Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 13 10
Call-Girls 23486
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ανάμεσα σε 2 φεστιβαλικές μέρες μέταλ μουσικής και πριν ξεκινησει ο 10ημερος καυσωνας, είπα να δω τη Νιτα για καληνύχτα με χαμόγελο.

Νίτα λοιπόν, δεν έχω πολλά να προσθέσω, ηλικία σίγουρα μετά τα 30 (και κατω των 35), φτιαγμένο στήθος, καλή δουλειά αλλά και πάλι διαφορετική αίσθηση από τα φυσικά. Προσωπο διαφορετικο απο τις φωτο λιγο πιο αγριο, η πιο κοντινη φωτο ειναι η τελευταια η σελφι (γιατι αραγε? Γλώσσα) οπου αυτο το υφος ακριβως θα αντικρισετε στην πορτα (ντιβα φαση), αλλα με ρουχα Χεχε!
Συνοπτικά, στο σεξ σκυλι του πολεμου να σε σπρωχνει για πιο μεσα και πιο βιαια. Στο σοσιαλ και στην εγκεφαλικη επαφη εβγαζε μια αποστασιοποίηση, το οποιο οκ δεν παμε για να μιλησουμε. Υγραινεται φουλ, ωραία γεύση, δαχτυλα μπρος ναι, τζελ μηδεν, και γενικα το σεξ και τη διεισδυση την ευχαριστιεται πάρα πολύ. Ειλικρινης στις αντιδράσεις, δηλαδή θα πάρετε καποιες φωνουλες και ανασουλες μονο αν το αξιζετε, ευτυχως δηλαδη δεν ειχαμε οπερατικες κορωνες με το πρωτο μπασιμο.
Καλυτερη σταση ιεραποστολικά όπου το βλεπεις οτι το ζει, στα 4 διεκρινα καποια δυσκολια, δεν κουμπωσαμε καλα. Η πιπα οντως το δυνατο της σημειο, οπου κανει τρελα κολπα, το εχει δλδ ολο μεσα και ταυτοχρονα κανει κατι κολπα με τη γλωσσα.
Αρα βασει των απο πανω την κατατασω (αν θελουμε να βαλουμε ταμπελες) πιο πολυ σε pse και oxi gfe, καθως δεν θα ασχοληθει να σας μαθει καλυτερα, ουτε θα επιδιωξει αγκαλιες, χαδια κλπ. Και στην αρχη ηταν ετοιμη να γδυθει μονη της και να χωθει επι τοπου στο μπανιο, αν δεν την σταματουσα για να το παμε πιο αργα με χαμουρεμα, γδυσιμο αργο κτλ.
Μετά το πέρας, μπανιο, ντυσιμο και καληνυχτα. Λεφτά στο τέλος με δική μου υπενθυμιση. Επικοινωνια πολύ λίγη ακομα και αν τα μιλαει τα Αγγλικα φαρσι. Πιο πολυ εχω μιλησει με αλλες με google translate παρα με την Νιτα στα Αγγλικα! Οκ, η καθε μια οπως το θελει, δεν θα επιβαλουμε και να μιλησει αν δεν θελει!

Αρκετά καλη συνάντηση συνολικά, αλλα ενα τιμιο σεξακι (πιο πολυ προς σεξαρα) για να υποδεχτουμε τον καυσωνα χωρις πολλες καυλες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Learxos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
565
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, The Godfather, hornyasfuck και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού