Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 47 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την εβαλα στο ματι απο την αρχη που ηρθε αλλα ειχα περισσοτερο καυλες για πιπινια και την αφησα για αργοτερα. Χθες την βρηκα διαθεσιμη και την εκλεισα για να ερθει στο σπιτι μου.
Κανει καλη εντυπωση απο την πρωτη στιγμη και λογο εμφανισης και λογο συμπεριφορας.
Το υψος της πολυ καλο για τα δικα μου γουστα και δεδομενα ενω το ντυσιμο ακριβο και επιλεγμενο.
Το σωμα της φαινεται οτι ειναι πολυ ωραιο και κατω απο τα ρουχα με εντονες καμπυλες και στα βυζια και στον κωλο.
Χαμογελαει με μετρο και ολα εδειχναν οτι θελει να εχει και εκεινη λογο σε οτι γινεται, δειγμα οτι παιρνει και πρωτοβουλιες, οτι πιο καυλωτικο σε μια γυναικα που θελεις να γαμησεις.
Για την διαθεση της και την ορεξη της μονο θετικα εχω να πω και ετσι εδειξε και η συνεχεια.
Το προγραμμα της ηταν οτι πρεπει σε περιπτωση που εχεις φαει φολα απο καποια αλλη, δεν λεει οχι σε τιποτα, συμμετεχει και εχει τις απαραιτητες αντοχες για αρκετα δυνατο γαμησι.
Το στοματικο της πολυ καλο, τοσο που ειναι σιγουρο οτι δεν θα πεινασει ποτε η γκομενα οτι και να γινει...
Εχει σφιχτο μουνι οπως και σωμα και οταν βλεπει οτι πεφτει η ενταση στο πιστοναρισμα παιρνει τα πραγματα στα χερια της, ανεβαινει πανω σου και του δινει να καταλαβει. Απο τις λιγες κοπελες που μου εχουν κανει τετοιο σερβις.
Οι φωτογραφιες της δειχνουν περιπου τι θα παρεις, λιγο στο προσωπο ειναι πιο απλη ενω στο σωμα θα σας αφησει με το στομα ανοιχτο.
Στο τελος μου ειπε οτι ειχε ερθει με 5 λεπτα καθυστερηση, εγω ουτε που το ειχα καταλαβει...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 17, 2022
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν