Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 83 10
Call-Girls
251754
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Διαβάζοντας κ εγώ εδώ τις κριτικές την συναγωνιστών ειπα να κάνω μια δοκιμή να δω τι εστι η Ναταλι. Μετά από αρκετές προσπαθείες γιατί η κοπέλα είναι δυσεύρετη τα κατάφερα και την έκλεισα για 1:30 ώρα στο σπίτι μου. Έρχεται αέρινη και με αυτοπεποίθηση και μ σκάει φιλί απ την πόρτα. Αφού τα λεμε λίγο και μιλάμε αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα που ούτε με τη γκομενα μου δεν δίνω έτσι… Ξαφνικά πετάει τις βυζαρες της έξω και μένω μαλακας και μ αρχίζει και σ ένα τσιμπουκι κ ένα ισπανικό όπου εκεί δεν άντεξα και την έχυσα στο στόμα…
Μπανάκι λίγο κουβεντούλα και με ξεκινάει μια πίπα πάλι απίστευτη κοιτώντας με στα μάτια κάνοντας μου την πουτσα κάγκελο σε χρόνο dt. Τη βάζω κάτω να την περιποιιηθω και εγώ και η κοπέλα να στάζει ποτάμια καυλας τη γυρίζω στα 4 για σφυροκόπημα και στο τέλος ιεραποστολικό να χουφτώνω τις βυζαρες της και να χύνω μέσα στο λάστιχο… Σπάνια χύνω με ιεραποστολικό φανταστείτε τι Καβλα μου έβγαλε η γκομενα μιλάμε είναι ίσως το τοπ εσκορτ αυτή τη στιγμή.
ΥΓ: Πέρα από το τρομερό κρεβάτι κλπ η κοπέλα είναι και εξαιρετικό παιδί…
Μπανάκι λίγο κουβεντούλα και με ξεκινάει μια πίπα πάλι απίστευτη κοιτώντας με στα μάτια κάνοντας μου την πουτσα κάγκελο σε χρόνο dt. Τη βάζω κάτω να την περιποιιηθω και εγώ και η κοπέλα να στάζει ποτάμια καυλας τη γυρίζω στα 4 για σφυροκόπημα και στο τέλος ιεραποστολικό να χουφτώνω τις βυζαρες της και να χύνω μέσα στο λάστιχο… Σπάνια χύνω με ιεραποστολικό φανταστείτε τι Καβλα μου έβγαλε η γκομενα μιλάμε είναι ίσως το τοπ εσκορτ αυτή τη στιγμή.
ΥΓ: Πέρα από το τρομερό κρεβάτι κλπ η κοπέλα είναι και εξαιρετικό παιδί…
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
από τα καλύτερα μουνια που έχει φέρει το γραφείο !
Θα μας τα φαει όλα το μωρό
Πρέπει να πάμε και διακοπές όχι τίποτα άλλο ……..
Η Νάταλι είναι λίρα 100, έχω κάνει πάνω από 10 ραντεβού μαζί της, ΠΆΝΤΑ εξαιρετικά καθαρή και με φουλ πρόγραμμα (πρωκτικό, κατάποση έχει επίσης παίξει, δονητές, ότι μπορείτε να φανταστείτε).
Νομίζω, διόρθωση πιστεύω, ότι σχεδόν όλοι που την έχουν δει, την ίδια άποψη με μένα θα έχουν, άντε 1 στους 50 να βγει να πει κάτι και ούτε.
Ναι...μετα την πρόσφατη αύξηση της τιμής της μαλλον έχουν πέσει αναδουλειες και προσπαθεί να "ανεβει" κατεβάζοντας τις άλλες γραφοντας μαλακιες...