Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 24 10
Call-Girls
71317
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με το φόβο να μου πρόσδώσει κάποιος τη λεζάντα του "αγαπούλα", έχω να δηλώσω οτι η συγκεκριμένη κοπέλα, εμένα μου καλύπτει ενα 80% αυτών που θέλω από CG. (Καλό ποσοστό)
Ναι, οι φωτογραφίες ειναι πειραγμένες.
Ναι, έχει αρκετά παραπάνω κιλά σε σχέση με αυτές και το παραδέχεται και η ίδια.
Αλλά....
Συμπαθέστατη, ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ, επαγγελματίας αλλά και στο χαλαρό κουβεντούλα με αρκετά καλά αγγλικά.
Ρυθμό όσο και όπως θέλεις, είναι πολύ ανοικτόμυαλη και αν φερθείς πολιτισμένα, μπορεί να σου ανοίξει τεράστια..... γκάμα υπηρεσιών.
Anal, ανετο και επαναλαμβάνω ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ (ναι έχω κόλλημα με αυτό), Τσιμπούκια, γλυψείματα, δάχτυλα, σφήνες, δονητές και ότι αλλο φανταστείς, μπορείς να το ζήσεις.
Ιδανικά, είναι γκόμενα να έχείς χρόνο να πιείτε τα ποτάκια σας και μετα να........ ζ΄ήσεις την τσόντα σου!
Εάν θέλετε πηδήξετε μοντέλο, look away, αλλά εάν θέλετε να βγάλετε γούστα, BINGO!
Ναι, οι φωτογραφίες ειναι πειραγμένες.
Ναι, έχει αρκετά παραπάνω κιλά σε σχέση με αυτές και το παραδέχεται και η ίδια.
Αλλά....
Συμπαθέστατη, ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ, επαγγελματίας αλλά και στο χαλαρό κουβεντούλα με αρκετά καλά αγγλικά.
Ρυθμό όσο και όπως θέλεις, είναι πολύ ανοικτόμυαλη και αν φερθείς πολιτισμένα, μπορεί να σου ανοίξει τεράστια..... γκάμα υπηρεσιών.
Anal, ανετο και επαναλαμβάνω ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ (ναι έχω κόλλημα με αυτό), Τσιμπούκια, γλυψείματα, δάχτυλα, σφήνες, δονητές και ότι αλλο φανταστείς, μπορείς να το ζήσεις.
Ιδανικά, είναι γκόμενα να έχείς χρόνο να πιείτε τα ποτάκια σας και μετα να........ ζ΄ήσεις την τσόντα σου!
Εάν θέλετε πηδήξετε μοντέλο, look away, αλλά εάν θέλετε να βγάλετε γούστα, BINGO!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αδερφέ, νομίζω ότι ο τίτλος μου τα συνοψίζει όλα.
"Ας κλείνουν οι άλλοι τις μουναρες" και εμένα να μου μένουν οι χονδρούλες με μπόλικη διάθεση.
Γούστα είναι αυτά και ευτυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια, γιατί θα ήταν πολύ βαρετή η ζωή.
Δεν τα λυπήθηκα φίλε μ.
Δεν προσπαθώ πάντως να πείσω κανέναν.
Απλά έχω αρχίσει τελευταία να συμμετέχω πιο ενεργά στο φόρουμ μέσω κριτικών. (Καλοκαίρι γαρ, ησυχία και καιρός για έμπνευση)
Πλέον, πολύ λίγες φορές διαλέγω κοπέλα χωρίς να μελετήσω τις κριτικές.
Άλλοι μελετάνε ιππόδρομο, άλλοι στοίχημα, άλλοι χρηματιστήριο.
Είχα δει πολλές αρνητικές κριτικές για την συγκεκριμένη, και ενώ όλες επικεντρώνοντααν στο ότι είναι παχουλή/μεγαλόσωμη, στα του αγώνα είναι καλή.
Ε, αυτό για εμένα είναι Value for money. Χαλάλι τα 280 για μιάμιση ώρα.