Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 69 10
Call-Girls
219338
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ημερομηνία ενδεικτική όπως πάντα.
Συνήθως κοιτάω να είμαι στις κριτικές μου λίγο διαλλακτικός , διότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και όχι με κομοδίνα...
Εδώ όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι για εμένα όπως τα περίμενα, μετά από τόσα που είχα διαβάσει.
1. Το σώμα το ήξερα και δεν είχα θέμα , για αυτό φυσικά και την πήρα ... αλλά δεν αρκεί μονάχα αυτό.
2. Προσπαθεί να πουλήσει μία αθωότητα η οποία δεν έχει να προσφέρει τίποτα, απλά σε κοιτάει δίχως καμία πρωτοβουλία.
3. Πάθος δεν υπάρχει ήταν απλά μία αγγαρεία .
4. Πίπα δεν το έχει, νομίζει ότι το κάνει καλά
5. Είχε και θέμα υγιεινής κάτω όπου είχε μία μυρωδιά , αναγκαστικά να πλύνω αρκετές φορές το χέρι μου μπας και ξεβρομίσει....
Έριξα ένα στα γρήγορα και προσποιήθηκα ότι είχα δουλειά και έφυγα.
Κλείνοντας δεν ακυρώνω τους υπολοίπους , αλλά για 150 δεν είναι με τίποτα .... στα 60 είναι καλά
Δυστυχώς άλλο ένα ραντεβού στα σκουπίδια.
Συνήθως κοιτάω να είμαι στις κριτικές μου λίγο διαλλακτικός , διότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και όχι με κομοδίνα...
Εδώ όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι για εμένα όπως τα περίμενα, μετά από τόσα που είχα διαβάσει.
1. Το σώμα το ήξερα και δεν είχα θέμα , για αυτό φυσικά και την πήρα ... αλλά δεν αρκεί μονάχα αυτό.
2. Προσπαθεί να πουλήσει μία αθωότητα η οποία δεν έχει να προσφέρει τίποτα, απλά σε κοιτάει δίχως καμία πρωτοβουλία.
4. Πίπα δεν το έχει, νομίζει ότι το κάνει καλά
5. Είχε και θέμα υγιεινής κάτω όπου είχε μία μυρωδιά , αναγκαστικά να πλύνω αρκετές φορές το χέρι μου μπας και ξεβρομίσει....
Έριξα ένα στα γρήγορα και προσποιήθηκα ότι είχα δουλειά και έφυγα.
Κλείνοντας δεν ακυρώνω τους υπολοίπους , αλλά για 150 δεν είναι με τίποτα .... στα 60 είναι καλά
Δυστυχώς άλλο ένα ραντεβού στα σκουπίδια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Ο παθός μαθός..
εν τω μεταξυ, κοιτωντας πιο κατω, οι μισες κριτικες της κοπελας, ειναι απο περαστικους κλωνους-φαντασματα
Τώρα αν η κριτικοί μου μετά από τόσα χρόνια την θεώρησαν κάποιες φτιαχτεί δεν έχω θέμα ….
Κλείνοντας δεν χρειάζεται να κάνουμε οικονομία στο νερό όταν κάνουμε μπάνιο … εξάλλου ενεργειακή κρίση έρχεται και όχι κρίση υδάτινων πόρων ακόμα ….
Οποίος κατάλαβε κατάλαβε
2.Προσπαθεί να πουλήσει μία αθωότητα η οποία δεν έχει να προσφέρει τίποτα, απλά σε κοιτάει δίχως καμία πρωτοβουλία.
4. Πίπα δεν το έχει, νομίζει ότι το κάνει καλά.
Εσύ στην υγιεινή σταμάτησες;
Δείχνοντας μπούτι & στήθος δεν πας πουθενά..
Είμαστε της ποιότητος & όχι της ποσότητος. Αλλαξε επάγγελμα καλύτερα...