Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 93862
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Συνεχίζοντας την προσπάθειά μου να συμβάλω περισσότερο στο bou.com προσθέτω άλλη μια κριτική κοπέλας που έγινε παλιότερα.

Η ημερομηνία είναι ενδεικτική.
Ηθελα να τσεκαρω μια ψηλή, πολύ ψηλή γυναίκα και σε αυτό το κομματι η Έρικα θα σας καλύψει απόλυτα!
Βυζί μικρό, ιδίως για το μέγεθός της. Ωραία επιδερμίδα, ωραίο σώμα, όχι γυμνασμένο αλλά με λίγα ψεγάδια. Γενικά είναι κρεβατογεμίστρα.

Στα του αγώνα.
Το ραντεβού έκλεισε αργά. Η κοπέλα έχει πολυ δουλειά, πολλούς θαυμαστε΄ς και σε εμένα ήρθε κουρασμένη από πολύωρο ραντεβού, όπως μου ανέφερε, ήρθε κατευθείαν μετά χωρίς ξεκούραση.
Στο θέμα της υγιεινής, έχω μεγάλο κόλλημα. Πήγε στο μπανιο να φρεσκαριστεί, όμως όταν έπεσα με τα μούτρα, ανάμεσα στις μπουταρες τις να φαω το μουνάκι της, δεν είχε τη φρεσκάδα του φρεσκοπλυμένου.
Κάτι που με ξενέρωσε. Δεν ήταν βρώμική, προς Θεού, αλλά σα να έκανε ενα πρόχειρο ξέπλυμα με νεράκι με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτό και μόνο μου έκοψε τη φόρα και τη διάθεση. (πάει το 69 που είχα στο μυαλό μου) :(ΔάκρυΧεχε!Χεχε!
Δάχτυλα δέχεται παντού, κώλο δίνει, ακα και γύρω περιοχες περιποιειται, ότι ζητήσεις ειναι διαθέσιμη χωρίς μα και μου, αλλά χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς νεύρο και πολύ διάθεση.

Ίσως αν την πετύχαινα φρέσκια και ξεκούραστη να ήταν διαφορετική η κριτική μου, μιας και σωματικά μου βγαζει πολύ ωραία γούστα (ωραίος κώλος, να χαθείς μεσα του). Πληθωρική χωρίς όμως περιττα κιλά. Φαίνεται οτι μπορείς να περάσεις καλά μαζί της αν, αν, αν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
fatos1924
Σεβαστός
19
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, doc_lin, TOMCRUISE και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2022
όταν σας μιλάει ο μπιχτέριους να τον ακούτε.....το σέρβις της είναι άθλιο και εντάξει να δεχτώ ότι ήταν κουρασμένη στις 21:00 το βράδυ....(όπου άλλες είναι θηρία ανήμερα και στις 03:00 πμ....αλλά οκ ας το ξεπεράσουμε και αυτό)...εγω πιστεύω πως και με "κανονικές" και ξεκούραστες για αυτήν την αλόγα προυποθέσεις, οι υπηρεσίες της το πολύ να πιάσουν την βάση και αυτές όπως έγραψε και ο συναγωνιστής στην κριτική του...χωρίς καμία πουτανιά και σεξουαλική διάθεση.....ήρθα να εκτελέσω ένα τσούρμο ανθρώπων με μία σφαίρα στο κεφάλι και μετά πάω για κρέπες στην μαβίλη.....στα τέτοια μου!!!!!!!

Υ.Γ. Αν της λείπουν λεφτά ας βρεί έναν από τους τόσους χιλιάδες αγαπούληδες που θα την κυνηγάνε σαν να ναι ο θησαυρός των μάγιας....να του κάτσει να ησυχάσει....
review reaction 1 review reaction 3 Aragorn135, srek7, fatos1924
19 Αυγούστου, 2022
Τυπικη πολυ σε ολα της η κοπελα.Αγγαρεια
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2