Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Hello boys
Οι Iron Maiden, βασικότεροι εκφραστές και αντιπρόσωποι της βρετανικής heavy metal σκηνής, είναι μια μπάντα που υπάρχει εδώ και σχεδόν 45 χρόνια. Η πρώτη μου εμπειρία με αυτούς ήταν το 1983, όταν κυκλοφόρησαν το Piece of mind, και η πρώτη φορά που τους είδα από κοντά ήταν στις 13.09.1988 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σ' αυτά τα 40 σχεδόν χρόνια που τους ακούω, έχουν βγάλει πολλά ωραία τραγούδια και δίσκους, το αγαπημένο μου όμως είναι το Hallowed be Thy name (1982), ένα τραγούδι που ακόμα και τώρα σ' αυτήν την ηλικία, αν το ακούσω θα αρχίσω να χτυπιέμαι.
Στην προηγούμενη κριτική μου, έγραψα για την Ariana Magic : I wanted the best I got thw best. Λάθος μου, και φαίνεται πως έχω ακόμα πολλά να μάθω. Τα καλύτερα, by far, ήρθαν με την Ιωάννα. Από την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο, μέχρι την στιγμή που έφυγε, έγινε της πουτάνας το μαγκάλι. Για να τα πάρω λίγο με την σειρά, λοιπόν, είναι μια κοπέλα 35+, μικροκαμωμένη, με αρμονικό σώμα, μελαχρινή με πράσινα μάτια. Από την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο, και μετά το απαραίτητο φρεσκάρισμα, μου επιτέθηκε. Στην πίπα επιδέχεται βελτίωσης, καθώς αυτό που κατά κόρον κάνει είναι να το παίρνει όλο μέσα, μέχρι τις αμυγδαλές (αν έχει). Κόλπα με γλώσσα κλπ δεν παίζουν, ή τουλάχιστον δεν έπαιξαν με εμένα, αλλά who cares, όταν στον έχει εξαφανίσει στο στόμα και σε κοιτάζει με αυτά τα γατίσια μάτια. Αντέχει στο ΠΟΛΥ εντονο mouthfuck και δεν διαμαρτυρήθηκε όσο και να της πάτησα το κεφάλι. Πολύ καλή περιποίηση όλης της γύρω περιοχής, μέχρι σχεδόν τις "υπερβόρειες χώρες". Μουνάκι φουσκωμένο που χαίρεσαι να το καρφώνεις, κώλος μικρός και δουλεμένος, άναλ σε όποια στάση θέλεις (μπρούμυτα, ανάσκελα, στα 4, στα όρθια), και squirting άνευ προηγουμένου. Ευτυχώς που ήμασταν σε ξενοδοχείο και όχι στο σπίτι μου, γιατί το στρώμα μετά θα ήθελε αλλαγή. Το τέλος του 1ου γύρου ήρθε στο στόμα της (τα κατάπιε με ευχαρίστηση) και του δεύτερου στον κώλο της.
Για να συνοψίσουμε, λοιπόν. Η κοπέλα δεν είναι πιπινάκι, δεν είναι φρεσκαδούρα, αλλά μια μικροκαμωμένη ΜΙΛΦάρα, που αν σε βάλει κάτω θα σε στείλει για τακούνια. Είναι παθιάρα και γκαβλιάρα και το ζει. Η γυναίκα είναι γεννημένη για να γαμιέται, και να γαμιέται καλά. Καλά τα πιπινάκια των γραφείων, αλλά ούτε το πάθος της βγάζουν, ούτε την εμπειρία της έχουν, χώρια που οι τιμές τους είναι πολύ υψηλότερες, και σε σχέση με την Ιωάννα όλες αυτές οι γραφειάτες εδώ μέσα τρώνε την σκόνη της. Αν ήθελα να την συγκρίνω με κάποια άλλη κοπέλα όσον αφορά στην ένταση που βγάζει, η μοναδική που θα μπορούσα είναι η Εύα22 (για τους λίγο παλιότερους), στην αρχή της καριέρας της (γιατί μετά, από τα πολλά ραντεβού, άρχισε να εμφανίζει σημάδια μηχανικής συμπεριφοράς), στο πιο πετίτ και ίσως πιο όμορφο - λόγω ματιών. Η Ιωάννα είναι, πλέον, για μένα στις κοπελες, ότι το Hallowed be Thy name, στους Iron Maiden. Σημείο αναφοράς.
Αυτά
ΥΓ. Η επικοινωνία μου με την Ιωάννα δεν έγινε μέσω του σάιτ, γιατί δεν θέλω επ ουδενί τα κορίτσια να ξέρουν το νικ μου. Ας είναι καλά ο φίλος που την πήρε και μου έδωσε το τηλέφωνό της.
So long bitches

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TG
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 5k, TOMCRUISE, black panther και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2022
Η πιο ακριβής κριτική για την καλύτερη ανεξάρτητη απ' όλες...ότι καλύτερο!!
review reaction 1 Stasino, The Godfather, ButtLicker
10 Αυγούστου, 2022
«Η επικοινωνία μου με την Ιωάννα δεν έγινε μέσω του σάιτ, γιατί δεν θέλω επ ουδενί τα κορίτσια να ξέρουν το νικ μου.»

ΜΠΡΑΒΟ ρε παίκτη.
review reaction 1 black panther, greekarmy, Διανοούμενος και 2 άλλα μέλη
02 Σεπτεμβρίου, 2022
Αυτο που διαβαζει τετοιες κριτικες ειναι ανωμαλος
J
Johnykk
03 Σεπτεμβρίου, 2022
@johnykk
Είμαι έτοιμος να συζητήσω την οποιαδήποτε άποψη, υπό την προϋπόθεση πως υπάρχει η στοιχειώδης επιχειρηματολογία. Όταν η άποψη είναι μια σειρά, την απορρίπτω ασυζητητί. Ιδιως δε όταν προέρχεται απο κάποιον που τα τελευταία 5 χρόνια που έχει λογαριασμό έχει όλα κι όλα 4 ποστ κ μια κριτική (στις 31.12.2017). Αν μη τι άλλο πάντως, η κριτική κατάφερε να σε ξεκουνησει και να γράψεις μια γραμμή στο ταπεινό μας σάιτ.
TG
The Godfather
21 Σεπτεμβρίου, 2022
Θεϊκή κριτική, αν και στην αρχή με τους Maiden νόμιζα πως ήμουν σε άλλο site. By the way, μας ξενέρωσε ο μαλάκας ο κοντός με το Greek cunt που είπε στο ΟΑΚΑ.
Πίσω στα δικά μας, αν η Ιωάννα είναι σα το Hallowed πρέπει να δοκιμάσω ASAP ;)
review reaction 1 The Godfather
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5