Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ο Κος Alpula ..me καλυψε σχεδον σε Όλα ...το ΜΟΝΟ μα μόνο...δηλαδη μοναδικο θετικο ειν πως ειν καθαρη κ μοιαζει καλο παιδι...Στα υπολοιπα (*ουτε πιπα δεν προλαβε να μου παρει) τετοιας εμφανισης γυναικες και συγνωμη ΑΝ ειμ αυστηρος Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι απ τον νομο των εσκορτς ΝΑ λενε πως κανουν αυτη τη δουλεια...Η χειροτερη εμφανισιακα στο συνολο γυναικα π εχω δει με τα ματια μου στον χωρο EVER !!! βρε παιδια μην ντρεπεστε ολοι οι προηγουμενοι γραψτε ΤΟ πιο ξεκαθαρα : κανει ..ξερω γω πολυ καλη πιπα αλλα λογικα 9.99/10 λογικα ΘΑ την διωξετε οταν την δειτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
19
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, olddog, gymaster και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2022
καλημερα και απο μενα,δεν ξερω μπορει τα στανταρτς σου και ο πηχης να ειναι πολυ ψηλα αλλα νομιζω οτι αδικειται καταφορα η αννα απο την κριτικη σου,εγω την συναντησα το 2022 δυο φορες και δεν ανεβασα κριτικη,αλλα ασχημη στην πρωτη ματια δεν ειναι με τιποτα,καλλονη και γουαου δεν την λες με τιποτα.Αλλα εχει πολλα θετικα στοιχεια και ειναι value for money,απο υπηρεσιες ειναι τα παντα ολα εκτος απο πρωκτικο,οσο για την ηλικια δεν ειναι μικρη μοντελιτσα αλλα ουτε και μεγαλη εκτος αν καποιοι θεωρουνε 33-35-36 χρονων γριες.ειναι κριμα παντως που δεν της εδωσες ευκαιρια
review reaction 1 μορφονιος, ekkrhktikos
31 Ιουλίου, 2022
vre bourdelo file GreekArmy ...αληθεια: ΠΡΟΦΑΝΩΣ για το service της ΔΕΝ εχω δικαιωμα να πω τ παραμικρό & oτι κι αν μου πεις το δεχομαι...αλλα οσο αναφορα την εμφανιση σε Σωμα & προσωπο πρεπει να ναι νυχτεριδα κ να την πηρες σε καμια σποιλιά σε πισα-*καταμαυρο σκοταδι...Ακομη κι ο τονος της φωνης της απο κοντα ειν λιγο ψευδη ....Οκ πες με προκατηλημενο κι ας ΤΟ δεχτω ....αλλα εγω απο εμφανιση ΔΕΝ μπορω να δεχτω πως θα πληρωσω...
review reaction 1 The1, Sicarios
31 Ιουλίου, 2022
Να είσαι καλά.σιγουρα έχεις
αλλά στανταρτς και προσδοκίες .αλλά να θυμάσαι
Μια κοπέλα που είναι 6-7
Χρόνια στο κουρμπετι και αντέχει και έχει πελατεία
και κάνα 180 κριτικές δεν μπορεί να μην βλέπεται .
Βασικά την άποψη μου λέω.
Χάρηκα για την γνωριμία.
31 Ιουλίου, 2022
Tυπε είναι άδικο να συγκρίνεις
την ανεξάρτητη των 80€ με τα σιτιτουρια των 140€..
Ότι πληρώνεις παίρνεις..
Καπέλο
review reaction 1 greekarmy
31 Ιουλίου, 2022
Χωρίς να τη έχω δει ο συναγωνιστής Arhs777 έκανε το σωστό...

Και μόνο από τις φώτο φενεται ότι ο πήχης είναι χαμηλά...

Λίγη αυστηρωτητα δεν βλάπτει κύριοι...
review reaction 1 james034
31 Ιουλίου, 2022
Κι εσυ να σαι παντα Greekarmy...ολα τα σχολια οπως προειπα καλοδεχουμενα...ειν ωραιο ν ανταλλασουμε αποψεις με σεβασμο...οπως γινεται κι εδω τωρα....Στα δικα μου ματια οντως ΔΕΝ βλεπεται η Αννουλα (*ειτε στα 80 θ στα 140 που στην ανεξαρτητη τα ιδια περιπου μενουν στην τσεπη...) ΠΑΜΕ μωρη Ελλαδαρα με Σαμοντού . vs Serbia u18 live to blepw youtube fiba channel Ασχετο τελειως το ξερω ...ουστ απ οδω Μαρτινς
review reaction 3 james034
01 Αυγούστου, 2022
καλημερα καλη εβδομαδα και καλο μηνα

εγω θα πω μονο ενα πραγμα παντα υπαρχει αγορα για φετα παντα για λευκο τυρι
παντα για ροκφόρ (roquefort) και παντα για μπλε τυρι (Blue Cheese).
review reaction 1 paparotriftoulas, Arhs777
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7