Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 1 10
Call-Girls
6243
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεύτερη φορά με την Ιζαμπέλα λοιπόν, γράφω σε αυτό το προφίλ την κριτική μου μιας και δεν έχει.στο άλλο είχα την πρώτη.
Η ομορφιά της είναι αδιανόητη τώρα που είχε μαυρίσει,pure Latin baby με τις βυζαρες της,την κωλαρα της και την απίστευτη προςωπαρα !!!
Με θυμήθηκε αμέσως ,τα πάμε λίγο και Βούρ στο ψητό.η κοπέλα ξέρει να σε φτιάχνει ,πολύ καλή πίπα,φιλί φουλ κάναμε κι ένα 69 έτσι για το καλό
Σεξακι πίσω κολλητό και αυτή από πάνω.χάσιμο να μου γλείφει αυτή μπάλες κι εγώ να την παίζω,μαγικό !!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα ,έφαγα τελευταία κάνα δυο φόλες με λατινες και είχα ψιλοαπογοητευτει,αλλά με την Ιζαμπέλα ξαναισιωσα ?
Καλές διακοπές ✌️
Η ομορφιά της είναι αδιανόητη τώρα που είχε μαυρίσει,pure Latin baby με τις βυζαρες της,την κωλαρα της και την απίστευτη προςωπαρα !!!
Με θυμήθηκε αμέσως ,τα πάμε λίγο και Βούρ στο ψητό.η κοπέλα ξέρει να σε φτιάχνει ,πολύ καλή πίπα,φιλί φουλ κάναμε κι ένα 69 έτσι για το καλό
Σεξακι πίσω κολλητό και αυτή από πάνω.χάσιμο να μου γλείφει αυτή μπάλες κι εγώ να την παίζω,μαγικό !!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα ,έφαγα τελευταία κάνα δυο φόλες με λατινες και είχα ψιλοαπογοητευτει,αλλά με την Ιζαμπέλα ξαναισιωσα ?
Καλές διακοπές ✌️
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 24, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή