάλουν κάνα ψιλό και πίσω στη Μόσχα να το παίξουν γυναίκες για σπίτι. Μια νύχτα του Αυγούστου λοιπόν, είπα να την δω διαφορετικά και να ψωνίσω ένα κορίτσι από Ρωσία μπας και αλλάξει η νοοτροπία μου. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΜΩΣ. Καλή συννενόηση με γραφείο και γύρω στην 01:30 σκάει η Λίλια στο δωμάτιο με καμία καθυστέρηση, αλλά με ένα ύφος σαν να μου έλεγε «τι θέλω εδώ εγώ;» Κοίταγε σαν χαμένο γύρω γύρω να δει την ατμόσφαιρα και λέω θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα. Μην τα πολύ λέω, καλό social, καλά αγγλικά, αλλά μην το παίζεις ρε φιλενάδα φιλοσοφημένη και περπατημένη. Φαίνεται ότι το κάνεις μόνο για τα λεφτά και δεν έχω κανένα θέμα με αυτό. Σεξ όπως γράφω και στον τίτλο αδιάφορο. Πίπα δεν θυμάμαι καν, καλύτερα να μην την άφηνα να μου κάνει. 3 στάσεις όλες και όλες και ελάχιστη συμμετοχή από την πλευρά της. Αυτό που με εξοργίζει όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το φιλί με γλώσσα. Τι το γράφεις στις υπηρεσίες σου αφού δεν φιλάς ούτε στο μάγουλο; Πραγματικά απογοητευτικό. Προσπάθησα να χύσω και την έστειλα στην ευχή του θεού στα 40’. Δεν ήταν η χειρότερη εμπειρία, αφού έχω βιώσει μακράν χειρότερες, αλλά 100% κάτι που δεν θα ξανά προτιμήσω. Στα ίδια λεφτά βρίσκεις διαμαντάκια, Ελληνίδες και ξένες που περνάς φανταστικά. Κορίτσια μην μας κοροϊδεύετε, είναι το χόμπι μας, η διασκέδαση μας και πρέπει να σέβεστε όπως σας σεβόμαστε και εμείς. Δεν σας ταιριάζει; Αλλάζετε δουλειά. Για όποια μπορεί και θέλει είναι το άθλημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν