Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 15 10
Call-Girls
50288
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έπειτα από συνεννόηση με την πάντα εξυπηρετικότατη Μόνικα η οποία έγινε εύκολα με λίγα μηνύματα το ραντεβού κλείστηκε για Κυριακή μεσημέρι γιατί ήθελα η Αλίσα να είναι ξεκούραστη και να έχει δυνάμεις και όρεξη στη συνάντηση μας. Περάσαμε δύο όμορφες ώρες μαζί όμως δεν είναι από τα ραντεβού που μένουν βαθειά στην μνήμη και έχεις να θυμάσαι για μια ζωή. Όμορφη, ψηλή κοπέλα, με απαλή βελούδινη επιδερμίδα και πολύ ωραία μάτια. Κοινωνική και χαμογελαστή με ωραίο χαμόγελο και πολύ καλή γνώση των αγγλικών. Αδύνατη, με όμορφο αδύνατο κορμί, μικρό αλλά ωραίο καλοσχηματισμένο στήθος και απίθανα οπίσθια (ιδανικά για doggy style). Στο σεξ, ιδιαίτερα δεκτική, δεν είπε όχι ούτε στο γλείψιμο ούτε στο δάχτυλο, ούτε στο 69 . Η πίπα της όμως ήταν λίγο μέτρια και μου φάνηκε πως χρειάζεται μια σχετική καθοδήγηση ενώ δεν πιστεύω πως θα έλεγε όχι αν επιχειρούσα mouthfuck... πιθανόν να στραβωνε λίγο γιατί δεν μου έβγαλε ότι πρόκειται για ξεκωλο και για αυτό δεν το επιχείρησα, όμως δεν πιστεύω πως θα έλεγε και όχι. Φιλιά όχι ιδιαίτερα παθιαρικα, μου φάνηκαν σαν μηχανικά κάπως. Επίσης κατά τη διάρκεια του γλειψιματος μου ήρθε μια κάποια μυρωδιά ενώ ήταν και ελαφρώς αξύριστο 1-2 ημερών πιστεύω. Βέβαια, για να μην την κάψω την κοπέλα θα ήθελα να επισημάνω και τα θετικά. Σε γενικές γραμμές το σεξ ήταν πολύ καλό. Παίχτηκαν δύο γύροι με τον πρώτο να συμπεριλαμβάνει 3-4 στάσεις με κορυφαία το doggy, ενώ στον δεύτερο δεν χρειάστηκε πάνω από μια με αυτήν να ξεκινάει και να τελειώνει από πάνω και τα κορμιά μας να κουμπωνουν ιδανικά μεταξύ τους. Επίσης, στο ενδιάμεσο είχαμε και μασάζ από αμφότερους κι έχω να πω πως είναι από τα ωραιότερα που μου έχουν κάνει ενώ και το δικό μου φάνηκε να της αρέσει ιδιαίτερα (έτσι τουλάχιστον μου είπε...) . Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ευχάριστο Gfe δίωρο ραντεβού και σε καμία περίπτωση δεν έκλαψα τα χρήματα που έδωσα. Δεν νομίζω βέβαια να την συναντούσα πάλι, γιατί θέλω να συναντάω διαφορετικά κορίτσια κάθε φορά και μόνο αν κρίνω ένα ραντεβού ανεπανάληπτο θέλω να ξανασυναντηθω με την κοπέλα όπως είχε γίνει με την Μιλένα και κάποιες άλλες κοπέλες που όμως είναι λίγες...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 24, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2022
Ευπροσδεκτη κριτικη..σκεφτωμουνα πολυ να την κλεισω γιατι απο την μια βγαζει μια προστυχοπουτανια στις φωτο της απο την αλλη (πολλοι Αθηναιοι γραψανε) δεν φιλαει, δεν δινει γλωσσα και ενιοτε βατιεται (;)…τωρα και το μισαωρο μαζι της το σκεφτωμαι…θενκς μαν..
Letsgobrandon2
26 Ιουλίου, 2022
φαινεται ξεκωλο παντως, συνηθως αυτες που φαινονται ΔΕΝ ειναι
ButtLicker
27 Ιουλίου, 2022
Φίλε Letsgobrandon2 αν ψαχνεσαι για ξεκωλο για να βγάλεις γούστα κλείσε την Μιλένα (αν προλάβεις να πάρεις σειρά!?) η οποία οκ μπορεί να έχει λίγο πεσμένο στήθος και να είναι λίγο κοντουλα αλλά τα αρνητικά σταματούν εκεί για μένα. Η Αλίσα προτείνεται από μένα για πιο χαλαρά και πιο πολύ για Gfe
STEEL DOCOP
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3