Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 11 10
Call-Girls 41334
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με τις εντελως φτωχες επιλογες του γραφειου και τις φολες με τα citiτουρακια ειπα να ξαναβρω ρυθμο με την Καρινα. Διαβασα προηγουμενες κριτικες και ειδα οτι οι αρνητικες κριτικες ητανε κατεξοχην απο πολυ απαιτητικους πελατες και μιας και οι επιλογες ητανε κατω απο δέκα, συμπεριλαμβανωμενων κανα δυο «γατιων», και κοριτσιων που τα ειχα παρει πριν εκλεισα Καρινα.
Ξεκινησα για μισαωρο με πιθανοτητα επεκτασης για ωρα αν το δωματιο ητανε αρκετα ψυχρο (γαμησι με καυσωνα δεν μου βγαινει με τιποτα), αλλα η κοπελα στο γραφειο μου ειπε οτι δεν θα μπορεσω να παρω επεκταση γιατι η Καρινα εχει πολυ ζητηση. Εκλεισα για ωρα λοιπον με δυνατοτητα αλλαγης σε μισαωρο λογω ζεστης.
Η Καρινα ητανε πανετοιμη στην ωρα της. Υποδοχη με ωραιοτατα μαυρα εσωρουχα, και απο πανω διαφανα διαφορα. Φιλια με το που μπηκα. Την περιμενα πιο ψηλη, οπως δειχνει στις φωτο και πιο «γυναικαρα» αλλα ειναι και αυτη κατηγορια «μοντελλε», χωρις να ειναι κοκαλιαρα. Τα βυζια της πολυ ομορφα αν και δεν την λες βυζαρου, στητα καργα με ανταποξρινωμενες ρωγες. Μαλακι ξσνθο καρε με φιογκακι πιασμενο πισω που αποκαλυπτε τον ομορφο λαιμο της. Αναλογιες εξαιρετικες. Μου φανηκε ελαφρα στενοχωρημενη αλλα δεν το εψαξα και με το που αρχισαμε κουβεντα φσινεται ξεχασε τα «δικα της». Χαμογελαστη, συζητισημη, ανετη, και επαγγελματικοτατη. Της εδωσα τον οβολο μπροστα, συνεχισα την ψιλοκουβεντα και με τον παγο σπασμενο καλα πηγα για ντουζ. Ταξη και καθαριοτητα παντου, και 5-6 πετσετες ηδη κστω απο τον νιπτηρα απο τους προηγουνενους πελατες. Με περινενε με τα εσωρουχα της, με πηρε στα φιλια και αρχισε μια πολη καλη προσεγγιση με γλωσσοφιλα,, χαδια, κλπ που κατεληξε σε πιπα διαρκειας. Απο εκει και περα με εκανε βα ξεχαστω, ωσπου για μια δωση με τραβαει πανω της για βα την γαμησω ιεράπστολικα…μπραβο της..τα εδινε ολα, φιλια, σφιχτες αγκαλιες, χαθηκε στην αγκαλια μου οπως την γαμουσα και φιλουςε παθιασμενα. Θα την πω και την μαλακια μου οπως πολλοι: νομιζω εχυσε στην φαση αυτη δεδωμενων μουνοσπασμων, σφικιματος και φιλια σουπερ βαθια με γλωσσα λυσσασνενα..με γκαυλωσε τοσο πολυ που εχυσα και εγω μετα απο αυτην. Προφανως ειναι φοβερη επαγγελνατιας και ξερει να παιζει αριστο θεατρο. Με στραγγιξε καλα καλα μεσα στο μουνακι της (σφικτο και με πολυ καλη αισθηση), και δεν βιαστηκε καθολου να τραβηχτει. Ισα ισα σαν «αγαπουλα» με κρατησε μεσα της για αρκετο διαστημα μεχρι να κανω εγω την κινηση γιατι ο πουτσος πηγαινε για δισλειμα και θα εφευγε ο σκουφος. Δυστυχως δεν εχυσα μονο με τον πουτσο αλλα και το μετωπο. Η ζεστη ειχε ερθει και ξερωντας με, δευτερος γυρος με ιδρωτα δεν βγαινει πλεον. Ητανε τοσο ζεστη και γκαυλιαρικη η συμπεριφορα της που αποφασισα να της χαρισω τον υπολοιπο ελευθερο χρονο. Το σεβαστηκε, και μετα απο ενα διπλο σοσιαλ πριν και μετα το τελικο ντουζακι αγκαλιαστηκαμε εγκαρδια, φιληθηκαμε και την εκανα πολυ ευχαριστημενος με την συνατηση μας. Ειναι οντως αξιεπαινα τα κοριτσια που βγαζουνε τετοια συμπεριφορα και δωτικοτητα πελατη μετα πελατη.. Μπραβο της.. Θα την ξαναεβλεπα ανετα….

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 30, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Letsgobrandon2
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Μαρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
823
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, anthotypos, TOMCRUISE και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2022
Σύμφωνα με αυτά που γράφεις για τους προηγούμενους, να συμπεράνουμε ότι δεν είσαι και πολύ απαιτητικός όπως και όσοι έγραψαν θετικά;Χμμμ;
31 Ιουλίου, 2022
Καλα συμπερανες οσον αφορα την διαχειρηση μιας γυναικας. Οταν εχει πελατες που θελουνε επιτοειστον mouthfuck, πρωκτικο σε σημειο που η πουτανα να φευγει για χεσιμο και κλασσιμο και μετα ξαναγαμησι, η κατουρηματα , γλυψιματα κωλου, μασχαλης κλπ…ταπεινες συγνωμες αλλα απλα δεν ειναι στο DNA μου. Η απαιτηση μου απο την πορνη απλα δεν φτανει σε αυτα τα επιπεδα. Η συγκεκριμενη μου εδωσε και με το παραπανω αυτα που περιμενα…
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2