Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 184 10
Call-Girls
757318
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Οι αναφορές που έχουν κάνει οι προλαλήσαντες και πολύ έμπειροι συναγωνιστές ισχύουν στο έπακρο. Κλείσαμε το ραντεβού για την ώρα που ήθελα. Μια μικρή αργοπορία από την πλευρά της δεν με χάλασε αφού με αποζημίωσε με την εμφάνιση της.
Αμέσως γαμήθηκε στην δουλειά χαχαχα . Deepthroat gagging και όλα στο στόμα. Δεν μασάει πουθενά. Στην επανάλληψη τι άλλο; μόνο κώλος. Και τι κώλος.Οπως πρέπει να γαμάω και ευτυχώς να μην τελειώνω γρήγορα. Έλα όμως που έπεσε το μάτι μου στην ώρα. Η φαντασίωση όπως την γαμούσα ότι στην παρέα μας ήταν και άλλη μια εταίρα με οδήγησε σε μια φαντασμαγορική εκσπερμάτωση στην κωλότρυπα της.
Στο ερώτημα αν θα την ξανασυναντήσω η απάντηση είναι και βέβαια αλλά με παρέα την φίλη της Κατερίνα.
Αμέσως γαμήθηκε στην δουλειά χαχαχα . Deepthroat gagging και όλα στο στόμα. Δεν μασάει πουθενά. Στην επανάλληψη τι άλλο; μόνο κώλος. Και τι κώλος.Οπως πρέπει να γαμάω και ευτυχώς να μην τελειώνω γρήγορα. Έλα όμως που έπεσε το μάτι μου στην ώρα. Η φαντασίωση όπως την γαμούσα ότι στην παρέα μας ήταν και άλλη μια εταίρα με οδήγησε σε μια φαντασμαγορική εκσπερμάτωση στην κωλότρυπα της.
Στο ερώτημα αν θα την ξανασυναντήσω η απάντηση είναι και βέβαια αλλά με παρέα την φίλη της Κατερίνα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες