Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 19326
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Οι φωτογραφιες ειναι ακριβεστατες! Οτι περιμενα ειδα. Εγω για τα ποδια πηγα και πραγματι ειναι πολυ ομορφα, σχηματισμενες γαμπες, σφιχτες, γυμνασμενες. Η κοπελα εχει και ωραιο προσωπο, εχει και κοιλιακους οχι πεταχτους αλλα γραμμωμενους, εχει σφιχτο κωλο και παρα πολυ ορεξη! Το στηθος ειναι μηδενικο αλλα δεν με νοιαζει καθολου, δεν πηγα για βυζζζζια εκει.
Μολις μπηκα αρχισε να μου χαμογελαει και να μου χορευει, οπως οι λατινες στη λατινικη αμερικη, οχι οι καραβιες που εχουν ερθει τελευταια εδω και εχουν κανει τον κοσμο να ακουει λατινα και να στριβει. Οι λατινες εκει ζουν για τον ερωτα, πας με τετοια γυναικα και τα βλεπεις ολα. Ετσι κι αυτη. Δεν με αφησε να παρω ανασα. Με εστειλε για μπανιο και επεσε πανω μου! Με καυλωσε αμεσα και την αφησα να γλυψει αρχιδια αλλα μετα της το αλλαξα και αρχισα να γλυφω ποδια, στηθος, κωλους, οτι εχει πανω της μου αρεσε. Της ζητησα να βγαλει τα παπουτσια και να ανεβει στο κρεβατι για ποδολαγνεια. Επαθα σοκ με τις γαμπες της, δεν μπορεσα να κρατηθω για κατι παραπανω κι εχυσα.
Να σημειωσω οτι τα αγγλικα της ειναι περιορισμενα αλλα δεν θα ενοχλησει κανεναν αυτο...
Η κοπελα τρεχει 10αρια και εχει σωματαρα, ειναι ομορφη και εχει ορεξη. Προσωπικη μου συμβουλη: προλαβετε την!
Πρωτη φορα στην Ελλαδα, ελπιζω οχι και τελευταια. Θα φυγει στις 15 του μηνα ειπε αν καταλαβα καλα.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών