Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 4 10
Call-Girls 21571
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Επικοινωνία με γραφείο μέσω μηνυμάτων. Τους ζήτησα προτάσεις για pse και λόγω και των κριτικών επέλεξα την κριστάλ. Ζήτησα μισάωρο με δυνατότητα επέκτασης σε 1 ώρα ωστόσο η κοπέλα επέμενε να κλείσω ώρα λέγοντάς μου πως δεν κάνει 30λεπτα η κριστάλ αν και εμφανίζονται στο σαιτ. Πρώτο φάουλ από το γραφείο...

Εδώ να επισημάνω πως ενώ συνήθως ρωτάω τα γραφεία αν οι φώτος είναι ακριβείς εδώ το παρέβλεψα, κυρίως λόγω της πρόσφατης κριτικής του συναγωνιστή.

Μπαίνω μέσα και πραγματικά απορούσα αν μπήκα σε λάθος δωμάτιο. Έχει πάρει τουλάχιστον 10 κιλά από τις φώτος, πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις φώτος.

Είχα ζητήσει η κοπέλα να φοράει κολλητό φόρεμα και τακούνι και με περίμενε έτσι. Ωστόσο η παγωμάρα μου λόγω της διαφοράς στην εμφάνιση ήταν εμφανής. Στήθος με σιλικόνη, κακή δουλειά με εμφανή σημάδια από την επέμβαση και πολύ σκληρό.

Εκεί κάνω εγώ την μαλακία και δεν μιλάω με το γραφείο να σηκωθώ να φύγω. ίσως με "κόμπλαρα" με το γεγονός του φακελώματος στο ξενοδοχείο στην Συγγρού.

Ζητάει ευγενικά τα λεφτά, τα βγάζω, δεν τα μετράει και μου λέει να τα αφήσω σοτν έιπλο μπροστά από τον καθρέπτη. Μπαίνω για ντουζ.

Μόλις βγήκα μου ζητάει η κοπέλα να ξαπλώσω. Γδυνεται και πριν αρχίσει το τσιμπούκι με ρωτάει αν θελω άγριο ή "ευγενικό". Ζητάω άγριο και ξεκινάει με κάποια ντιπ. Πάω να πιάσω στήθος αλλά μου τραβάει το χέρι. Σηκώνομαι όρθιος και την βάζω στα γόνατα. εκεί αρχίζω να της πιέζω το κεφάλι που το δέχτηκε χωρίς παράπονα χτυπώντας μου το πόδι όταν πνιγόταν. Της ζήτησα να ξαπλώσει στο κρεββάτι να της πηδήξω στόμα ωστόσο μου είπε πως δεν το κάνει.

αφού της έδινα πίπα για κανα 20λεπτο της ζήτησα να στηθεί στα 4 να την πηδήξω. έβαλε αρκετό τζελ και στήθηκε. άντεξε σφυροκόπημα για λίγη ώρα με σφαλιάρες στον κώλο και τελείωσα μέσα στην καπότα.

Σηκώθηκα, πήγα για ντουζ και μπήκε αυτή. Ντύθηκα στο ενδιάμεσο και την περίμενα. Της λέω πως δεν θα συνεχιστεί το ραντεβού. Δεν ρώτησε τι έγινε ούτε έκανε καμία προσπάθεια να μείνω.

Της ζήτησα τα ρέστα και μου είπε πως είναι 140 + 20 για "ligh domination", ωστόσο μου κάνει προσωπική έκπτωση 10€! Μετά είδα πως αναγράφεται στις υπηρεσίες, ωστόσο το γραφείο δεν με είχε ενημερώσει για αυτό αν και είχα ζητήσει ξεκάθαρα υπηρεσίες pse.

Έφυγα από το ξενοδοχείο στέλνοντας μήνυμα πως πρέπει να αλλάξουν φωτογραφίες ωστόσο δεν απάντησε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
620
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, parasskeuas777, piko και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2022
Τελικα ολα τα κολογραφεία ιδια ειναι.Οταν κανεις κανενα παραπονο η δε θα απντησουν η θα σε αρχισουν στο βρισιδι και τις κατάρες......
review reaction 1 Bartender 74
07 Σεπτεμβρίου, 2022
εμενα απο τις φωτο που εχει βαλει παντως με παραπεμπει σε transgender εγχειρισμενη,πολυ αντρουα μου κανει το κορμι της.
δεν θα την επαιρνα βεβαια λογω πλαστικων βυζιων,αλλο παλι κ αυτο,πας κ βαζεις κυρα μου πλαστικα κ δεν αφηνεις τον πελατη να τα πιασει.
πλακα μας κανεις?????
07 Σεπτεμβρίου, 2022
Καλά τα είπες, μαλακια που δεν έφυγες με +10kgr!!!
Η μόνη ένσταση μου είναι στο ότι εσυ πρέπει να διαβάσεις παρεχόμενες υπηρεσίες κ τιμές! «Υποχρέωση» σου είναι …και όχι του γραφείου!
Φαντάζεσαι να λένε σε κάθε ένα αναλυτικά έξτρα κ τιμές;!
review reaction 1 ButtLicker
07 Σεπτεμβρίου, 2022
Τα είχα γράψει στα σχόλια της άλλης κριτικής αλλά μάλλον ο συναγωνιστής δεν τα διάβασε Και εγώ δεν είχα αναγνωρίσει την κοπέλα όταν την είδα και από σεξ ήταν πολύ μέτρια Γενικά μακριά Σε στούντιο βρίσκεις πλέον πολύ καλύτερες
review reaction 1 dimitrisgk
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Φίλε mad max έχεις δίκιο, γαμησέ τα..... james034 έχεις δίκιο αλλά δεν είχα δει ποτέ μου επιπλέον χρέωση "light bdsm" και να εννοούν το mouthfuck και τα πιάσιμο χέρια πίσω στα 4!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5