Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση προ ημερών με την Μυρτώ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου.
Πρώτη φορά την συναντάω αλλά έχοντας δει φωτογραφίες είπα να δοκιμάσω.
Έσκασε μύτη με ένα στενό φόρεμα που τόνιζε το γυμνασμενο της κορμί και γόβες τις οποίες φόραγε και στον αγώνα.
Μόλις το είδα με καύλωσε και είπα,Ώπα εδώ είμαστε.χαμογελαστη ευγενική σπάει αμέσως τον πάγο σε κάνει να νιώθεις άνετα απ' την πρώτη στιγμή .
Μπαίνει για μπάνιο εγώ ήδη ήμουνα έτοιμος και βγαίνοντας αντικρίζω ένα κορμί πολύ γυμνασμενο αλλά οκ στα πλαίσια του ανεκτου όχι δλδ αντιαισθητικό, τουλάχιστον για μένα ,γούστα είναι αυτά,υπέροχες φτιαγμένες βυζάρες αναλογικές του υπόλοιπου συνόλου και μια κωλαρα για σεμινάριο.
Χαμουρεματακι φιλιά δεν δίνει αλλά οκ δεν με χάλασε καθώς περιποιείται όλο το σώμα και σε φτιάχνει τρελα.κάθομαι στον καναπέ και αρχίζει μια πιπα που πραγματικά σε απογειώνει.γλυψιμο παντού περιποίηση της γύρω περιοχής φουλ και με την θέα της κωλαρας της στον καθρεφτη κόντεψα να τελειώσω...
Γαμησι σε όλες τις στάσεις συμμετοχή πολύ καλή αλλά με τέτοιο κορμί που να κρατηθείς .πρώτη κατάθεση στα θεσπέσια κωλομερια της .
Χαλάρωση,της ζήτησα μασάζ το οποίο το κατέχει και σε χαλαρώνει και βουρ δεύτερος γύρος με τσιμπούκωμα χωρίς αύριο και πάλι σε όλες τις στάσεις.δεκτικη γενικά δεν λέει όχι και δείχνει ότι θέλει να σε ικανοποιήσει .
Για τους λάτρεις της πίσω πόρτας να ενημερώσω κωλο δεν δίνει όπως επισης και cim.
Δεύτερο τελείωμα στις βυζάρες της.γενικα πολύ καλή συναντηση 2 ώρες δεν έκλαψα τα λεφτά μου και επειδή είμαι χρόνια στο κουρμπετι και έχω δει πολλά εκτιμώ πολύ 1) όταν η κοπέλα είναι πολύ καθαρή 2) όταν σέβεται τον πελάτη και δεν είναι απλά αρπακτικό 3) γενικά όταν είναι κυρια γιατί οι εποχές για όλους είναι δύσκολες πλέον και τα λεφτά πρεπει να προσέχουμε που τα ακουμπάμε.Μυρτω σ ευχαριστώ και σίγουρα θα τα ξαναπούμε.αυτα συναγωνιστές δεν ήθελα να σας κουράσω απλά καλό είναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
205
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 *Μυρτώ*, Ntaffy2, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2022
φιλιά όχι...κώλο όχι...cim όχι... και τα 100 100 όμως...γελάει η μάνα του Πελέ... που τα είδε αυτά γραμμένα...αυτές είναι υπηρεσίες cg της δεκαετίας του 90...πλέον με τον τον ανταγωνισμό τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε τιμές που υπάρχει, υπάρχουν πολύ πιο vfm επιλογές...
review reaction 1 Dimp107, greekarmy, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
09 Αυγούστου, 2022
Στό σχόλιο τοῦ συναγωνιστῆ τοῦ @lagonisian θά πῶ ἐγώ δύο πράγματα. Πρῶτον φιλιά μοῦ'δωσε. Δέν μπορῶ νά ξέρω γιατί σ'αὐτήν τὴν περίπτωση δέν ἔκανε. Ἀπό'κεῖ καί πε΄ρα ἄν κάποιος δέ θέλει τά ἄλλα δύο μιά χαρά. Γιά περισσότερες λεπτομέρειες ἄς διαβάση κάποιος τὴν κριτική μου γιά τὴ Μυρτώ τοῦ @yourangels ὅπου περιγράφω τά, κατά τή γνώμη, ὑπέρ καί κατά. Ἀπό'κεῖ καί πέρα, οἱ συναγωνιστές διαβάζουν, βλέπουν καί ἀποφασίζουν.
review reaction 1 OUROBOROS
09 Αυγούστου, 2022
Ρε παιδιά ζητάω συγνώμη αν σας μπέρδεψα ,εκ παραδρομής έγραψα ότι δεν φιλάει ,εγώ δεν ήθελα φιλιά για δικούς μου λόγους η κοπέλα φιλάει κανονικά.
review reaction 1 GIORGIO222, hornyasfuck, OUROBOROS
12 Αυγούστου, 2022
Ωραία κριτική, εκτίμησα την άποψη σου για τα οικονομικά, μπράβο.
Καλούς αγώνες.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4