Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 12 10
Call-Girls 25114
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απόφαση της τελευταίας στιγμής μετά τη δουλειά για σεξοκατασταση. Τηλέφωνο στο γραφείο και η πρόταση ήταν Saron. Πάμε και βλέπουμε λέω.

Στην ώρα της η κοπέλα αν και το ραντεβού είχε κλειστεί κανένα 2 ωρο πριν. Απλά ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα. Πρόσωπο αρκετά καλό, πρόστυχο. Μου είπε ότι είχε κάνει μπάνιο αλλά αν ήθελα να έκανε πάλι. Δεν μπορούσα να περιμένω και ορμηξα. Δίνει γλωσσοφιλα αλλά με μέτρο. Ίσως επειδή δεν καπνίζει και εγώ είμαι επαγγελματίας καπνιστής. Πάντα όμως πριν τα ραντεβού προσπαθώ να έχω την αναπνοή μου όσο πιο καθαρή μπορώ. Έβγαλε τα ρούχα της και αποκαλύφθηκαν οι βυζαρες της. Μαγική δουλειά από τον γιατρό. Ίδιας ποιότητας με της Πεγκυ από το ίδιο γραφείο, όσοι τη θυμούνται. Επίσης μου άρεσε πολύ και ο κωλος της. Το σώμα της γενικά είναι πάρα πολύ καλό. Με πιασίματα τόσο όσο χωρίς να ξε φεύγει κάπου. Δέρμα απαλό σαν μετάξι και μαυρισμένο. Έχει τα σημάδια από το μαγιό και μου άρεσε αυτή η αντίθεση.

Στο κύριος γεύμα παίχτηκαν δύο γύροι με επιτυχία. Αρχίσαμε με cow που το πάει καλά. Την άφησα αρκετή ώρα έτσι για να έχω ελεύθερα τα χέρια μου να παίζουν με τις βυζαρες της και τον κωλο της. Κάποια στιγμή κουράστηκε και την έβαλα στα 4 που είναι η αγαπημένη της στάση. Αντέχει στην πίεση και στα κωλοσκαμπιλα και έπαιρνε ωραία στησίματα. Το τέλος ήρθε σε ιεραποστολικο όπου αφού τελείωσα με έδεσε με τα χέρια και τα πόδια της και με φιλούσε ενώ με κρατούσε μέσα της.

Μπανακι και από τους 2 εναλλάξ και κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και έχει ταξιδέψει αρκετά. Dubai, Γαλλία, Νορβηγία και σε 3-4 πολιτείες των ΗΠΑ.

Αρχίζει δεύτερος με γλωσσοφιλα και να έχω πέσει με τα μούτρα στα βυζια της. Την στέλνω για πιπα. Αρκετά καλή με σάλιο. Καποτα και πάλι στα 4 που την ζορισα λίγο παραπάνω. Το τέλος πάλι σε ιεραποστολικο που στο τελείωμα έκανε πάλι το ίδιο αλλά για πιο πολύ ώρα.

Γενικά γαμιεται πολύ καλά. Τζελ χρησιμοποίησε και στους 2 γύρους. Δέχθηκε περιποίηση από μένα αλλά δάχτυλο ούτε μπροστά ούτε πίσω. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστη. Έκανε πάλι μπάνιο, ντύθηκε, πήρε τα χρήματα και γειά σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 17, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, TOMCRUISE, james034 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού