Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Tην Αλεξα την διάλεξα διότι ήθελα να αποφύγω τις λατίνες και τις μόνιμα εγκατασταθήσες Ουκρανές. Είχα διαβάσει και τις κριτικές της κοπέλας και έτσι ήμουν προετοιμασμένος.
Πραγματι η κοπέλα έφτασε στην ώρα της ντυμένη με ενα μάξι φορεμα με σκήσιμο στο πλαί. Χαμογελάστη και ευχάριστη μου άφησε μια κάλη πρώτη εντύπωση.

Από εμφάνιση η κοπέλα είναι γύρω στα 35, ότι βλέπετε στις φωτό μειον φυσικά την λάμψη και προσθέστε και μερικά χρόνια. Απο σώμα καλό με ωραιο φυσικό στήθος βελουδένιο μαυρισμένο δέρμα και καθόλου τατού. Στο social η κοπέλα είναι επικοινωνιακή ωστόσο τα αγγλικά της είναι ανύπαρκτα και χρήση του translator απαραίτητη. Σημειωτέον η κοπέλα καπνίζει κάτι που εμένα δεν με πειράζει .

Στον αγώνα η κοπέλα έχει γράψει πολλά χιλίομετρα και αυτό φαίνεται αμέσως . Φιλί για ¨Οσκαρ , πίπα καλή αλλα έχω δει και καλύτερες, περιποιήτε και αρχίδια. Η ίδια δέχεται περιποιήση και δάχτυλο μπροστά και δειχνει να γουστάρει. Στο σεξ δεν έβαλε τζελ και μου ζήτησε να πάω με το μαλακό λόγο μεγέθους κάτι που σεβάστηκα. Φυσίκα οι ρυθμοι ανέβηκαν προοδευτικά ωστόσο δοκίμεσα μόνο 2 στάσεις γιατί δεν μπόρεσα να κρατηθώ και πολύ. Το τέλος ήρθε με ενα μεγαλοπρεπές CIM οπου η κοπέλα δεχτηκε αδιαμαρτύρητα φορτίο 3 εβδομάδων. Στο δευτερο γύρο προσπάθησε να ροκανίσει το χρόνο με τσιγάρο και μπλα-μπλα και τησ την είπα. Ετσι το έπαιξα πιπάκιας και εγώ και την αφησα να με τελιώσει με πιπα΄.

Συνοψίζοντας η Αλεξα είναι μια επιλογή που συστήνετε στους ανω των 40 , με καλές υπηρεσίες και μπόλικη εμπειρία πάντα σε gfe ρυθμούς . Στα θετικά το καλο στήθος και το βελουδενιο δέρμα, η υπηρεσίες με το καλο CIM, η δοτικότητα. Τα αρνητικά είναι η μη γνώση αγγλικών που καθιστά τα long dates πολύ δύσκολα αλλα και εμπειρία της με την κακή εννοια διότι ροκανίζει το χρόνο και θέλει προσοχή και κάποιος να την επαναφέρει με τρόπο στην τάξη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 14, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.928
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 amjik, eridon1877, doc_lin και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2022
Τόσο καιρό στο χώρο και να μην έχει μάθει Αγγλικά !

Μάλλον οι γλώσσες δεν είναι το δυνατό της σημείο, ή μήπως πάλι είναι ?
review reaction 1 srek7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1