Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχω καιρό να γράψω κριτική . Γράφω η άμα φάω πολύ φόλα η άμα άξιζε πολύ . Ευτυχώς εδώ συνέβη το δεύτερο..

Καταρχήν όταν μπήκε μέσα δε τη γνώρισα και το λέω με τη καλή έννοια. Οι φωτογραφίες για το πρόσωπο τουλάχιστο τη αδικούν . Έχει πολύ πιο baby face. Στο ύψος όμως νομίζω ότι είναι λίγο πιο Κοντούλα αλλά με βάση το σύνολο δε με χάλασε καθόλου .

Ήρθε με ένα μακρύ καλοκαιρινό φόρεμα , μπεζ δαντελωτά εσώρουχα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Ηλικία 22 και καθαρή τελείως από τατουάζ που προσωπικά εμένα μου αρέσει πολύ αν και δυσεύρετο στη εποχή μας.

Επειδή δε ήθελα να ξεκινήσουμε και να με κόψει ζητώντας τα λεφτά τη ρώτησα αν τα θέλει στη αρχή η στο τέλος μου πε δε τη ένοιαζε (αν και με έβλεπε πρώτη φορά) εγώ της τα έδωσα τα έβαλε στο κομοδίνο χωρίς να τα μετρήσει και μάλιστα δε τα μέτρησε ούτε όταν έφυγε από το δωμάτιο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά θετικά της .

Κάτσαμε μετά το φρεσκάρισμα στο κρεβάτι παραγγείλαμε το κρασάκι μάς και με ρωτάει με ένα διστακτικό και αθώο βλέμμα αν έχω πρόβλημα με τα φιλία . Της είπα Ότι φυσικά και δε έχω και από τότε δε μάφησε σε ησυχία ως το τέλος . Και με γλώσσα αρκετά από αύτα και βαθιά και όλα .

Είναι από τη Σιβηρία έρχεται Ελλάδα Τρίτη η Τετάρτη φορά και μου είπε ότι αυτή τη δουλειά τη κάνει μόνο στη Ελλάδα και δε κάνει tour σε άλλες χώρες.

Πάμε τώρα στο πρώτο γύρο όπου έπεσε πάνω μου και άρχισε φιλία και δαγκώματακια απαλά στο στήθος μου στα αυτιά στο λαιμό . Ενώ παράλληλα μου χάιδευε το πουτσο . Ήταν πολύ καλή εμπειρία και μετά συνέχισε με πίπα που θα την έβαζα στις καλύτερες που μου έχουν κάνει κορίτσια του επαγγέλματος και που θεωρώ ότι έχω αρκετή εμπειρία. Με καβάλησε μετά από πάνω και τελείωσα άνετα. Μπανάκι σοσιαλ στη συνέχεια και από μόνη της στο μισάωρο ξεκίνησε δεύτερο γύρο.

Εκεί ήταν η άλλη έκπληξη . Τη ρώτησα αν κάνει cim αν και δε το γράφει σαν έξτρα στις υπηρεσίες της αλλά είχα διαβάσει κριτική που το έκανε σε κάποιον συναγωνιστή και δέχτηκε και σε μένα με χαρά αντί φυσικά του αντιτίμου των 20 ευρώ που παίρνουν όλες .

Κάπως έτσι συνεχίστηκε και η δεύτερη ώρα μου κάνε και μασάζ πολύ χαλαρωτικό και επαγγελματικό θα έλεγα γενικά ήταν όλα άψογα και δε κλαίω σε καμία περίπτωση ούτε ένα ευρώ.

Όσο για το γραφείο ήταν η συμπεριφορά άψογη όπως είναι πάντα και άμεση. Επίσης διαχρονικά το συγκεκριμένο γραφείο φέρνει κλάσης ανώτερες κοπέλες από κάθε άλλο.

Της υποσχέθηκα και θα το κάνω ότι θα την ξανακλείσω άμεσα σε έξι με επτά μέρες γιατί το αξίζει και δε υπάρχει περίπτωση να μη τη ξαναδώ στις 2 βδομαδες που μου είπε πως μάλλον θα κάτσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 07, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
5.941
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, miraculous mandarin, rdeliaris και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2022
Αστερι το κοριτσι σε ολα του.Πολυ καλο GFE
review reaction 1 andronikos3, hornyasfuck, Km7699
08 Αυγούστου, 2022
Θα μας πεις λίγο και για το σωμα;; στήθος πεσμένο;; μέγεθος; κωλαράκι όμορφο;;;γυμνασμένο;;; στο σεξ πέρασες καλά καταλαβαίνω. Που την κατατασεις;; Φιλικό σεξβμε ένταση η απλή χαλαρά στην συνεύρεση;;
review reaction 1 Stavros(2), hornyasfuck, Km7699
08 Αυγούστου, 2022
Αυτό το κορίτσι το έχω στην καρδιά μου, δυο φορές την έχω πάρει, όμως φεύγω για διακοπές και σ' αυτό το τουρ της δε θα τη συναντήσω.
review reaction 1 Km7699
08 Αυγούστου, 2022
@andronikos3 σώμα πολύ καλό με καλές αναλογίες αν και ίσως κοντό. Στήθος πολύ καλό για το σώμα της όχι πεσμένο ούτε κάτι εξωφρενικό όμως . Πέρασα πολύ καλά είναι η αλήθεια . Ότι και να ζητήσεις σε στασεις η ρυθμούς αν της φερθείς σωστά το κάνει νομίζω όποτε κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς ανάλογα με το πελάτη ελίσσεται μια χαρα
review reaction 1 andronikos3
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4