Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 7 10
Call-Girls
37173
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Περασμένη η ώρα και κλασσικά ήθελα να κάνω κάτι.
Σκέψεις στο μυαλό μου. Μόνος Αύγουστο στην Αθήνα γιατί διακοπές θα πάω από Σεπτέμβριο και τρώω φλασιά για Αλίκη καθώς χαζευα στο site του YourAngel.
Επικοινωνία εύκολη και ραντεβού γρήγορα στο χώρο της.
Πρόσωπο ότι βλέπεται. Μουνάρα με πολύ ωραία εκφραστικά χαρακτηριστικά. Χειλάρες και ματάρες. Το δυνατό της σημείο.
Σώμα είναι ωραίο αλλά στο όριο. Για τον επόμενο 1 χρόνο την βλέπω να είναι καλά μετά όμως δεν ξέρω, θα χρειαστεί γυμναστική. Την κρατάει το σεξ
Δεν είχε την τρελή διάθεση λόγο ώρας και λογικό. Αλλά δεν είπε όχι πουθενά και ήταν επαγγελματίας. Γλωσσόφιλα φουλ. Έκανε και deepthroat , έγλυψε αρχίδια . Με καβάλησε για αρκετή ώρα στο σεξ στηνόταν ωραία. Την γάμησα σε πολλές στάσεις και το τέλος ήρθε ενώ την είχα μπρούμυτα ξαπλωμένη και εγώ από πίσω να την γαμάω και να ακούγεται το "πλατς πλατς".
Θα την ξαναδώ σίγουρα γιατί αν την πάρω ξεκούραστη πιστεύω θα γίνει χαμός.
Μου είπε κιόλας ότι μετά από σένα κλείνω . Δεν μπορώ άλλο με αποτελείωσες
Χαχαχα
Γλωσσόφιλα.
Βυζί 1,5 με 2.
Κώλος ωραίος Ελληνικός.
Δαχτυλάκια όμορφα για γλυψιμο. Προσωπάρα !!
Πιστεύω αξίζει. Είναι εδώ καιρό και κάνει φουλ ραντεβού απ'όσο μου είπε "λαμόγια" που δεν γράφεται κάτι
Σκέψεις στο μυαλό μου. Μόνος Αύγουστο στην Αθήνα γιατί διακοπές θα πάω από Σεπτέμβριο και τρώω φλασιά για Αλίκη καθώς χαζευα στο site του YourAngel.
Επικοινωνία εύκολη και ραντεβού γρήγορα στο χώρο της.
Πρόσωπο ότι βλέπεται. Μουνάρα με πολύ ωραία εκφραστικά χαρακτηριστικά. Χειλάρες και ματάρες. Το δυνατό της σημείο.
Σώμα είναι ωραίο αλλά στο όριο. Για τον επόμενο 1 χρόνο την βλέπω να είναι καλά μετά όμως δεν ξέρω, θα χρειαστεί γυμναστική. Την κρατάει το σεξ
Δεν είχε την τρελή διάθεση λόγο ώρας και λογικό. Αλλά δεν είπε όχι πουθενά και ήταν επαγγελματίας. Γλωσσόφιλα φουλ. Έκανε και deepthroat , έγλυψε αρχίδια . Με καβάλησε για αρκετή ώρα στο σεξ στηνόταν ωραία. Την γάμησα σε πολλές στάσεις και το τέλος ήρθε ενώ την είχα μπρούμυτα ξαπλωμένη και εγώ από πίσω να την γαμάω και να ακούγεται το "πλατς πλατς".
Θα την ξαναδώ σίγουρα γιατί αν την πάρω ξεκούραστη πιστεύω θα γίνει χαμός.
Μου είπε κιόλας ότι μετά από σένα κλείνω . Δεν μπορώ άλλο με αποτελείωσες
Χαχαχα
Γλωσσόφιλα.
Βυζί 1,5 με 2.
Κώλος ωραίος Ελληνικός.
Δαχτυλάκια όμορφα για γλυψιμο. Προσωπάρα !!
Πιστεύω αξίζει. Είναι εδώ καιρό και κάνει φουλ ραντεβού απ'όσο μου είπε "λαμόγια" που δεν γράφεται κάτι
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν