Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 13 10
Call-Girls 60404
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αργεντινή είναι δύναμη στα κορίτσια και έτσι μας ήρθε η Samy από την Βαρκελώνη όπου μένει κάμποσα χρόνια τώρα. Άψογα αγγλικά και πολύ καλή υποδοχή ντυμένη σωστά ,με βλεφαρίδες, βάψιμο όλα κομπλέ. Τυπικός χαιρετισμός, χαμόγελο και περιποιημένο δωμάτιο. Πρόσωπο, σώμα ότι βλέπετε αυτό θα πάρετε. Εμένα μου άρεσαν όλα και έμεινα για 1 ωρα και ας είχα κούραση.Μπανακι και επιστροφή για τον 1ο αγώνα. Ζήτησε χρήματα μπροστά αφού πρώτα ρώτησε αν θα μείνω 1 ώρα. Δεν τα έδωσα και έμεινα γιατί ήταν ευγενέστατη και πηρε επιβεβαίωση και από το γραφείο. Σωμα θα έπρεπε να είναι λίγο πιο γυμνασμένο και τα φιλιά θα έπρεπε να είχαν γλώσσα. Αυτά είναι τα παράπονα μου. Δεν κολλάει πουθενά, αλλά δεν οδηγεί και πουθενά. Όλες οι επιλογές δικές σας. Βυζάρες κώλος κτλ λάτιν μεριά όμορφα. Πίπα καλή με καλαμπαλικια στο μενού στα οποία δίνει ιδιαίτερη προσοχή με κοίταγμα πονηρό. Δάκτυλα δέχεται και το μουνι χωράει τα πάντα είναι δουλεμένο καλά όπως και η πίσω πόρτα. 1ος γύρος τέλεια δουλειά με τα πόδια ιεραποστολικα να τα πιάνει και να τα τραβα τέρμα ψηλά να φαίνονται οι τρύπες. Διάλειμμα την έστειλα για μπάνιο (άψογη,εδώ να πούμε ότι αρώματα καθαριότητα σε άψογο βαθμό) και ζήτησε να κάνει μασάζ το οποίο το έχει.Μονη της έκρινε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε 2ο γύρο ο οποίος ήταν δυνατός, με καλές στάσεις, βαθιές διείσδυσης και δυνατά χαστούκια στην κωλαρα αδιαμαρτηρητα. Δυστυχώς η στυση δεν ήταν σταθερή και δεν ήρθε το τέλος. Αλλά δεν με άφησε έτσι, ξεκίνησε μια πίπα όπου έδωσε τρελό γλύψιμο στα καλαμπαλικια και τελείωσα χειρονακτικά. Νομίζω ότι στο γλύψιμο το έχει πολύ. Αυτή ήταν η εμπειρία μου θεωρώ ότι αξίζει με το παραπάνω. Ισως την ξαναδώ γιατί με πέτυχε κουρασμένο και θα ήθελα να το πάω πιο δυνατά αν και νομίζω ότι πήρα ότι ήθελα
στο έπακρο. Ενημερωτικά ήδη δύσκολο να βρεις ραντεβού, ελπίζω να βοήθησα Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
andronikos3
Γλομπεάρχης
153
Πόντοι:
30.373
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, company of heroes tho, kwstasxat και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Φαίνεται καλή περίπτωση αλλά αφού δεν φιλάει πραγματικά (αντίθετα με όσα αναγράφονται στο site), όχι. Να δούμε αν θα έρθει ποτέ λατίνα που θα το λέει και θα το κάνει. Καλά που μας το είπες φίλε μου
review reaction 1 olddog, TOMCRUISE, andronikos3
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Παντως δεν ξερω με ποια λογικη δινουν τα λεφτα 160 αυτη Το προσωπο ειναι αλογομουρα. ΓΙα το υψος; Βεβαια δεν ειναι η κοντοχοντρη με πλαστικες βραζιλιανα κτλπ που φερνουν..
J
Johnykk
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2