Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 66 10
Call-Girls
171377
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Έφτασε το κορίτσι και είπα να του πάρω τη παρθενιά του τουρ αυτού, μου λέει ο τηλεφωνητής θα είσαι και ο πρώτος της και γελαγαμε.
Την Ντίντα την είχα ξαναπάρει περυσι το φθινόπωρο, στα τουρ της γενικά δε μπορώ να την πετύχω, είχα περάσει τους φαντάστηκα και αφού μου είπε το γραφείο είναι στις επιλογές δεν κοίταξα τίποτα άλλο,λέω πάμε στη περπάτημενη.
Φρέσκια, κυριλέ όπως τότε,με μια μυστική αύρα Καυκάς μέσα της,καλοντυμένη και με εσώρουχα των 300+ ευρώ γιατί τιμά τον εαυτό της ,αυτή η κυρία έφτασε με το ίδιο χαμόγελο που είχε τότε.
Λίγο πιο μαυρισμένη τώρα,λίγο πιο αδυνατησμενη,με το ίδιο βυζί που σε κοιτάνε οι ρίγες στα μάτια και τον ίδιο κωλο για μπάτσος.
Όλα στημένα τέλεια και όλα σφιχτοδεμένα και αρωματισμένα.
Τα φιλιά της ήταν πολλά,όχι αρκετά,άλλα πολλά,παθιαρικα,παιχνιδιάρικα,όπως και η πίπα της, γλύφει τα πάντα,δε κολωνει πουθενά!!!
Αριστοκρατική πίπα με λάγνες ματιές και βυθίσματα μέχρι λαρύγγι.
Στο γαμησι της,και λέω γαμησι της γιατί δικό της ήταν,εγώ λειτούργησα περίπου στο 30%, η γκόμενα με τελείωσε δύο φορές χωρίς να καταλάβω και με έβαλε για ύπνο πτώμα.
Εκεί καταλαβαίνεις και αν άξιζε η σύνοδος τα λεφτά της κύριοι...
Εις το επανιδείν καυλιάρα Ντίνα, ευχαριστώ
Την Ντίντα την είχα ξαναπάρει περυσι το φθινόπωρο, στα τουρ της γενικά δε μπορώ να την πετύχω, είχα περάσει τους φαντάστηκα και αφού μου είπε το γραφείο είναι στις επιλογές δεν κοίταξα τίποτα άλλο,λέω πάμε στη περπάτημενη.
Φρέσκια, κυριλέ όπως τότε,με μια μυστική αύρα Καυκάς μέσα της,καλοντυμένη και με εσώρουχα των 300+ ευρώ γιατί τιμά τον εαυτό της ,αυτή η κυρία έφτασε με το ίδιο χαμόγελο που είχε τότε.
Λίγο πιο μαυρισμένη τώρα,λίγο πιο αδυνατησμενη,με το ίδιο βυζί που σε κοιτάνε οι ρίγες στα μάτια και τον ίδιο κωλο για μπάτσος.
Όλα στημένα τέλεια και όλα σφιχτοδεμένα και αρωματισμένα.
Τα φιλιά της ήταν πολλά,όχι αρκετά,άλλα πολλά,παθιαρικα,παιχνιδιάρικα,όπως και η πίπα της, γλύφει τα πάντα,δε κολωνει πουθενά!!!
Αριστοκρατική πίπα με λάγνες ματιές και βυθίσματα μέχρι λαρύγγι.
Στο γαμησι της,και λέω γαμησι της γιατί δικό της ήταν,εγώ λειτούργησα περίπου στο 30%, η γκόμενα με τελείωσε δύο φορές χωρίς να καταλάβω και με έβαλε για ύπνο πτώμα.
Εκεί καταλαβαίνεις και αν άξιζε η σύνοδος τα λεφτά της κύριοι...
Εις το επανιδείν καυλιάρα Ντίνα, ευχαριστώ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Τώρα...μάλλον έκανε πλαστικές και εντατικά μαθήματα αγγλικών!
ΥΓ: σε πειράζω...
Και το σωστό εσκορτ εκεί για μένα φενετε,να βελτιώνετε παντού,της τα είπα κιόλας και μπράβο της