Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 5 10
Call-Girls
19903
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καταδρομικη μεταξουργειο χτες παρεα με ενα fuck body, στοχος μου εμενα η Γιαννα μιση ωριτσα αυτουνου η Σασα.
Σε διαφορετικα αλλα κοντινα ξενοδοχεια, ερχετε απο το σπιτι με παιρνει πολυ νωρις κατα συνεπεια να φτασουμε πολυ νωριτερα
Καθησαμε εξω απο το ξενοδοχειο καναμε ενα τσιγαρο και σπασαμε να παει αυτος λιγο πιο διπλα να γαμησει
Τα δωματια στο ξενοδοχειο του Λ15 για οσους δεν ξερουν ειναι πολυ μεγαλα και με πολυ ανετα κρεβατια, εριχνα εναν υπνακο ανετα
Παμε στη Γιαννα ψηλη κοπελα με ωραιο σετ εσωρουχων αδυνατη με υποδεχτηκε χαμογελαστη με παρακληση απο μερους της να βγαλω τα παπουτσια μου
Μπηκα στο ντουζ εβγαλα την ιδρωτιλα απο πανω μου
και αραξα λιγο στο καναπεδακι
Μετα απο 2-3 λεπτα ψιλοκουβεντας τσουπ ξαπλαρα στο κρεβατι
Αποπειρα απο την κοπελα να φιλησει με γλωσσα αλλα αντισταθηκα και κατεβηκε οπου εκανε μια πιπα ονειρικη το μεγεθος μου την επνιγε γιατι εβγαζε τα ριφλεξ αλλα παρολα αυτα εκει τον πατωνε και γυρναγε περιμετρικα την γλωσσα της
πιπα σχεδον αριστη απο αρχιδια δεν περασε καθολου παρα μονο τα χαιδευε με το ενα της χερι
μου φορεσε πιρελι και καθησε απο πανω μου αλλα αυτα που ειχε μαζι της πρεπει να ηταν για κινεζο ή για ταυλανδο με εσφιγγαν και μου επεσε οσο αυτη ηταν πανω μου
βγαλσιμο καποτας και συνεχεια με την πολυ καλη της πιπα, οπου με τελειωσε εκει
Ντουζακι ντυσιμο και κατεβηκα στη γωνια Μυλλερου με Λεωνιδου οπου εχει γινει εκει μια τρομερη αναπλαση και αναπαλαιωση κτηριων και με μια τεραστια σχετικα πλατια με γκαζον και δεντρα οπου δεν θυμιζει σε τιποτα το αθλιο παλιο κακο μεταξυ
Αραξα για καφεδακι στο καφε του τιτλου με τα φερφορζε τραπεζακια του τυπου δεκαειας 60/70 και περιμενα τον φιλο να ερθει να αραξουμε
Ηρθε τρικλιζοντας παραπατωντας με χαμογελο 360 μοιρων
Αραξαμε ηπιαμε το καφεδακι μας σαν καλοι κουτσομποληδες πηραμε και τα τηλεφωνα μας σε αλλα μελη πανελλαδικα και μετα απο κανενα 2,30 ωρο την καναμε για σπιτι
Σε διαφορετικα αλλα κοντινα ξενοδοχεια, ερχετε απο το σπιτι με παιρνει πολυ νωρις κατα συνεπεια να φτασουμε πολυ νωριτερα
Καθησαμε εξω απο το ξενοδοχειο καναμε ενα τσιγαρο και σπασαμε να παει αυτος λιγο πιο διπλα να γαμησει
Τα δωματια στο ξενοδοχειο του Λ15 για οσους δεν ξερουν ειναι πολυ μεγαλα και με πολυ ανετα κρεβατια, εριχνα εναν υπνακο ανετα
Παμε στη Γιαννα ψηλη κοπελα με ωραιο σετ εσωρουχων αδυνατη με υποδεχτηκε χαμογελαστη με παρακληση απο μερους της να βγαλω τα παπουτσια μου
Μπηκα στο ντουζ εβγαλα την ιδρωτιλα απο πανω μου
και αραξα λιγο στο καναπεδακι
Μετα απο 2-3 λεπτα ψιλοκουβεντας τσουπ ξαπλαρα στο κρεβατι
Αποπειρα απο την κοπελα να φιλησει με γλωσσα αλλα αντισταθηκα και κατεβηκε οπου εκανε μια πιπα ονειρικη το μεγεθος μου την επνιγε γιατι εβγαζε τα ριφλεξ αλλα παρολα αυτα εκει τον πατωνε και γυρναγε περιμετρικα την γλωσσα της
πιπα σχεδον αριστη απο αρχιδια δεν περασε καθολου παρα μονο τα χαιδευε με το ενα της χερι
μου φορεσε πιρελι και καθησε απο πανω μου αλλα αυτα που ειχε μαζι της πρεπει να ηταν για κινεζο ή για ταυλανδο με εσφιγγαν και μου επεσε οσο αυτη ηταν πανω μου
βγαλσιμο καποτας και συνεχεια με την πολυ καλη της πιπα, οπου με τελειωσε εκει
Ντουζακι ντυσιμο και κατεβηκα στη γωνια Μυλλερου με Λεωνιδου οπου εχει γινει εκει μια τρομερη αναπλαση και αναπαλαιωση κτηριων και με μια τεραστια σχετικα πλατια με γκαζον και δεντρα οπου δεν θυμιζει σε τιποτα το αθλιο παλιο κακο μεταξυ
Αραξα για καφεδακι στο καφε του τιτλου με τα φερφορζε τραπεζακια του τυπου δεκαειας 60/70 και περιμενα τον φιλο να ερθει να αραξουμε
Ηρθε τρικλιζοντας παραπατωντας με χαμογελο 360 μοιρων
Αραξαμε ηπιαμε το καφεδακι μας σαν καλοι κουτσομποληδες πηραμε και τα τηλεφωνα μας σε αλλα μελη πανελλαδικα και μετα απο κανενα 2,30 ωρο την καναμε για σπιτι
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
geroksouras
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
ομολογεις χωρις ξυλο
ο τίτλος (που δεν έχει και τόνους δλδ όπως και το υπόλοιπο κείμενο) που κολλάει , σημαίνει κάτι; μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου το εξηγήσεις;
Καταδρομικη μεταξουργειο χτες παρεα με ενα fuck body,(Ωπα παει για τριο) στοχος μου εμενα η Γιαννα μιση ωριτσα αυτουνου η Σασα (Ωπα και λεσβικό) .
Αραξα για καφεδακι στο καφε του τιτλου
την κριτικη την εκανα για το καφε οχι για την γκομενα