Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 9 10
Call-Girls 19739
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπέρα σε όλους ενώ χθες πήγαινα να συναντήσω άλλη κοπέλα , αλλά δεν ήταν διαθέσιμη. Κοίταξα να δω τι άλλες επιλογές είχα. Εν τέλει , έπεσα για κακή μου τύχη πάνω στη Σλάβα. Γενικά δεν γράφω αρνητικές επιλογές γιατί περνάω τέλεια κάθε φορά. Αυτό που συνέβει χθες ήταν μέγα λάθος. Ενώ , κλείνω αφού ήταν άμεσα διαθέσιμη. Κλείνω κ εγώ 2ωρο τρομάρα μου. (μέγα λάθος με πρώτη φορά κοπέλα που δεν έχεις εμπειρία παραπάνω από ώρα) . Κανονίστηκε και ήρθε σε 5 λέπτά με μετά τη κανονισμένη ώρα. Ανοίγω μέτρια πράγματα. Οκ ένα καλό πρόσωπο και σώμα μέχρι εκεί. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά προς την στάση της και την συμπεριφορά της. Μπήκε συστήθηκε εντελώς ψυχρά και ζητάει αμέσως το αντίτιμο για τις 2 ώρες που είχαμε κλείσει. Ενώ , τα είχα αφήσει ήδη πάνω σε εμφανή σημείο από πριν καν έρθει. Της τα δείχνω κ οκ. Στα του αγώνα τώρα. Τίποτα δεν ανταποκρίνεται πουθενά. Όχι φια πολυβόλα που διάβαζα και διάφορα τέτοια. Παιδιά άβουλη χωρίς προκαταρτικά , εγώ να γλύφω να ανέβει η διάθεση τίποτα αυτή παντελώς αδιάφορη σαβ να βαριόταν. Η κοπέλα έκατσε ξάπλωσε χωρίς να κάνει το παραμικρό. Ενώ με τα χίλια ζόρια μου σηκώθηκε λογικό , αφού μου είχε πέσει η ψυχολογία και είχα ξενερώσει. Να αρχίζω να ανεβαίνω παίζεται ένας γύρος με τα χίλια ζόρια ευτυχώς τελείωσα νωρίς. Μετά μπανάκι εγώ αυτή τίποτα ούτε πριν ούτε μετά….Στο δεύτερο γύρο δεν παίχτηκε τελείωσαμε εκεί μπυ επέστρεψε το αντίτιμο και κράτησε μόνο την μία ώρα όπου παίχτηκε μία εκτόνωση , γιατί μετά δεν είχα ψυχολογία.

Μακριά να αποφύγεις και κανείς άλλο αυτή τη κατάσταση που μου έτυχε σε μένα να μην μπορεί να σε ανάψει. Τέλος , πάρα πολύ δύσκολη η επικονωνία καμία λέξη δεν μπορούσε να πει στα αγγλικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, doc_lin, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2022
Ειχε ερθει θεσνικη και εριξε τις φολες της…και καναγυρισε Αθηνα…ειχε αρνητικες κριτικες….πριν το ραντεβουσου..παντως επιβεβαιωσες την αχρηστια της…κριμα ρε παληκαρε..προσοχη σε ολους μας..μακαρι ολοι να γραφανε και κυριως τις αρνητικες εμπειριες τους…
review reaction 1 hornyasfuck, srek7
14 Αυγούστου, 2022
εμενα η απορια μου ειναι αλλη....το γραφειο τι κανει σε αυτη τη περιπτωση?δεν εχει καμμια ευθυνη για την κοπελα που στελνει?ο καιρος δεν ειναι ουτε για πεταμενα λεφτα ουτε για να χαλαμε τη διαθεση μας ....τραβαμε ηδη αρκετα σε αυτη τη χωρα και για μερικους η συναντηση με μια κοπελα ειναι ειδος εκτονωσης κι αποσυμπιεσης,οχι μονο σωματικα.....ειναι αρκετα τα χρηματα που παιρνουν για να μην ειναι ικανοποιημενος ο πελατης.......για κοιταχτε το λιγο....
review reaction 1 hornyasfuck, Letsgobrandon2
14 Αυγούστου, 2022
Οντως αυτο το θεμα, η ευθυνη του γραφειου, αξιζει δικο του νημα. Η αληθεια ειναι οτι ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουνε φολες: στουντιο, call girls, city tours, ασχετα ποιο γραφειο η agency ειναι …Δυστυχως δεν ξερουμε πως διαλεγουν και χειριζωνται τις κοπελες….συμβασεις, ποσοστα, συμβολαια που ισως μερικες δεν «σηκωνουνε», κλπ..Σιγουρα υπαρχει και ποσοστο που ναι μεν γουσταρουνε τα λεφτα αλλα δεν κανουνε για πουτανιλικι…
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, srek7
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3