Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναντηση με τη Polly λιγο πριν φυγει απο τα μερη μας αλλα ειπα να γραψω μια αναλυτικη κριτικη για να υπαρχει.Δεν εχω τη δυνατοτητα για συχνα call girls κ μια κ βρεθηκα Αθηνα μετα απο πολυ καιρο διαβασα μερικες κριτικες για να βρω αυτο που εψαχνα δλδ μια σκλαβα του sex μικρη ομορφη κ δεκτικη σε ολα . Οι 3 πρωτες κριτικες για τη Πολυ με εψησαν κ δεν επεσα εξω .
Μπαινωντας της εξηγησα οτι θελω να παιξουμε ενα Role play για μία ωρα με αυτη να ειναι η σκλαβα μου κ να κανει οτι της ζητησω . Επειδη θα επαιζε κ spanking της υποσχεθηκα εικοσαρικάκι αν δεχτει . Δεχτηκε αμεσως .
Ζητησα να μου δειξει το σωμα της σε ολες τις στασεις ενω εγω τον επαιζα . Εχει απολυτα φυσικο σωμα ομορφο με καμπυλες αλλα οχι το μοντελε . Το βλεμα της κ το πρόσωπο της ειναι υπεροχο κ submissive απο μόνο του χωρις να το προσπαθεί . Στησιματα φοβερα κ καβλωτικα . Επαιξα με τα βυζια της τσιμπωντας τις ρογες μεχρι που καταλαβα οτι λογω του piercing πονεσε αρκετα οποτε σταματησα μονος μου . Της ειπα να παιξει με το δονητη στο μουνακι της κ οταν της ελεγα stop σταματαγε . Το stop and play συνεχιστικε για λιγο βασανιζοντας την αρκετα . Επομενο τεστ ηταν να στηθει στα 4 κ να μετρησει spanking 30 φορες λεγοντας thank you master καθε φορα. Εκει με απογείωσε αφου επαιξε το ρολο της τελεια κ αδιαμαρτύρητα ενω ο κωλος της ειχε γινει κόκκινος . Φουλ καβλωμενος της τον εδωσα στο στομα με εντολη να τον εχει ολο μεσα μεχρι να της πω . Το εκανε κ αυτο παρόλο που καποιες φορες πνιγοταν οποτε την αφηνα . Μπηκα μεσα της σε missionary για να τη κοιταζω κ να της λεω διαφορα βρομόλογα ενω εκεινη απο μονη της με κοιταζε σαν πραγματικη σκλαβα λεγοντας yes master κ εδειχνε να γουσταρει τη φαση . Τελειωσα το 1ο γυρο μεσα της .
Στο διαλειμα ειχαμε σχεδον επαγγελματικο μασαζ για 5λ κ στη συνεχεια την αφησα να παιξει μεχρι να τελειωσει με το δονητη ενω τη δαχτύλιαζα .
Ξεκινησαμε 2ο γυρο με πιπα μεχρι το λαρυγγι οπως στο 1ο. Τη γυρισα στα 4 κ της το καρφωσα γαμώντας τη δυνατα ενω σκαμπίλιαζα τον ηδη κοκκινο κωλο της κ ενω εβγαζε καβλωτικες κραυγουλες . Τελειωσα πανω στο κωλο της εξαντλημενος αλλα φουλ ευχαριστημένος .
Τετοιες κοπολες που να βγαζουν τα γουστα μας κ τις φαντασιωσεις μας αξίζουν για εμενα κ ας μην ειναι μοντελα . Μονο μείον θα ελεγα το piercing στις ρογες που δεν σε αφηνει να κανεις οτι θες ενω κ η αισθηση του μέταλου στο στομα μου δεν ηταν οτι καλυτερο .
Μακαρι να τη ξαναπετυχω αν κ δυσκολα να συμβει .
Με το πρακτορειο ολα καλα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 30, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
303
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Γιώργος Παπ., mysterious και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2022
Τελικά ο Σρεκ έχει μάτι, κοίτα να δεις...
J
jormakka
review reaction 1 srek7
02 Σεπτεμβρίου, 2022
Ωραιος
review reaction 1 London(2)
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2