Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 26 10
Call-Girls
64884
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη φορά δοκίμασα από γραφείο , ενώ κοίταγα διάφορες επιλογές από διάφορα πρακτορεία. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο έπεσα πάνω στην Kris που μου έκανε τρομερό κλικ στις φωτό. Επικοινωνία , με το γραφείο άψογη μέσω whats app δεν χρειάστηκε πολύ ώρα 2-3 μηνύματα και ευτυχώς για καλή μου τύχη , ήταν διαθέσιμη. Πάνω ξενοδοχείο δίνω νούμερο και μετά από 20 λεπτά μου είχαν πεί 35 ήρθε νωρίτερα πολύ καλό αυτό , σκάει η γυναικάρα. Ανοίγω τη πόρτα και αντικρίζω έναν άγγελο. Λες και έπαιζε σε ταινία η φάση φορούσε μαύρο κλασσικό φόρεμα , τακούνια και με το που μπήκε χαμόγελα 2-3 κουβέντες τα κλασσικά να σπάσει ο πάγος. Είχα ήδη μπανιαριστεί και ήταν η σειρά της όπου και γύρησε με τα μαύρα ωραία εσώρουχα της γνωστής αλυσίδας μάρκα. Το συνολάκι ήταν τρομερό. Ζητάει μουσική , ενώ στη tv δεν είχε ξένα στο mad έβαλα από κινητό deep house music λες κ βρισκόμασταν σε πάρτυ στη μυκονάρα. Στήθηκε στο κρεβάτι για να μην μακρολογώ είχε σωματαρά και βυζάρες σαφώς πηραγμένα. Αρχίζω τα φιλία με γλωσσόφιλα όπου δεν έφερε αντίρρηση. Μετά την άρχισα στα γλυψίματα από πάνω μέχρι κάτω τέρμα καθαρή το οποίο με καύλωσε πολύ ενώ φορούσε τα εσώρουχα ακόμα άρχισα να γλύφω την κωλ.. και την μουν..ρα της. Κάτι στο οποίο ευχαριστήθηκε και υγράνθηκε και η ίδια. Αμέσως μετά πήρε φόρα τον πήρε στο στόμα όπου ήταν απίστευτη στη πίπα. Ενώ είχα γίνει πύραυλος με την όλη κατάσταση ζήτησα να βάλει προφυλακτικό γύρηςε στα 4 όπου σύντομα ήρθε και το τέλος. Τρομερή αίσθηση είχα το μουνακ της τρυφερό. Ξεκινήσαμε χαλαρή κουβεντούλα όσο μπορούσε δηλαδή στα αγγλικά. Μπανάκι φρεσκάριμα και αρχίσει ο δεύτερος γύρος 69 φάση ξεκίνησα το γλυφομούνι τρελάθηκε και άρχισε να πετάει κάτι ρώσσικα τρελά. Ενώ είχαμε γίνει τούρμπο αρχίσαμε ιεραποστολικό πολύ δυνατή αίσθηση όπου και έβαλε από κάτω μαξιλάρι γιατί λόγω ύψους εγώ δεν βολευόμασταν. Μετά στα 4 γύρησαμε όπου το ευχαριστιόταν και τραβούσε τα σεντόνια με τα υπέροχα άκρα της. Μετέπειτα γυρνάει πλαγιαστά και μ λέει να γυρήσω και εγώ από πίσω όπου για 1-2 λεπτά ήμασταν σε αυτή τη φάση. Αυτός ο γύρος κράτησε αρκετά αφού μου λέει χαλάρωσε και ανέβηκε πάνω μ και άρχησε να κοπανιέται ρυθμικά τρομερή γυναικάρα αλήθεια και η αίσθηση τρομερή. Τέλος , αφού αλλάξαμε 3-4 στάσεις δεν έδειχνε να χύνω και να μην κουραστούμε άλλο , της λέω να τον πάρει στο στόμα ενώ επαιζε μ τα μπαλάκια όπου μ τελείωσε με γλύψιμο και τελείωμα στη καπότα. Χαιρετηθήκαμε και δώσαμε συνάντηση και για νέο ραντεβού άμα κάτσει και άλλο στην χώρα μας. Καιρό είχα να βρεθώ με τόσο δυνατο μωρό…!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή