Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως τα λέω η. Κοπέλα είναι ανώμαλη και λυσασμενη ,

Λοιπόν , έχω πάρει κάτι ανεξάρτητες κατά καιρους και κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου την γιολαντα . Προκαλούσε η καριολα στο νημα πολύ, όταν την διάβαζα έλεγα θα δεις μωρή πουτανα τι θα πάθεις και μου τον έκανε πέτρα μόνο από τον τρόπο της στο νημα ειδικά με μια ιστορία της.

[Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της. Ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια γυναίκα.ζεστη θερμή αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφο πρόσωπο πράσινα ματάκια ωραίο χαμόγελο.. με πολυ μεγάλη ευγένεια επάγγελματιας. Δηλαδή είδα ότι εχει τσιγάρα και της είπα ελα να κάνεις ενα τσιγάρο και με ρωτηαε εάν εγώ καπνίζω της λέω όχι μου λεει εντάξει και παίρνει τα τσιγάρα πίσω Επέμεινα να κάνει και η κοπέλα μου είπε ότι σε.πελατες. που δεν καπνίζουν δεν κανει γιατί δεν θέλει να τους ενοχλήσει με καπνό σε μικρό χωρο ε.νταξει μου έκανε εντύπωση και το έγραψα.

Τωρα εγώ στην αρχή σκαλωσα.ηθελα να της κάνω τα χειρότερα, είδα αυτό το πλάσμα και λέω δεν θα μου βγει αυτό που ήθελα σίγουρα θα το πάμε αλλιώς όπως βγει γιατί ήταν όμορφο αυτό που έβγαζε. Μπαίνει για ντους και βγαίνει με ζαρτιερες(δεν της ζήτησα να φοράει αλλά το είχαμε συζητήσει με μύνημα παλιότερα ότι μου αρέσει και το θυμόταν) με καρφώνει με ένα βλέμμα άλλο τελειως , η τύπισσα βαζει μια καυλωτικη μουσικη και παει στην ακρη του κρεβατιού κάνει κάτι στησίματα περίεργα και τουρλωνει την διαστημική κωλαρα, κάνει κάτι κόλπα γυρνάει το κεφάλι με καρφώνει με βλέμμα πονηρό άγριο και γλυφει το δάχτυλο της νταξει λέω δεν παίζει αυτό ήρθε άλλη από το μπάνιο.ημουνα ξαπλωμένος.και.ερχεται στο κρεβάτι με φιλάει αργά καυλωτικα.με.γλωσσα σταματαγε με.κοιταζε . Μετά περνάει όλο.μου το σώμα αργά με γλώσσα είχα ανατρίχιασει. Ξεκινάει ένα τσιμπουκι μετά με τα όλα., deep για ώρα .σάλια παίξιμο με.γλωσσα σε.σημεία περίεργα στο καυλι.μου. δυνατό με σφιχτά τα χείλη. Παίρνει προφυλακτικό το.καβαλαει, ξέρει να γαμιεται έκανε εναλλαγές σε ένταση στάσεις ρυθμούς.
Γυρνάει μετά σε ανάποδο cowgirl. Μου λέει χτυπάμε χτυπιέται σαν σκυλί.
Την γυρνάω μετά στα τέσσερα στήνεται σαν τσόντα βαράω ασταμάτητα μουνι ήθελε και άλλο.μου έλεγα βάλτο τέρμα μέσα.και της κοκκινισα.τα κωλομαγουλα.. .το βγάζω και μπαίνω κωλο γυρνάει με κοιτάει αρρωστημένα μου λέει μην τον λυπηθείς αρχίζω βαράω. Ε δεν άντεξα ήρθε το.τελος.στην κωλαρα της..
Σηκώνεται και τότε παρατήρησα το σώμα της ήταν στυλ ελληνικό και βραζιλιάνικο μαζί κωλαρα μικρό βυζι γραμωμενη κοιλιά.μπουταρες σφιχτες.

Καναμε μετα και γαμω τις κουβεντες

Νταξει πουταναρα και καλός ευγενικός χαρακτήρας.ταυτόχρονα.
Respect
Σίγουρα θα την ξανά πάρω και συνιστώ ανεπιφύλακτα καλά γαμησια αδέρφια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
391
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 erethis72, ant-ant, Panta_orthios και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2022
Δεν θα έρθει η ώρα να κατέβουμε Αθήνα? "θα το κάψουμε κυρ Στέφανε..."
review reaction 1 review reaction 3 Mikrotsoutsounos, f21, STAVROS6969
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1