Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 4 10
Call-Girls 27333
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συναντηση με τη Τειλορ σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης , το κοριτσι ηρθε στην ωρα του με χαμογελο μεχρι τα αυτια και πολυ θετικη διαθεση . Μαλλια καστανοξανθα κατσαρα ελευθερα μεχρι τους ωμους , χιαστι τοπακι απλο και σεξι απο πανω ( ανευ σουτιεν εννοειται απο μεσα ) και κοντο σορτσακι τζιν απο κατω με ωραια ζωνη γυναικεια μαρκας , ωραιο απλο σεξι outfit αναλογο της ηλικιας της και ελαφρυ μακιγιαζ .


Η Τειλορ ειναι ενα φρεσκο νεαρο κοριτσι 21 Μαιων με σφιχτο σωμα και λεπτη μεση χωρις περιττα κιλα οπου ο πεταχτος κωλος ξεχωριζει , μεσαιου αναστηματος 1.64 με 1.65 , συμπαθητικο προσωπο με ωραιο χαμογελο ( θυμιζει Γιουσεφ και στο μαλλι και στο προσωπο ειδικα οταν χαμογελαει ), μικρα στηθη Α μεγεθους , ωραια περιποιημενα ακρα ( ξεχωριζουν τα κοκκινα νυχια των χεριων ) και λιγα τατουαζ και διακριτικα . Ειναι ολα φυσικα πανω της και κατ εμε καλο ειναι να μη πειραξει τιποτα . Μπηκε με αερα και αυτοπεποιθηση στο δωματιο και ηταν πολυ επικοινωνιακη κ ζεστη απο την αρχη ετσι με προιδεασε οτι το ραντεβου θα πηγαινε καλα .


Στο σεξακι παιχτηκαν 2 γυροι με ποικιλες στασεις , ακολουθει παντου , παιζει και πιο δυνατα και πιο χαλαρα και μου εδειξε οτι ειναι απολυτα προσαρμοσιμη στις επιταγες του παρτενερ , τη πρωτη φορα τελειωσα στο στομα της και τη 2η στο λαστιχο εχοντας την μπρουμυτα με κλειστα ποδια . Σπανια δινω γλωσσοφιλα ( με γλωσσα κιολας ) αλλα δεν αντισταθηκα καθοτι ξεκινησαμε με αυτα οποτε επαιξαν και στη συνεχεια , πιπιλισμα στις ρωγιτσες αρκετο , δαχτυλα κατα της διαρκεια της πιπας εβαζα χωρις κοφτες και στη πιπα ομολογω με εξεπληξε πολυ ευχαριστα . Καθολου χερι , βαθια και αργη χωρις προφυλακτικο , με ερεθιζε πολυ ο τροπος που εφτυνε το πουτσο μου και με κοιταγε ταυτοχρονα . Κατα τη διαρκεια του σεξ ειναι ναζιαρα , προκλητικη κ παιχνιδιαρα και μου ζηταγε στα αγγλικα να τη γαμησω πιο δυνατα , ηταν εκει και το ζουσε οσο το ζουσα και γω και πραγματικα με εκανε να περασω μια πολυ ομορφη ωρα . Στο σεξουαλικο πολυ λιγες φορες σε cg που δε βρισκω ψεγαδι , ομολογω με κερδισε απολυτα με το σπαθι της .


Σοσιαλ ειχαμε πολλα στην αρχη , στο ημιχρονο αλλα και στο τελος και ειπαμε διαφορα για τα οποια δεν εχει νοημα να αναφερθω , μου εδειξε ομως μεσα απο οσα μου εκμυστηρευτηκε οτι δεν ειναι τυχαια καλη επαγγελματιας καθοτι εχει καποιες αρχες σαν ατομο . Δε βιαστηκε καθολου , δε κοιταξε να κλεψει καθολου , συμμετειχε στο επακρο , στο τελος με ρωτησε αν περασα καλα και θεωρω οτι δουλεψε μεχρι και το τελευταιο ευρω .


Εν ολιγοις η μικρη αποδειχθηκε ανωτερη των προσδοκιων μου , η αποδοση και η συμμετοχη της οχι μονο δε μου αφησαν κανενα παραπονο τουναντιον περασα μια υπεροχη ωρα και ηταν απο τις λιγες φορες που δεν αναζητησα περαιτερω δραση σεξουαλικη μετα απο συνερευση με cg σε καποιο στουντιο ή καπου αλλου . Δεν ειναι ουτε μοντελε ουτε juicy στην εμφανιση , εχει ενα φρεσκο νεανικο σεξι σωμα και η ιδια το υποστηριζει απολυτα με τον ερωτισμο κ τη σεξουαλικοτητα που εκπεμπει προς τα εξω αλλα και με την απλοτητα της . Καθολου δηθεν , προσγειωμενη και ζεστο κοριτσι .


Αν θα τη ξαναεβλεπα ? σιγουρα ναι ( αν και οχι πολυ συντομα ) γιατι ειναι αψογη επαγγελματιας , ευγενεστατη , σεβεται το πελατη και παροτι ειμαι φαν της μοντελε κατηγοριας , η Τειλορ αναδυει μια νεανικη σεξουαλικοτητα πληρως ανεπιτηδευτη και συμβατη με το νεαρο της ηλικιας της . Παρα την εικονα του σεξι αματουρ που δινει προς τα εξω , στο κρεβατι μεταμορφωνεται σε μια σεξουαλικα ωριμη γυναικα που ξερει πως να ικανοποιησει εναν αντρα και τιμαει απολυτα τα χρηματα που παιρνει .

Αυτα μαγκες μου , καλα φθινοπωρινα γαμησια σε ολους και... Μπιελ καλωσηρθες στο μεγαλυτερο συλλογο του κοσμου αρκει να μη μας βγεις Τζεσικα Μπιελ στο γηπεδο . Α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 31, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
maradona7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
11.989
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, mancunian1986 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Πολύ ωραία κριτική φίλε μου Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck, maradona7
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Γραφω παντα οτι βιωνω στο δωματιο φιλε κ προσπαθω να μαι ακριβοδικαιος οπως ειμαι στη ζωη μ γενικα . Η κοπελα ειδα εχει αλλες τρεις κριτικες με βαθμολογιες 8.8 οι 2 και 9.8 η αλλη. Απο μενα βγαινει 8.3 και χαιρομαι που δεν ημουν η εξαιρεση . Να ναι καλα τα παιδια που ενημερωνουν ειτε θετικα ειτε αρνητικα γτ αυτος ειναι ο σκοπος του σαητ να γλιτωνουμε χρονο κ χρημα
review reaction 1 STAVROS6969, paparotriftoulas, olotyxeros και 5 άλλα μέλη
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Αψογη επαγγελματιας?

Εκοψε τιμολογιο και εκανε κανα 10% ή μπα?
review reaction 3 maradona7
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Να ξέρεις γελάω με το σχόλιο σου στο τέλος.. Χεχε!Χεχε!
review reaction 1 maradona7
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Δεν φτάνει ούτε για ζητώ ο Μπιελ... Φέτος θέλουμε να έρθουν άλλοι 5 κ να φύγουν άλλοι δέκα... Χεστα...
review reaction 1 maradona7
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5