Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 63 10
Call-Girls 159478
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Το ραντεβού με την Ντίντα έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο της επιλογής μου.
Η συνεννόηση με το γραφείο, εύκολη, γρήγορη και ευχάριστη.

Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, φορώντας ένα μακρύ ταγέρ(?) και χαμογελαστή με χαιρέτησε και μου συστήθηκε. Περάσαμε μέσα και έβγαλε αυτό που φορούσε για να αποκαλύψει την κορμάρα της καθώς φορούσε μόνο ένα στριγκάκι.
Της προσέφερα αναψυκτικό αν ήθελε αλλά ζήτησε μόνο νερό γιατί λέει "it's too hot in Greece", "it's your fault" της λέω και κάπως έτσι ξεκίνησε μία ψιλή κουβέντα. Πήγε για (πολύ) λίγο να φρεσκαριστεί κι επέστρεψε δριμύτερη και χαμογελαστή.
Είπαμε μιάμιση κουβέντα που την διέκοψε καθώς κινήθηκε όμορφα για να φιληθούμε, το οποίο και έγινε, οπότε και η κουβέντα πήγε περίπατο εννοείτε.
Η κοπέλα είναι δοτική και βρήκαμε γρήγορα ρυθμό ενώ φιλιόμασταν και γλυφόμασταν.
Είναι πολύ θηλυκή στην συμπεριφορά της και της αρέσει το σεξ (όπως κατάλαβα).
Μου είχε γίνει εδώ και ώρα κάγκελο, οπότε όταν κατέβηκε για να τον πάρει στο στόμα της την άφησα κι εγώ αρκετά για να το ευχαριστηθώ. Την έφερα μετά προς τα μένα για να ξαναγευτώ τα χείλη της και να χαιδέψω το μουνί της και μετά από λίγο την γύρισα βάζοντας δάχτυλο στο μουνί της και τον πούτσο μου στο στόμα της, τον οποίο τον ξαναπήρε και τον τίμησε από πάνω ως κάτω.
Την ρωτάω σε κάποια στιγμή αν θέλει να της γλύψω το μουνί.
Ανασηκώνεται και χαμογελαστά μου λέει: "sixtynine?"... Ε ναι της λέω και γύρισε γρήγορα για να μου προσφέρει το μουνί της έτοιμο για γλύψιμο ενώ έπιασε κατευθείαν δουλειά. Πεντακάθαρη λέμε.
Προχωρήσαμε μετά από λίγο στο κυρίως θέμα, κατά την διάρκεια του οποίου δεν αλλάξαμε και πολλές στάσεις, με αυτήν από πάνω κυρίως, αλλά θυμάμαι που το μουνί της έχει μία υπέροχη αίσθηση.
Τελείωσα στον σκούφο μέσα της και o επίλογος της συνάντησης περιείχε έναν ολιγόλεπτο αλλά ευχάριστο διάλογο όπου της "θύμησα" να ντυθεί γιατί την περιμένουν (είχε πάρει και ο οδηγός από κάτω).

Η Ντίντα είναι όπως τα λένε και οι προηγούμενοι συναθλητές, πάρα πολύ καλή στην δουλειά της, πεντακάθαρη, μοσχομυριστή, θέλει να σε ευχαριστήσει, είναι επικοινωνιακή, ευγενική, δεν σου τρώει χρόνο και όχι μόνο δεν κλαις τα χρήματά σου μετά (είναι πιο ακριβή από πολλές του γραφείου), αλλά λες και καλά έκανα. Είναι πολύ θηλυκή όχι μόνο στο σεξ αλλά και γενικά στην συμπεριφορά της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
805
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, doc_lin, TOMCRUISE και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού