Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 4 10
Call-Girls
14579
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η παλομα ειναι μια κοντη 30αρα εως 35αρα με ενισχυμενο στηθος και ενισχυμενο κωλο σιλικονης μελαχροινη με πολυ μακρια μαλλια
Ειναι τρομερα επικοινωνιακη με πολυ καλη χρηση των αγγλικων μια που τουραρει συχνα στο Ηνωμενο Βασιλειο
Μολις βγηκα απο το ντουζ και παω να αραξω στο κρεβατι μου λεει οχι
και με πηρε απο το χερι και με πηγε στο καθρεφτη οπου εκανε στριποχωρο πανω στη πουτσα μου μεχρι να μου σηκωθει και μετα εσκυψε και μου τον πηρε λιγουλακι στο στομα της
Μολις σηκωθηκε ο γερος λιγο με πηρε απο το χερακι παλι και με πηγε στο κρεβατι
καλα μην φανταστειτε καποιο μεγαλο δωματιο ειναι ισως το μικροτερο απο οσα εχω επισκεφτει
Εκει μετα απο παρακινηση μου την εβαλα να μου γλυψει λιγο τα παπαρια και να κανει πιπουλα
Το εργο στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειχε πολλα κεφαλαια εκανε ολο το μισαωρο που την πηρα πιπα που στραβωσε η γναθος της
Ειναι για λατινολατρεις που επιθυμουν σιλικονατο κωλο με υπερσιλικονατα τεραστιων διαστασεων βυζια
Γκομενα που το στυλακι της θυμιζει brazzers σε τσοντα, υπερφτιαγμενη τουμπανο
Ειναι και λιγο ψευδη οποτε μια χαρα ηταν το εργακι
Ειναι τρομερα επικοινωνιακη με πολυ καλη χρηση των αγγλικων μια που τουραρει συχνα στο Ηνωμενο Βασιλειο
Μολις βγηκα απο το ντουζ και παω να αραξω στο κρεβατι μου λεει οχι
και με πηρε απο το χερι και με πηγε στο καθρεφτη οπου εκανε στριποχωρο πανω στη πουτσα μου μεχρι να μου σηκωθει και μετα εσκυψε και μου τον πηρε λιγουλακι στο στομα της
Μολις σηκωθηκε ο γερος λιγο με πηρε απο το χερακι παλι και με πηγε στο κρεβατι
καλα μην φανταστειτε καποιο μεγαλο δωματιο ειναι ισως το μικροτερο απο οσα εχω επισκεφτει
Εκει μετα απο παρακινηση μου την εβαλα να μου γλυψει λιγο τα παπαρια και να κανει πιπουλα
Το εργο στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειχε πολλα κεφαλαια εκανε ολο το μισαωρο που την πηρα πιπα που στραβωσε η γναθος της
Ειναι για λατινολατρεις που επιθυμουν σιλικονατο κωλο με υπερσιλικονατα τεραστιων διαστασεων βυζια
Γκομενα που το στυλακι της θυμιζει brazzers σε τσοντα, υπερφτιαγμενη τουμπανο
Ειναι και λιγο ψευδη οποτε μια χαρα ηταν το εργακι
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
geroksouras
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Μήπως είναι κανένας Καρλος μετά από επέμβαση..
Από κοντά μπορώ να ξεχωρίσω, από τις φωτογραφίες παλι με τίποτα..
αυτη ειχε την διαθεση εως πολυ παραπανω διαθεση