Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10
Call-Girls 36565
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λένε ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία. Μέγιστο ψέμα. Βρέθηκα εκτάκτως Αθήνα για 36 ώρες. Η πρώτη μου επιλογή, δημοφιλής, δεν έκλεινε μπούτι αυτές τις μέρες. Αποφάσισα να πειραματιστώ συναντώντας τη Μαρλένα, λίγες μέρες πριν επιστρέψει στη φρίκη ενός παράλογου πολέμου. Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο. Μπήκε στο δωμάτιο λίγο μαγκωμένη, αμήχανη αλλά χαμογελαστή. Οι παλαιότερες κριτικές έχουν υπερκαλύψει το εμφανισιακό κομμάτι. Αμακιγιάριστη φυσική ομορφιά, καλλίγραμμη, μακριά ωστόσο από τη λάμψη των φωτογραφιών και την γκλάμουρ εμφάνιση των κλασικών συνοδών υπερόπλων του ανατολικού μπλοκ. Με φιλάει απαλά στο στόμα. Παραγγέλνω κάτι να πιει για να χαλαρώσει. Την κάνω να γελάσει. Γελάει γλυκά και αθώα σαν κοριτσάκι. Σκέφτομαι κοιτώντας το μπλε-κίτρινο βραχιολάκι της πόσο άδικη είναι η ζωή που αναγκάζει ένα τέτοιο πλάσμα να υποφέρει. Αγγίζουμε ο ένας τον άλλο συνεχώς. Τα αμήχανα αγγίγματα μετατρέπονται σιγά σιγά σε απαλά χάδια και τρυφερά φιλιά. Το δέρμα της είναι μωρουδίστικο, μοσχομυριστό και πορσελάνινο, βελούδινο στην αφή. Δε την χορταίνω. Καθώς με χαϊδεύει και τη φιλάω νιώθω σταδιακά το μυαλό μου να παραλύει και το χρόνο να παγώνει. Με ελκύει σαν μαγνήτης. Σύντομα δεν μπορώ να ξεκολλήσω από πάνω της δευτερόλεπτο. Τυλιγόμαστε σε μια δίνη πάθους και πόθου. Εγώ που δε γλύφω ποτέ συνοδούς, τώρα δεν μπορώ να σταματήσω καθώς την νιώθω να χάνεται και να μου παραδίδεται άνευ όρων. Το ψέμα του αγοραίου έρωτα πιο αληθοφανές από ποτέ.
Στο κρεβάτι μην περιμένετε hardcore πορνοσταριλίκια ή αεροπλανικά κόλπα. Δίνει την εντύπωση ότι είναι άπειρη και ερασιτέχνης. Δεν είναι. Το value proposition της Μαρλένας είναι το απόλυτο GFE: δοτική, γλυκιά, ερωτική, σε ξεγελάει ότι είναι η κοπέλα σου, ότι σε θέλει. Εκφραστική με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα, λαμπερά μάτια της, παθιασμένη και ταυτόχρονα τρυφερή σε χαϊδεύει, αγκαλιάζει, γλύφει, βαριανασαίνει, σφίγγει τα σεντόνια, αναστενάζει, σε φιλάει, σου ψιθυρίζει στα Ουκρανικά, βογκάει γλυκά και τελειώνει, διδόμενή σου ολοκληρωτικά με την ψυχή της χωρίς θεατρινισμούς, όπως ελάχιστες γυναίκες μπορούν, εντός και εκτός αγοραίου έρωτα. Παντελώς αδιάφορες οι τεχνικές λεπτομέρειες, τα στησίματα, ή οι όποιες σωματικές ατέλειες όταν μια γυναίκα σου δίνει κομμάτι της ψυχής της στο κρεβάτι. Αγγλικά αρκετά άνω των βασικών. Έμαθα ότι της αρέσουν τα βιβλία, τα ταξίδια, το καλό φαγητό. Μου είπε για τη ζωή της, ένα κορίτσι που μεγάλωσε απότομα και έμαθε να νοικιάζει κομμάτια της ψυχής του για να επιβιώσει. Μου είπε για τα όνειρα της. Σκέφτηκα πόσο τυχεροί είμαστε εμείς που έχουμε ζήσει εύκολες ζωές. Δοκιμάσαμε πρωκτικό αλλά δεν επέμεινα γιατί δεν ήθελα να την πονέσω κι άλλο. Αρκετά έχει περάσει. Εκείνη επέμεινε, ήθελε να με ευχαριστήσει, τη νοιάζει να περάσεις όμορφα. Δεν τρώει χρόνο. Μείναμε αγκαλιά να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο μέχρι που σήμανε το κινητό της τη λήξη. Ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι. Μου είπε θα ξανάρθει το φθινόπωρο. Έχω βάλει ήδη ειδοποίηση στο ημερολόγιο μου να την αναζητήσω, να έρθω Ελλάδα για να περάσω μαζί της περισσότερο χρόνο, όσο περισσότερο μπορώ. Έως τότε, θα θυμάμαι ότι αγκαλιασμένοι με τη Μαρλένα ένα καυτό, καλοκαιρινό μεσημέρι τον Ιούλιο του 2022 υπήρξα ευτυχισμένος για δυο ώρες, ζώντας το πιο τέλειο ψέμα.

PS1: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο για την άψογη στην επικοινωνία και εξυπηρέτηση.

PS2: Η βαθμολογία είναι ενδεικτική γιατί δεν μπορώ να βάλω υψηλότερη. Οι πραγματικές βαθμολογίες μου είναι:

Γενική βαθμολογία: 9/10
Εμφάνιση (πρόσωπο): 8/10
Εμφάνιση (σώμα):8/10
Γενική συμπεριφορά: 9/10
Επικοινωνία: 9/10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 9/10
Σχέση αξίας/κόστους: 10/10

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 29, 2022
Διάρκεια
2 ώρες