Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 41 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είμαι κατά βάση άνθρωπος της συνήθειας και αν η γενική μου εικόνα από μια συνεργασία στο πέρασμα του χρόνου είναι θετική, δεν την αλλάζω. Είτε είναι συμβόλαιο για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, είτε γραφείο μισθώσεων σεξουαλικής συντροφιάς.

Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει έναν πληθωρισμό τιμών σε συνδυασμό με ανεπάρκεια προσόντων. Κοπελίτσες της διπλανής πόρτας ανακοινώνουν μισθώματα μοντέλων. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω… Εμμμμ

Την Έμα την είχα προσέξει καιρό. Με είχε εντυπωσιάσει η καταφανής ομορφιά του σώματος της, μαζί με μια συγκράτηση στις πόζες και μια παγερή λάμψη στην έκφραση του προσώπου της. Την βρήκα διαθέσιμη και την επέλεξα. Έφτασε στην ώρα της, ντυμένη κομψά με ένα μακρύ και άνετο καλοκαιρινό φόρεμα, ως σικάτη κυρία που είχε βγει τον απογευματινό της περίπατο.

Σχετικά ψηλή (μάλλον ακριβές το αναγραφόμενο ύψος), γύρω στα 35 αν κρίνω από το πρόσωπο της, με ένα εκπληκτικό κορμί (με υπέροχο στήθος, φυσικό κατά πάσα πιθανότητα), που οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν με πληρότητα την ομορφιά του. Έμπειρη γυναίκα που ξέρει να σταθεί. Μιλά αρκετά καλά αγγλικά. Ζήτησε τα χρήματα μπροστά.

Μπορεί το επάγγελμα της να επιβάλλει αδαμιαία περιβολή στην άσκηση των καθηκόντων της, όμως έχει αναπτύξει ένα αδιόρατο μονωτικό στρώμα που την καλύπτει εξ ολοκλήρου, χωρίς αχίλλειο πτέρνα. Είναι ενσυνείδητη και δεν κλέβει πουθενά (μάλιστα διακριτικά πήγε ν’ αφήσει κινητό της όταν βγήκα από το μπάνιο και την κοίταξα), κάνει όμως σαφές με κάθε τρόπο πως είναι εκεί για να εκτελέσει και όχι για να συμμετέχει.

Φιλά με φειδώ (γλώσσα ούτε για αστείο) και με έναν τρόπο σα να χρησιμοποιεί τα διογκωμένα χείλη της ως αποσβεστήρες και όχι ως διεπαφή αισθήσεων. Πεντακάθαρη με καλοσχηματισμένο αιδοίο κλειστού τύπου που και εκεί όμως διακόπτει τη διάθεση του αν κινδυνέψει με διάρρηξη το μονωτικό των αισθήσεων. Μοναδική ανταπόκριση οι θηλές της.

Στοματικό καλό, επαγγελματικό. Αρχή και πρώτη ολοκλήρωση με ιεραποστολικό, όπου κάθε πνιχτή κραυγούλα που ξέφευγε από το στόμα της φάνταζε ως ρεύμα διαρροής, από λεπτές αμυχές στο μονωτικό της. Μετά τη διακοπή για ντους χρειάστηκε να ζητήσω να προχωρήσουμε σε δεύτερο γύρο, όπου μετά από απαραίτητο στοματικό για να ευθυμήσει το δυσαρεστημένο πτηνό μου, περάσαμε σε cow. Εκεί η απόσταση του βλέμματος και το αυτοαναφορικό ποζάρισμα της επισκίασαν το μεγαλείο του παλλόμενου στήθους της και του κορμιού της, το οποίο περισσότερο περίμενε την ανύψωση μου σε αυτό, παρά κατερχόταν στο δικό μου.

Τότε άφησα στην άκρη την αναζήτηση των βλεμμάτων και ζήτησα στα 4, για να απολαύσω την υπέροχη πίσω όψη της. Και εκεί λειτούργησε με επαγγελματική ευσυνειδησία, στήθηκε σωστά χωρίς απόπειρες να κλέψει. Οι πνιχτές κραυγούλες της πλήθυναν και μαζί με αυτές η ένταση του ρεύματος διαρροής. Και – ω του θαύματος – επήλθε η δεύτερη ολοκλήρωση μου, κάτι που όπως έχω ξαναγράψει είναι πολύ σπάνιο τα – αρκετά – τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά δεν προκάλεσε κανένα βραχυκύκλωμα στις εκτροπές του μυαλού μου η ίδια – όπως είχε κάνει πολύ αποτελεσματικά η συνάδελφος της η Σάσα κάτι βδομάδες πριν. Απλά ενεργοποιήθηκε ένας ξεχασμένος μηχανισμός δικός μου, κυνικός και ωφελιμιστικός και απελευθέρωσε το φορτίο μου.

Η Έμα είναι μια ώριμη γυναίκα που είναι φανερό πως επιζητεί ένα συγκεκριμένο στυλ ζωής και χρησιμοποιεί το επάγγελμα της συγκρατημένα για βιοπορισμό, αλλά και ίσως και ως ένα πεδίο εύρεσης συντελεστών για την επίτευξη του στόχου της. Δεν ξέρω πόσο την έχει επηρεάσει ο πόλεμος στη χώρα της, την ευχαρίστησα πάντως για την – αναπάντεχη – σεξουαλική ικανοποίηση που μου πρόσφερε και εξ’ αυτού, ίσως και να την ξαναέβλεπα κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
miraculous mandarin
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
2.752
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas, Elganador, THV και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2022
Ευσυνείδητη ιδιωτική υπάλληλος λοιπόν που απλά εκτελεί τα καθήκοντά της βάσεις της συμβάσεως εργασίας της χωρίς να αποβλέπει σε ανέλιξη ή στο να πάρει χαρά από την εργασία της...οκ έχουμε πήξει από δαύτες...
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, srek7, TRAXANOPLAGIAS1234 και 3 άλλα μέλη
29 Ιουλίου, 2022
Εγω παντως δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει και δεν δινουν γλωσσοφιλα καποια κοριτσια.Ενω καταπινουν ολοκληρα εργαλεια με deepthroat και καταπινουν επισης λιτρα απο τα υγρα των συναγωνιστων το φιλι σιχαινονται ή φοβουνται;;;;αββυσος η ψυχη των γυναικων..
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, srek7 και 1 ακόμα μέλος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2