Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 9 10
Call-Girls
29917
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την κοπέλα την διάλεξα από τι φωτογραφίες. Είναι ότι βλέπετε δηλαδή πρόσωπο γλυκό ,σώμα αδύνατο,βυζί καλό με ωραία ρογα.
Γράφω οτι μετά την πρώτη ώρα περνει μπροστά γιατί ναι μεν πιπα οκ και έχυσα μια χαρά στα τέσσερα αλλά ήταν στον πρώτο γύρο χλιαρή σε βαθμό που έλεγα να φύγω.
Μου προτείνει μασάζ το οποίο ήταν αρκετά καλό και ξαφνικά μου λέει θέλεις πίπα...και αρχίζει όπου η πίπα έγινε δυνατός πουτσος στο μουνι και με πολλές αντοχές...τι λέω έγινε; έπεφτε δυνατό γαμήσι και χωρίς τζελ αυτή τη φορά...
Συμπέρασμα το εργαλείο θέλει ζεσταμα και γρασάρισμα για να πάρει μπροστά...
Αν έχετε όρεξη να στρώσετε την μηχανή και δύο ώρες διαθέσιμες ή 1,5 τότε να το πάρετε το κορίτσι...θα εκπλαγείτε από τα άλογα που θα βγάλει ...και δεν θα το πιστεύετε...αν θέλετε δουλεμενη γκόμενα πάτε αλλού...
Γράφω οτι μετά την πρώτη ώρα περνει μπροστά γιατί ναι μεν πιπα οκ και έχυσα μια χαρά στα τέσσερα αλλά ήταν στον πρώτο γύρο χλιαρή σε βαθμό που έλεγα να φύγω.
Μου προτείνει μασάζ το οποίο ήταν αρκετά καλό και ξαφνικά μου λέει θέλεις πίπα...και αρχίζει όπου η πίπα έγινε δυνατός πουτσος στο μουνι και με πολλές αντοχές...τι λέω έγινε; έπεφτε δυνατό γαμήσι και χωρίς τζελ αυτή τη φορά...
Συμπέρασμα το εργαλείο θέλει ζεσταμα και γρασάρισμα για να πάρει μπροστά...
Αν έχετε όρεξη να στρώσετε την μηχανή και δύο ώρες διαθέσιμες ή 1,5 τότε να το πάρετε το κορίτσι...θα εκπλαγείτε από τα άλογα που θα βγάλει ...και δεν θα το πιστεύετε...αν θέλετε δουλεμενη γκόμενα πάτε αλλού...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή