Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 15448
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Γυρω στις 9 το βραδυ παιρνω τηλεφωνο στο γραφειο-αγνωστο γιατι εχουν 4-5 διαφορετικα νουμερα,πηρα ενα στην τυχη και το σηκωσε αμεσως η πολυ ευγενικη και φιλικη τονια . της συστηθηκα και της ειπα τον τυπο των κοριτσιων που μου αρεσουν για να μου πει ποια θα ειναι διαθεσιμη στις 2μιση το βραδυ.
στην αρχη μου ειπε οτι μαλλον δεν ειχε διαθεσιμη καποια εκεινη τη μερα-οι περισσοτερες που ειχε ,ειχαν περισσοτερα κιλα απο οσα αντεχω,αλλα μετα ειδε οτι η νικολ γυρω στις 2 θα τελειωνε τα ραντεβου της και θα μπορουσε να μου ερθει,
μολις το ακουσα αυτο αναπηδησα απο χαρα διοτι μου την ειχε προτεινει ο γεροξουρας,ο οποιος παντα πεφτει μεσα στις προτασεις του και αμεσως σπευδω να την κλεισω.
κατα τις 2 σπευδω στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο παρφουμαριζομαι,ξυριζομαι,μπανιαριζομαι και ειμαι ετοιμος να υποδεχτω το κοριτσακι μασωντας τσιχλα για να εχω δροσερη αναπνοη.
στις 2μιση χτυπαει η πορτα,ανοιγω και μπαινει μεσα το κοριτσι μας,πρωτη εντυπωση παρα πολυ καλη,το σωματακι της στα γουστα μου,λεπτουλα ,φοραγε ενα μακρυ μαυρο φορεματακι πανω σε ψηλοτακουνα μαλλον πεδιλα,μακρυ μαλλι ,πιασμενο πανω σε ολη τη διαρκεια του ραντεβου.το ανω χειλος της ειναι φουσκωμενο λιγο,το οποιο δινει μια παραφωνια στο προσωπο της ,αλλα ολα οκ.
φαινοταν ομως αρκετα κουρασμενη ,προφανως ειχε αρκετη δουλεια πριν απο μενα,εκατσε στο κρεβατι και ζητησε την αδεια να κανει ενα τσιγαρο πριν αρχισουμε,παροτι δεν καπνιζω της ειπα να κανει,διοτι πιστευω οτι ειναι καλο να κανω οτι μπορω για να μη χαλασω χατιρι σε οποιο κοριτσι ερχεται να κανουμε σεξακι.
κανει το τσιγαρακι της και οση ωρα το εκανε μου ειπε διαφορα πραγματα για τη ζωη της , χωρις να τη ρωτησω εγω.τα αγγλικα της ειναι αρκετα καλα και συνεννοεισαι μια χαρα.εγω δεν της πολυμιλουσα,διοτι ηθελα απλα να πει οτι ειχε να πει ωστε να μη χανουμε χρονο απο τον αγωνα.
αφου τελειωσε το τσιγαρακι-εδω να σημειωσω οτι πριν φυγει στο τελος του ραντεβου πεταξε τις σταχτες στον τενεκε και επλυνε το τασακι στον νιπτηρα-νοικοκυρα με τα ολα της!!!!-γδυθηκε για να περασει για μπανιο,το σωματακι μια χαρα οπως το φανταζομουνα και οσο ηταν ντυμενη,ωραιο κωλαρακι,βυζι δυστυχως δεν εχει καθολου,εγω εχω μεγαλυτερο,αλλα ειχε τις ρογες της καγκελο,οποτε ευχαριστηθηκα παιχνιδι με αυτες.
με το που τελειωσε το μπανιο ηρθε κοντα μου και βλεποντας τον πουτσακο μου καγκελο πηγε κατω για να ξεκινησει τα πνευστα,αλλα την εκοψα και την τραβηξα κοντα μου για να κανουμε λιγο γουτσου γουτσου και εκει χαμογελασε και μου ειπε α ,εισαι ρομαντικος τυπος....
εκει αγκαλιασμενοι ξεκινησαμε ομορφα γλωσσοφιλα-μου εκανε εντυπωση που το στομα της δεν μυριζε τσιγαριλα- και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα αισθησιακο το ολο σκηνικο,ειχα σβησει και τα φωτα και μονο το φως της τηλεορασης φωτιζε το χωρο-κραξτε ελευθερα το ξερω αρλεκιν την εκανα την κριτικη χαχαχαχα.
στη συνεχεια της ειπα να γυρισουμε στο αγαπημενο μου 69 για να απολαυσω το μουνακι της και να γραπωσω και λιγο τα ομορφα κωλομερια της και εκεινη μου εκανε μια απολαυστικη πιπουλα
μετα επειδη ειχα φαει αρκετη ωρα και βαρεσε η πρωτη ειδοποιηση του γραφειου οτι εχει μεινει ενα δεκαλεπτο,φορεσα προφυλακτικο και τη γαμησα για λιγη ωριτσα σε ιεραποστολικο φιλωντας την στο στομα,μεχρι που τελειωσα γλυκα και την κρατησα λιγο ακομα στην αγκαλια μου.
στη συνεχεια εκανε παλι ντουζακι ,της πηρε κανα πενταλεπτο να φορεσει το φορεμα της διοτι απο την κουραση δεν εβλεπε μπροστα της και την ξεπροβοδισα δινοντας της ευχες για το μελλον,διοτι μου χαρισε μια αρκετα ομορφη ωρα παροτι ηταν τερμα κουρασμενη,
συνοψιζοντας δεν ειναι το πιο φοβερο μουνι που εχω παρει,μου τοπε και ο ρεσεψιονιστ οταν εφευγα " καλη ηταν κ.τομ κρουζ,αλλα εχετε παρει και καλυτερες",
αλλα ειναι μια γκομενα που ολοι θα χαρουν να την εχουν για λιγο στην αγκαλια τους.
αυτα μαγκες , να ειστε ολοι καλα,φιλιααααα!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Ανώτατος
41
Πόντοι:
18.496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rocco65, Johnny Red2, daemon και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2022
κι αλλος παρφουμαριστης μας βρηκε
επιδημια σκετη
G
geroksouras
review reaction 3 hornyasfuck, TOMCRUISE
03 Αυγούστου, 2022
Ειναι προαπαιτουμενο το παρφουμαρισμα για μια επιτυχημενη συνευρεση!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, geroksouras
04 Αυγούστου, 2022
α) Πράγματι καί ἄλλος παρφουμαριστής, αὐτό σκέφθηκα καί ἐγώ β) καί ὁ ρεσεψιονίστ ποὺ τά ξέρει αὐτά;!
review reaction 2 TOMCRUISE
04 Αυγούστου, 2022
αφου βλεπει ποιες παιρνω.
την ωρα που τις παιρνω κιολας ψιλοαδειο ειναι το χοτελι,οποτε δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποια ανεβαινει για το δωματιο του τομ κρουζΧαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!.
review reaction 3 hornyasfuck
05 Αυγούστου, 2022
Τὴν ἀπόδοσή τους πῶς τὴν ξέρει; Ἔμ...
review reaction 2 TOMCRUISE
05 Αυγούστου, 2022
την αποδοση δεν την ξερει ο ανθρωπος καλε,λες να με βιντεοσκοπει?Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
στην εμφανιση αναφερεται καθε φορα.
ε ρε γελια φανταζεσαι να με δω πουθενα σε κανα σαιτ να γαμαω πουτανακια?Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
τουλαχιστον θα κανω περηφανο τον πατερα μου,γιατι με εχει για πολυ χαλβαΧαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
26 Αυγούστου, 2022
Τι λες ρε φίλε? Παίρνεις καλό χαρτζιλίκι εσύ και άλλος από κάτω? Η κοπέλα σιχαίνεται την ζωή της. Όχι για γαμήσι δεν κάνει. Ούτε για συζήτηση δεν κάνει. Είναι καθαρή πάντως και αυτό τέλος.
26 Αυγούστου, 2022
απο το adult θα παρω χαρτζιλικι μωρε;
μια φορα ετυχε να ψωνισω απο αυτους κ περασα καλα,τωρα επειδη εσυ δεν περασες καλα αυτοματα εγω ειμαι προμοτορας;
πολυ ομορφο ειναι το κοριτσι,βυζι 0 βεβαια,αλλα εγω περασα σουπερ,γλωσσοφιλα κ γλειφομουνι φουλ.
στην τελικη γραψε κριτικη να μας πειε τι δεν σου αρεσε.
εισαι μελος απο το 2009 δεν εχεις γραψει ουτε μια κριτικη κ μας κουνας κ το δαχτυλο να πουμε;
review reaction 1 hornyasfuck
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8