Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 103 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 290867
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κανονικά... δεν θα έπρεπε να γράψω άλλη κριτική, θα έπρεπε να αρκούν τόσες που έχουν γραφτεί!

Κανονικά... θα έπρεπε να σας πω μόνο ότι...κατάφερε Η ΚΑΥΛΑ να την γαμήσω 2η φορά μέσα σε μια ώρα (κάτι που έχει να μου συμβεί πάρα πολλά χρόνια)!

Κανονικά...δεν θα έπρεπε να κάνω περιγραφές αφού όλοι την έχετε δει στο νήμα του Μάγου γυμνή, με ρούχα, μπρούμητα, ανάσκελα...όπως!

Παρόλα αυτά θα γράψω 2 γραμμές, 1ον για να θυμηθώ και να καυλώσω και 2ον για να τις αποδώσω τα εύσημα!!

Ραντεβού λοιπόν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής των Β.Π. σε σουίτα, ημερομηνία ενδεικτική!
Στην προκαθορισμένη ώρα, χτυπά η πόρτα και μπαίνει μέσα το Σοφάκι!
Περιποιημένη απ'την κορφή ως τα νύχια, όπως ακριβώς μια έσκορτ που σέβεται τον εαυτό της! Μανικιούρ, πεντικιούρ, μαλλάκι ξανθό καρέ, πέδιλο ψηλοτάκουνο, μίνι φουστίτσα και μπουστάκι να τονίζονται οι βυζάρες της. Μες την καύλα...
Φιλάκι πεταχτό στα χείλη και αράζουμε....αυτή στο κρεβάτι και εγώ στην πολυθρόνα, λίγη κουβεντούλα πίνοντας το ουίσκι μου και παρατηρώντας την! Ομολογώ ότι δεν μου πήρε πολύ ώρα να καυλώσω, ειδικά από την στιγμή που μου έδειξε ότι δεν φοράει εσώρουχο (το πουτανάκι)!!

Δεν άργησα λοιπόν να πηδήξω στο κρεβάτι όπου μπλέχτηκαν οι γλώσσες μας, τα πόδια μας, τα χέρια μας....στο πότε έφυγαν τα ρούχα και μείναμε γυμνοί, ούτε που κατάλαβα! Την γυρίζω μπρούμητα όπου πέρασα την γλώσσα μου σχεδόν απ'όλο το σώμα της και μετά επικεντρώθηκα στο μουνί κ στο κώλο της. Δέχεται δάχτυλα και επειδή προσωπικά μου αρέσει κ με εξιτάρει πολύ, έπαιξα για αρκετή ώρα με το Υ ΠΕ ΡΟ ΧΟ μουνί της, βάζοντας δάχτυλα και κάνοντας το μούσκεμα...δεν εννοώ απλά υγρά, αλλά στα όρια του σκουίρτινγκ! Το μουνί αυτής της γυναίκας στάζει καύλα, είναι καλοσχηματιμσένο (όπως έχετε δει σε αυτά που ανεβάζει στο νήμα), με υπέροχα μουνόχειλα και είναι πραγματικά μεγάλος πειρασμός!!! Ο κώλος της δε, η κωλοτρυπίδα της, όπως ητάν μπρούμητα και ανασήκωνε λίγο την μέση της προς τα πάνω και τέντωνε ...ήταν απίθανος! Είναι η εικόνα που εμένα προσωπικά με τρελαίνει, μου γυρίζει το μάτι...είναι το κουμπί μου για να χάσω τη μπάλα! Αυτή η κωλοτρυπίδα.... :smiling-face-with-heart-eyes:

Προφανώς πγια ( Χαμόγελο με γλώσσα ) είμασταν δύο οι υπερβολικά καυλωμένοι... Ναι! ... σταμάτησα και ξάπλωσα ανάσκελα ....ήρθε η σειρά της να με περιποιηθεί!
Η γλώσσα της μαγική, η πίπα της μαεστρική, το γλείψιμο άνευ προηγουμένου! Πέρασε από κάθε σπιθαμή της πούτσας και της γύρω περιοχής...η καύλα είχε φτάσει στα ύψη και νομίζω ότι αν δεν είχα πιεί το ουισκάκι μου...θα με είχε τελειώσει εκεί!!! Να μην τα πολυλογώ, πέρασμα προφυλακτικού και ανεβαίνει πάνω μου η Κ....Κ.....Καύλα!! Ωραίο γαμήσι, με ωραίο ρυθμό, βαθειά γλωσσόφιλα (είπαμε η γλώσσα της είναι masterpiece), με ένταση κ ξυλιές στον υπέροχο κώλο της! Δειλά δειλά άρχισα να της χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα και σιγά σιγά να βάζω δάχτυλα μέσα της για να την προετοιμάσω....και φυσικά δεν άργησα να της ζητήσω να στηθεί στα 4 για να πάρω το υπέροχο κωλαράκι της! Δυστυχώς με τόση καύλα, ήταν δύσκολο να κρατηθώ πολύ ώρα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος!

Χαχα...νομίζετε!!

Αφού κάναμε το μπανάκι μας και αράξαμε ξανά στις ίδιες θέσεις (αυτή στο κρεβάτι, εγώ στην πολυθρόνα πίνοντας το ποτό μου και κάνοντας ένα ακόμα τσιγάρο), σκεφτόμουν ότι έχουμε αρκετή ώρα μπροστά μας και ότι θα το πάμε με κουβεντούλα μεχρι την λήξη του ραντεβού, γιατί 2η φορά δεν το'χω...

Αμ δε... Το Σοφάκι είχε άλλη γνώμη... Το Σοφάκι μάλλον είχε καύλες ... και καθώς συζητούσαμε, ξαπλώνει ανάσκελα, ανοίγει τα πόδια της και άρχισε να τρίβει την μουνάρα της και να τη γαμάει με τα δαχτυλά της, καρφώνοντας το βλέμα της μέσα στα μάτια μου....σαν να μου λέει "θέλω να με σκίσεις".... τα μάτια της πετούσαν φωτιές απ'την καύλα ή τουλάχιστον έτσι το αντιλήφθηκα. Πολύ δειλά (πολύ όμως) σηκώθηκα και πήγα προς το μέρος της. Σκέφτηκα ότι αν μια Κυρία με "προσκαλεί" να την σκίσω...θα ήταν ανάγωγο να μην....σηκωθώ!! Και όντως ο πούτσος μου, μου έκανε την χάρη και ψιλοσκίρτησε, σηκώθηκε, φάνηκε στην πετσέτα και η καύλα πετάχτηκε και τον πήρε αμέσως στο στόμα της! Αφού μου τον πέτρωσε ξανά Ουάου! πέρασμα προφυλακτικού, μετακίνηση στο ανάκλιντρο προστα σε ένα καθρεύτη, στήσιμο στα 4 και ξεκώλιασμα απο την αρχή μέχρι το τέλος...μόνο κώλο...σε ότι στάση φανταστείτε, μπρούμητα, ανασκελα, στα 4....είχαν πλέον διασταλεί οι πρωκτικοί της σφιγκτήρες (καλά το λέω? Ναι! ) και με έπαιρνε όλον μέσα της σε οποιαδήποτε σταση, ενίοτε βιαία και λυσσασμένα! Δεν ξέρω αν έχυσε αλλά πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε και το Σοφάκι...εγώ πάντως 2 φορές δεν ξέρω πότε ξανά !?

Αν έπρεπε να συνοψίσω την συνάντηση μου κ την ίδια τη Σοφία σε λίγες γραμμές θα έλεγα ότι...
Η Σοφία είναι μια όμορφη γυναίκα, μια Γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης! Ξέρει να γαμιέται, κι αν κάτσει η φάση όπως με μένα και το ευχαριστιέται και αυτή, το αποτέλεσμα θα είναι ένα φανταστικό γαμήσι που θα θυμάστε για καιρό! Μοντελάκηδες και πιπινο...lovers, μακρυά!
Η Σοφία είναι συνειδητοποιημένη,είναι πεντακάθαρη Έρωτας , τηρεί τα αυτονόητα (dress code για παράδειγμα δεν χρειάζεται να ζητήσετε, θα έρθει όπως προβλέπεται), ξέρει τι κάνει και γιατί, είναι έξυπνη, σε διαβάζει και καταλαβαίνει τα πάντα (god damnit!!), έχει υπέροχο για τα γούστα μου θηλυκό σώμα, υπέροχο... μα Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ κώλο, και 2 ροζ τρυπούλες μέλι... Οι δε βυζάρες της, φυσικές και μεγάλες...αλλά αμά έχεις τέτοια ροζουλιά...ποιος ασχολείται με τα βυζγιά??? Ναι!
Με μία λέξη...ΤΟΠ (και αυτή και η συνάντηση!) !!

Ελπίζω να μην κούρασα, άλλωστε 2 γραμμές είπα θα γράψω...δεν ξέφυγα ε?! Ναι!
Καπέλο

ΥΓ: κανονικά...θα έρθω να σε ξαναγαμήσω καύλα μου....σύντομα!! :smiling-face-with-heart-eyes: :kiss-mark:
ΥΓ2: κανονικά ξανά-καύλωσα γράφοντας την...καύλα μου!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 08, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
330€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
james034
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
11.250
Πόντοι:
9.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Borgia21, THV και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2022
Η πιο καβλιαρα με διαφορά! Μακάρι να δεχτεί η δική μου για τρίο με την Σοφια
review reaction 1 hornyasfuck, james034, Sofia_Magic
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1