Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
ΣΥΜΒΟΥΛΗ για ακόμα πιο άπειρους: όταν επιλέγουμε εσκορτάκι, δεν κοιτάμε μόνο τις φωτογραφίες στο σάιτ. Διαβάζουμε και τα στοιχεία. Όταν λοιπόν βλέπουμε κοπέλα με ύψος 1,69 και βάρος 63, καταλαβαίνουμε αμέσως ότι θα είναι ΠΟΛΥ πιο γεματούλα απ’ όσο δείχνουν οι φωτογραφίες. Τα κιλά της γυναίκας πρέπει να είναι 15-20 λιγότερα από τα εκατοστά του ύψους της, για να είναι slender.
Δεύτερο συνεχόμενο εσκορτάκι λοιπόν που μου προκύπτει γεματούλα. Με υποδέχεται με μαύρη ριχτή ημιδιάφανη ρόμπα. Βγαίνω από το μπάνιο και γδύνεται καθιστή στην άκρη του κρεβατιού. Η ώρα της αλήθειας.
Συμπαθητική φατσούλα με γλυκό χαμόγελο. Χείλη φτιαγμένα αλλά όχι υπερβολικά. Βυζάκι Β+ στητό με ρώγες όχι ευαίσθητες. Αρκετά γεμάτη στη μέση, μεγάλη περιφέρεια, επίπεδος κώλος, μπουτάρες. Μουνάκι κλειστού τύπου.
Whole Lotta Rosie λοιπόν το κορίτσι, για όσους ξέρουν το τραγούδι. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Ξεκινάω λοιπόν τις περιπτύξεις και σύντομα διαπιστώνω ότι η συμμετοχή της είναι μάλλον παθητική. Στην πορεία μου είπε ότι είναι μόνο τρεις μέρες εδώ κι ότι ήμουν ο πρώτος της – εξ ου κι η απουσία κριτικών. Είναι δε πιτσιρίκα, πρέπει να είναι γύρω στα 20, όσο λέει το γραφείο. Τι να κάνω κι εγώ, αποφάσισα να παίξω το ρόλο του πορνόγερου που του έκατσε άβγαλτο κοριτσάκι και να την κάνω να αισθανθεί πιο άνετα με χάδια και ωραία λόγια. Ανταπόκριση υποτονική. Δοκίμασα φιλάκια, τα δέχτηκε εντελώς παθητικά. Εκτός από δάχτυλο στο μουνάκι που με σταμάτησε, γενικά δέχτηκε παθητικά ό,τι της έκανα. Η ίδια δε, κυριολεκτικά δεν ακούμπησε άλλο μέρος του σώματός μου εκτός από το πουλάκι. Το τρομπάρισε και, με το που το ένοιωσε να σκληραίνει, με ρωτάει -Condom? Ε όχι γλυκιά μου, τσιμπουκάκι πρώτα.
Μη φανταστείτε καμιά αεροπλανική πίπα. Απλά ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της μέχρι να με ξαναρωτήσει -Condom?
Ξάπλωσε και με πήρε μέσα της ιεραποστολικά. Της σήκωσα το δεξί πόδι. Το μουνάκι της είχε αρκετά καλή αίσθηση. Σύντομα ένοιωσα το τέλος να πλησιάζει. Άφησα κάτω το πόδι της, ξάπλωσα πάνω της και την έχυσα (ορίστε, τώρα που τα γράφω αυτά μου έγινε κάγκελο).
Ο πρώτος γύρος κράτησε 20 λεπτά. Στο ημίχρονο χαλαρώνουμε συζητώντας. Για καλή μου τύχη, τα αγγλικά της είναι λίγο άνω του μέσου όρου. Με ρωτάει αν θέλω δεύτερη φορά. Ε μα τι, κούκλα μου; Με αγκαλίτσα θα τη βγάλεις;
Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, καρμπόν του πρώτου. Και ξανά πουθενά άγγιγμα εκτός από το πουλάκι, και ξανά σκέτο τρομπάρισμα, και ξανά -Condom?, και ξανά πίπα με ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού.
Της λέω να στηθεί στα τέσσερα. Πριν καν το πάρει μέσα της, μου λέει “it’s big, I can’t” και γυρίζει ανάσκελα. Καλύτερα, η γεμάτη μέση της κι ο επίπεδος κώλος της δεν προσφέρουν ιδιαίτερα δελεαστική θέα για πισωκολλητό.
Πάμε πάλι missionary. Αυτή τη φορά τη γάμησα πιο δυνατά. Της ξανασήκωσα το δεξί πόδι, δοκίμασα να βάλω και τα δυο πόδια της στους ώμους αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ευλύγιστη. Συνέχισα να τη γαμάω δυνατά μέχρι που κουράστηκα.
Ας βγάλει λοιπόν κάτι έξτρα το κορίτσι. Από τον τρόπο που δέχτηκε να κάνουμε CIM κατάλαβα ότι δεν πρέπει να της πολυαρέσει αλλά δεν πτοήθηκα. Το χύσιμο στο στόμα βέβαια μας προέκυψε λίγο στο περίπου, αν και ξεκίνησε με τη μοναδική ωραία πρωτοβουλία που πήρε κατά τη διάρκεια της συνάντησης: έπιασε τα μαλλιά της και ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει γονατιστή μπροστά μου στο πάτωμα, όχι καθιστή στο κρεβάτι. Καύλα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Είχε το καυλί όσο πιο έξω μπορούσε, σχεδόν μπορούσα να δω το κεφαλάκι. Με το που άρχισε να ρέει το σπέρμα, έβηξε σαν να πνίγεται και βιάστηκε να βγάλει το καυλί από το στόμα της. Αν δεν φύγει κι η τελευταία σταγόνα στο στόμα, το CIM είναι ψιλο-απογοήτευση. «Μάλλον δεν σου αρέσει το χύσιμο στο στόμα, ε;» τη ρώτησα στη συνέχεια. Έτσι κι έτσι, μου απάντησε διπλωματικά.
Βγαίνοντας από το μπάνιο τη βρίσκω να έχει ρίξει πάνω της τη ρόμπα. Είχαμε λίγο χρόνο ακόμα οπότε την πειράζω «τι έγινε, ντρέπεσαι να είσαι γυμνή μπροστά μου;». Ξαπλώνουμε λοιπόν για λίγα λεπτά γυμνοί, μέχρι που ανακάθισε σφυρίζοντας τη λήξη. Την αποχαιρέτησα με φιλάκι στο μάγουλο κι αναχώρησα.
Λοιπόν κύριοι, εσείς στα πρακτορεία, πάρτε το λίγο αλλιώς. Δεν λέμε ότι μια κοπέλα πρέπει να γαμιέται με τον κάθε άσχετο για 5€ την ώρα, όμως οι τιμές των έσκορτ είναι σχεδόν απαγορευτικές, τουλάχιστον για τους μισθωτούς. Όταν λοιπόν ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ διαθέτουμε τα 140+ ευρώ την ώρα, περιμένουμε κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ καλύτερο σε σχέση με τους οίκους της Φυλής. Και από εμφάνιση και – κυρίως – από συμμετοχή/υπηρεσίες. Ευχαριστώ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.276
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, olddog, Πρυτανης και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2022
Έτσι όπως τα έγραψες και μήνες να καθίσει ούτε το εισιτήριο δεν θα βγάλει.
Τι τραβάμε και εμείς που πληρώνουμε!
review reaction 1 review reaction 3 TOMCRUISE, hornyasfuck, Johnstef και 2 άλλα μέλη
10 Αυγούστου, 2022
Λυπάμαι για την «άσχημη» εμπειρία φίλε αλλά χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι.. το Glamour έχει πάρει μεγάλη κατηφόρα…κρίμα.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, Johnstef
11 Αυγούστου, 2022
@TheRealMandigo τι να πω; αν από τα 35+ κορίτσια που υπάρχουν στο σάιτ αξίζει το 1/5, ζήτω που καήκαμε!
Πόσα εκατονσαραντάρια να ρίξει κανείς στον κουβά;
Είναι το τέταρτο κορίτσι τους που παίρνω και το σκορ είναι ισόπαλο 2-2.
Εν τω μεταξύ, πολλές από τις νέες αφίξεις τους τιμώνται 160€ την ώρα. Ανεβασμένες τιμές, ενώ μας έχει σκίσει η ακρίβεια και οι μισθοί μας παραμένουν καθηλωμένοι!
Τι νομίζουν, ότι απευθύνονται μόνο σε σκαφάτους και σε αεριτζήδες;
review reaction 1 TheRealMandigo, TOMCRUISE, srek7 και 1 ακόμα μέλος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3