Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 63 10
Call-Girls 159808
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συνάντηση πριν 2 εβδομάδες περίπου.
Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο με οδήγησε να την δω οι εξαιρετικές κριτικές που έχει παρά οι φωτογραφίες της, νομίζω ότι χάνει αρκετά σε σχέση με την real life παρουσία της.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο ηταν ευγενική και ήρεμη, οριακά ψυχρή, ίσως ένιωσα έτσι γιατί ήταν ντυμένη πολύ κομψά καμία σχέση με αλλά πορνίδια και μη, σε σχέση με το πως κυκλοφορούν έξω το καλοκαίρι.

Μετά το φρεσκάρισμα της και αφού εξήγηςα σε τι ρυθμούς θέλω να κινηθούμε κυριολεκτικά ούτε που κατάλαβα ποτέ τελείωσε το 90λεπτο.

Highlights:
Εξαιρετική πίπα, περιποίηση αρχιδιων και προστάτη, αληθινό DT- βαθιά στο λαρύγγι αυτή ξαπλωμένη πλαγιά στο κρεββάτι και εγώ όρθιος. Δέχεται δάχτυλα χαλαρά και αφού το επιβεβαίωσα και μαζί της έχωσα μέχρι και 3 και απόλαυσα να νιώθω να κατεβάζει πολλά πολλά υγρά.
Εξαιρετικά φιλια και στησίματα καθόλη την διάρκεια της συνάντησης.

Η τυπισσα ουσιαστικά με πήδηξε 2 φορές, της έδωσα τα ηνία και το απόλαυσα, μόνο cow και reverse cow είχαμε αλλά έβγαλε εξαιρετικό πάθος σε συνδυασμό με σωστή πουτανια και πολύ καλή τεχνική.

Τελείωμα Νο1 στο στόμα της καταπίνοντας κάποια γιατί ήταν πολλά και Νο2 θεαματικά στο πρόσωπο έχοντας καλύψει τα μάτια της.

Εξαιρετικά τίμια επιλογή, την ξαναβλέπω άνετα και άλλες φορές και την επόμενη πρέπει να πάρω την πανέμορφη κωλοτρυπιδα της.

Για τα δικά μου γούστα και πορτοφόλι, απίστευτα καλή σχέση εμφάνισης/απόδοσης και τιμής.

Το γραφείο επαγγελματικό, με καλή επικοινωνία- την έκλεισα 1 μέρα νωρίτερα βέβαια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες