Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 47 10
Call-Girls
114726
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Συνάντηση με Στέλλα βασιζόμενος σε φωτογραφίες και κριτικές. Παραπλανητικές αμφότερες.
Η ηλικία που αναγράφεται δεν συνάδει με την παρουσία της. Το πρόσωπο στις φωτογραφίες δεν θα το δείτε πότε. Κάτω του μετρίου. Εμφανισιακά δεν λέει. GFE εμένα δεν μου έβγαζε με τίποτα. Per ισως αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Η κοπέλα ξέρει τεχνικά να κάνει καλή πίπα και τέλος. Η πίπα δεν είναι ομως μόνο τεχνική, είναι να δημιουργήσει και την ατμόσφαιρα, να πλάσει το παραμύθι, να πει μια ιστορία. Δεν μπορεί να τα κάνει αυτά.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει τόσο καλές βαθμολογίες. Δεν φτάνουν τα γραφεία που βάζουν παραπλανητικές φωτογραφίες έχουμε και παραπλανητικές κριτικές.
Η ηλικία που αναγράφεται δεν συνάδει με την παρουσία της. Το πρόσωπο στις φωτογραφίες δεν θα το δείτε πότε. Κάτω του μετρίου. Εμφανισιακά δεν λέει. GFE εμένα δεν μου έβγαζε με τίποτα. Per ισως αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Η κοπέλα ξέρει τεχνικά να κάνει καλή πίπα και τέλος. Η πίπα δεν είναι ομως μόνο τεχνική, είναι να δημιουργήσει και την ατμόσφαιρα, να πλάσει το παραμύθι, να πει μια ιστορία. Δεν μπορεί να τα κάνει αυτά.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει τόσο καλές βαθμολογίες. Δεν φτάνουν τα γραφεία που βάζουν παραπλανητικές φωτογραφίες έχουμε και παραπλανητικές κριτικές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 25, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού