Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 50 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 141854
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Μελισσα την είχα στα υπόψιν εδω και καιρο και μου δώθηκε τελικα η ευκαιρία να την γνωρίσω. Η κοπέλα εφτασε στην ώρα της περιποιημ΄λενη και χαμογελαστή όπως αρμόζει στην περίσταση .
Η Melissa είναι μια 35αρα+ γυναικα, κανονικό milf, που όμως δείχνει λίγο μικρότερη από κοντά. Στο πρόσωπο η κοπέλα είναι μια κλασσικη ουκρανή με όμορφα μάτια. Το κορμί της είναι καλό τηρουμένων των αναλογιών και πέρνοντας υπόψη ότι είναι μητερα 2 παιδιών. Δυνατότερο σημείο το καλο πλαστικο στήθος. Μεγαλύτερη αδυναμία της το πίσω συστημα που δείχνει τα χρόνια του. Οι φωτό της είναι σχετικά παλιες . Μακαρι όλες με 2 παιδια να ήταν έτσι.

Στο σόσιαλ η κοπέλα μιλάει σχετικα καλά αγγλικα και είναι αρκετά επικοινωνιακή. Εχει αρκετη εμπειρία στη ζωή γενικα και αυτό την κάνει αρκετά ενδιαφέρουσα. Δεν έβγαλε τη γνωστή υπεροψία αλλων κοριτσιων απο ουκρανία και δεν έδειξε ιδιαίτερα επηρεασμένη από τον πόλεμο. Της αρέσει πολύ η Ελλάδα και σκοπεύει να εγκατασταθει πιο μόνιμα. Καπνίζει ηλεκτρονικό και γουστάρει Asti Martini.

Στο κρεβάτι η κοπέλα είναι πολύ εμπειρη και αυτό φαίνεται από την π΄ρωτη στιγμη. Φιλάει πορνοσταρικα με υπερβολι΄κη χρήση γλώσσας, δέχεται περιποίηση με γλώσσα και δάκτυλα μπροστά και υγραίνεται φουλ. Η πίπα της είναι σε καλή ωστόσο έχω δει και καλύτερες. Σημειωτέον η κοπέλα προσπαθεί να σε διαβάσει και να προσρμοστεί στο στύλ σου ωστόσο δείχνει στην αρχή να βάζει λίγο φρένο το οποίο σιγα σιγα αφήνει. Στο σέξ με χρήση λίγου τζελ δεν είχαμε κανένα πρόβλημαμε το μέγεθος . Η κοπέλα αντέχει στο γρήγορο ρυθμο και δείχνειι να το επιζητά . Και στους 2 γύρους δοκίμασαμε τις βασικές στάσεις όπου η κοπέλα ανταποκρίθηκε δίχως μα και μου. Το τέλος και στους 2 γύρους ήρθε με CIM.

Συνοψίζοντας η Melissa είναι μια τίμια MILF που συστήνετε σε άντρες άνω των 40, longdaters και βυζάκηδες καθώς είναι μια τίμια επιλογή χωρίς όμως και κάτι το αξέχαστο. Δεν συστήνετε για νεαρότερούς διότι μπορει να απογοητευτούν. Στα θετικά της η καλή επικοινωνία, το στήθος, οι τίμιες υπηρεσίες. Στα αρνητικά το πεσμένο πίσω σύστημα και η δοτικότητα που δεν φτάνει το επίπεδο αλλων κοριτσιών του γραφείου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 23, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.897
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, amjik, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού