Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι ο τίτλος και τα όσα πω παρακάτω δεν έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα της Σοφίας, η οποία πιστεύω είναι από τα πιο καλά άτομα του χώρου. Αλλά σε αυτόν τον χώρο θες να καυλώσεις, να πηδήξεις και εν τέλει να ρίξεις τουλάχιστον ένα ωραίο χύσιμο. Κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη με τη Σοφία και θα μου μείνει, γιατί ήταν και η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στην πολυετή πορνοκαριέρα μου.

Σίγουρα στα 43 μου οι αντοχές μου αρχίζουν σιγά σιγά να φθίνουν (πάνε τα καλά χρόνια που έχυνα και 2-3 φορές σε μία ώρα), αλλά στην προκειμένη δεν ήταν θέμα δικών μου χρόνων αντοχών, αλλά χαρακτηριστικών τελείως ντεκαβλωτικών της Σοφίας.

1ον) Η τωρινή της εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό. Την πήρα γιατί έχω αδυναμία στις σκίνι, αλλά έχει πλέον κάποια κιλάκια παραπάνω που την κατατάσσουν σε κανονική κατηγορία για μένα και δεν έχει κι αυτό το κατάλευκο δέρμα (εντάξει, είναι καλοκαίρι, αλλά με ξενέρωσε κι αυτό, δεν το κρύβω).
2ον) Πάμε στα πιο σοβαρά. Αυτά που λένε άλλοι συναγωνιστές για πρόσωπο και δόντια ισχύουν πλήρως. Αδιάφορο πρόσωπο και δόντια σε πραγματικά κακή κατάσταση. Ανεπίτρεπτο για μένα σε αυτό το επάγγελμα! Και φουλ ξενερωτικό.
3ον) Και πιο σοβαρό από όλα. Ενώ με το που ήρθε, μετά από λίγο πήγε κανονικά για ντους, όταν ήρθε η ώρα για 69, η μυρωδιά της ήταν πραγματικά άσχημη και δύσοσμη. Σίγουρα όχι λόγω απλυσιάς, αλλά πρέπει να το δει αν πρόκειται για μύκητες ή κάτι άλλο.

Δεν της έδειξα τίποτα από όλα αυτά, στύση είχα μια χαρά, αλλά χαλάστηκα τόσο πολύ εγκεφαλικά (ναι συμβαίνει και σε εμάς τους άντρες και δη τους Παρθένους... στο ζώδιο) που δεν έχυνα με τίποτα. Το μόνο θετικό ότι είναι όντως πολύ καλό άτομο και η επικοινωνία ήταν πολύ ευχάριστη.

Σοφία, αν διαβάσεις την κριτική, ζητώ συγγνώμη αν σε θίξει, αλλά θεωρώ χρέος μου να μοιραστώ την εμπειρία μου, έστω και υποκειμενική. Και γενικά είμαι πλέον αρκετά απογοητευμένος από το σύνολο του γραφείου σε σχέση με το παρελθόν.

Αυτά, ελπίζω να βοηθήσει μελλοντικούς συναγωνιστές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
854
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 silverxxx, Poetjokey, kwstasxat και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2022
Τον τελευταιο καιρό απέχω από το άθλημα αλλά συμφωνώ πωςτο συγκεκριμενο γραφείο που προτιμούσα κάποτε ,πλέον βρίσκεται σε παρακμή. Τη συγκεκριμενη την ειχα συναντήσει στα καλά της. Κριμα και πάμε γι'άλλα συναγωνιστή.
review reaction 1 Spanter1979, hornyasfuck
09 Απριλίου, 2023
κριμα που δεν προσεξε την υγιεινη της και ...βρωμουσε
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2