Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
γυρω στη μια στελνω μηνυμα στο αγαπημενο γραφειο,ειχα κανει και το προηγουμενο βραδυ αποπειρα,αλλα δεν ειχαν διαθεσιμη καποια κοπελα του γουστου μου,ομως με ρωτησαν ποιες κοπελες μου αρεσουν απο το υπαρχον ροστερ και τους εδωσα 6-7 ονοματα,οποτε χθες η απαντηση στο μηνυμα μου ηταν μονολεκτικη και ηταν η μονικα της οποιας το ονομα ηταν σε αυτα που ειχα δωσει.
κανω ενα φρεσκαρισμα στις 2 κριτικες που υπηρχανε μηπως και μου ειχε ξεφυγει κατι αρνητικο,ενθουσιαζομαι που ο γεροξουρας εκανε γλειφομουνι με το μωρο -που δεν κανει ποτε-και που απεφυγε τα γλωσσοφιλα της ενω το κοριτσι ηθελε-εκει τον εκραζα φυσικα,αλλα σταθηκα στο γεγονος οτι το κοριτσι γουσταρει γλωσσοφιλα,οποτε χωρις πολυ σκεψη εδωσα το οκ κ εφυγα σφαιρα για το χοτελι.
εκει εκανα ενα ντουζακι να παρφουμαριστω και εγω λιγο και εριξα με τη μηχανη ενα γρηγορο ξυρισματακι στη μαπα για να ειναι λεια .
2κ45 ακριβως χτυπαει η πορτα ανοιγω και βλεπω ενα χαμογελαστο πολυ γλυκο κοριτσι απεναντι μου,σαν τα κοριτσια που χαζευα στην παραλια στις διακοπες μου και αναρωτιομουνα αν ειναι φοιτητριες ή ειναι ακομα μαθητριες.
περναει μεσα μου συστηνεται.
απλο ντυσιμο ενα σορτσακι και ενα τοπακι χωρις σουτιεν και πεδιλα νομιζω. γδυνεται και παει για ντουζακι,το σωματακι της πολυ ομορφο,αδυνατη,με μικρα εφηβικα βυζακια με μεγαλες και πανεμορφες ρωγες,παντως ειχε λιγο βυζακι,οχι σαν την προηγουμενη που ειχα γραψει κριτικη που ειχε σκετες ρωγες.ο ποπος της ηταν λιγο πιο μεγαλος ,δεν ειχε δηλαδη νεανικο κωλαρακι,οπως τα βυζακια της,οποτε ευχαριστηθηκα να χουφτωνω τα κωλομερια της.ειχε και ενα αντιαισθητικο για μενα τατουαζ ψηλα στο μπουτι της με μια νεκροκεφαλη πανω που το εβλεπα και ελεγα απο μεσα μου,τι ειν τουτο παλι,πειρατες της καραβαικης το καναμε,μη με κραξετε το ξερω οτι ειναι της καραιβικης ,αλλα θελω να τρολαρω κατι μαλακεςΧαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
μετα το ντουζ ερχεται κοντα μου ξαπλωνει πανω μου την παιρνω αγκαλια και την αρχιζω στα φιλια και γλειφω με μανια τα βυζακια της και το μωρο φαινεται να γουσταρει φουλ,φλωσσοφιλα ,χαδια παντου,επαιζα με το μουνακι της το οποιο υγρανθηκε αμεσως και μετα απο λιγο κατεβηκε μονη της για πιπα ,η οποια μου φανηκε πως ηταν αρκετα καλη,απλως μου τον επαιζε κιολας καπως γρηγορα και της τραβουσα μαλακα το χερακι για να σταματησει.
μετα την τραβαω παλι πανω μου και ξανα χαδια γλωσσοφιλα κλπ και μετα της λεω να παμε για 69,οπου εκει ειχα το μουνακι της πρωτο τραπεζι πιστα και το ευχαριστηθηκα για κανα δεκαλεπτο,εκει ευγενικα μου ζητησε να σταματησουμε γιατι ηταν κουρασμενη,οποτε της ειπα να ξαπλαρει και να συνεχισω το γλειψιμο μονος μου.
εβαλε και ενα μαξιλαρι κατω απο τη λεκανη της για να εχω το μουνακι της φατσα καρτα και εκει αρχισε του μουνιου το πανηγυρι με εμενα να γλειφω ασταματητα και να της βαζω και λιγο δαχτυλο χωρις το μωρο να δυσανασχετει καθολου.
εκει δυστυχως πανω στο καλυτερο ειχαμε μια μαλακια που ηταν αποκλειστικα δικη μου μαλακια-χωρις να το θελω φυσικα-οπως ειχα το μουνακι της στο στομα μου,καπως εκλεισα το στομα μου πανω στο μουνι της και σαν να κλεισανε αποτομα τα ουλα μου-προς θεου οχι τα δοντια μου,ειπαμε ειμαι βρυκολακας,αλλα οχι και ετσι,και το κοριτσακι τιναχτηκε πανω σαν να τη χτυπησε ρευμα και ανακαθισε και ηπιε λιγο νερο,εγω τη χαιδεψα στην πλατουλα ,της ζητησα συγγνωμη και της ειπα οτι δεν το ηθελα προφανως και εκεινη μου χαμογελασε και μου ειπε don't eat me please ,στο τελος του ραντεβου μου ειπε οτι το καταλαβε οτι ηταν με τα ουλα μου και οχι με τα δοντια μου και οτι δεν την πονεσα ακριβως,αλλα καπως ξαφνιαστηκε και αντεδρασε απο ανακλαστικο και ανακουφιστηκα γιατι παντα προσπαθω να μην ταλαιπωρω τα κοριτσια.
καπου εκει που ειχε ανακαθισει το κοριτσι λεω παει τωρα ναυαγησε κ το γλειφομουνι γαμω το κερατο μου πανω στο καλυτερο,αλλα προς μεγαλη μου εκπληξη το κοριτσι πηρε παλι θεση για να συνεχισω το γλειψιμο,οπου εκει προσπαθησα προς αποφυγην αλλου ατυχηματος να χρησιμοποιω μονο τη γλωσσα μου,οπου επικεντρωσα την προσοχη μου στην κλειτοριδα της οπου καραγουσταρε το κοριτσι εκει κ πρεπει να την τελειωσα τουλαχιστον μια φορα και σιγουρα το καταευχαριστηθηκα.
ειχε μεινει κανα τεταρτο και λεω να γαμησω και λιγο ,στεκομαι ορθιος και τη βαζω να με πιπωσει λιγο να γινω ντουρος φουλ και στη συνεχεια προφυλακτικο,οπου παιξαμε τρεις στασεις και τελειωσα με ιεραποστολικο εχοντας την σφιχτα στην αγκαλια μου και δινοντας της γλωσσοφιλα φουλ.
συμπερασματικα περασα πραγματικα παρα πολυ καλα,πηρα ολα οσα ηθελα χωρις καθολου γκρινια,γλωσσοφιλα γλειφομουνια οσο γουσταρω κ εριξα κ εναν πουτσακο ομορφο.
τωρα σιγουρα δεν ειναι το μουνι του αιωνα,για αυτο κ δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παιρνει 150 ενω μεχρι προσφατα ολες παιρνανε 140-ισως να ειναι το επιδομα που ειναι απο ουκρανια.
παντως ειναι ενα πολυ φρεσκο κοριτσακι με προσωπακι καπως αθωο τολμω να πω και γενικα μου εβγαζε αυτο το αματουριστικο που ψαχνω.
στην εμφανιση τα 7αρια που της εβαλα μπορει να ειναι καπως αυστηρα,αλλα εχω πει οτι θα ειμαι πιο αυστηρος απο οτι ημουν παλιοτερα ,εξαλλου οταν βαζω 9αρια στη διμετρη την angel ειναι αδικια για την angel να βαλω 8 κ 9 σε αλλα κοριτσια που δεν την φτανουν.
αγγλικα μιλαει αρκετα καλα δεν ειχα θεμα στη συνεννοηση,δεν ανελυσα βεβαια κ το κυπριακο,αλλα νομιζω οτι συνεννοεισαι ανετα,μου ειπε οτι ειχε παει και παρισι για δουλεια,αλλα δεν περνουσε καλα,καμια σχεση με την ελλαδα.
αυτα σας τα πρηξα παλι το ξερω,να ειστε ολοι καλα,πολλα φιλια!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
21.395
Πόντοι:
12.896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rocco65, Johnny Red2, daemon και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2022
Α βρε Tom, τι μου θύμισες τώρα... Γλώσσα Αυτό που έπαθες στο στοματικό μου είχε συμβεί και μένα το 2011 στη Μόσχα, σε μια νύχτα που μου έχει μείνει αξέχαστη. Είχα μεταβεί για να συναντήσω μια πρώην συνοδό στην οποία ήμουν πελάτης στην Αθήνα και αγαπούλης Εμμμμ για λίγα χρόνια μετά αφότου γύρισε στην πατρίδα της ως κανονική πλέον εργαζόμενη. Καπέλο
review reaction 1 review reaction 2 eridon1877, hornyasfuck, TOMCRUISE
12 Σεπτεμβρίου, 2022
Τύπε σε βλέπω στο νοσοκομείο Ανδρέας ΣΥΓΓΡΟΣ
13 Σεπτεμβρίου, 2022
προς ippokratis22,μαλιστα γραφτηκες προχθες κ χρησιμοποιεις κ ορολογια πενταετιας "τυπε",εσυ μια φορα παντως σε λαθος σαιτ γραφεις,υπαρχει η ιατρικη επιθεωρηση οπου μπορεις να γραφεις κ να τρομοκρατεις κοσμο και αυτα πες τα καλυτερα σε αυτους που γαμανε ακαποτα,οχι σε μενα που μια στο τοσο κανω ενα γλειφομουνι
κ για την ιστορια μετα το γλειφομουνι ξεπλενω το στομα μου με φαρμακευτικο στοματικο διαλυμα.
τωρα αν ειμαι πια τοσο ατυχος που θα γλειψω high class escort θα κανω μετα κ πλυση με διαλυμα κ παρολαυτα θα μου μεινει κουσουρι,νομιζω οτι ειναι ιδια η πιθανοτητα με το να μου σκασει κανα τουβλο στο κεφαλι κ να με αφησει στο τοπο.
αμαν πια ορισμενοι,καπου πρεπει να καταλαβαινετε σε ποιο σαιτ γραφετε.
review reaction 1 miraculous mandarin, eridon1877
13 Σεπτεμβρίου, 2022
Τομ μη μασας, γλειφομούνι μέχρι τελικής πτώσεως...Ναι!
Highlight το ότι ξαναστήθηκε για γλειφομούνι μετά το ατύχημα Ουάου καρδιές!
review reaction 1 review reaction 2 miraculous mandarin, TOMCRUISE
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4