Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Hello boys
Το σκορ στο Μάγο ήταν ισόπαλο (1-1, μια φόλα και μια επιτυχία), οπότε αποφάσισα να στραφώ στα διεθνή παιχνίδια. Είδα τις φωτογραφίες της κοπέλας, μ' άρεσε και δεν το σκέφτηκα πολύ. Τηλέφωνο στο γραφείο, κανόνισμα ώρας που βόλευε, και σκάω στο ξενοδοχείο της μανταμίτσας. Πρώτη εντύπωση, περίπου όπως τα λέει το γραφείο. Ύψος 1.68-1.69, κορμί ωραίο για να μην πω θανατηφόρο, μουτράκι όμορφο, στήθος δυάρι, μαύρο καρέ μαλλί (έβγαλε τα εξτένσιονς και το κόντυνε λιγάκι), μπλε μάτια, άκρα πολύ περιποιημένα. Ρωσίδα δεν είναι (όχι ότι με χάλασε), ούτε και 25 χρονών που λέει το γραφείο. Τριαντάρα πατημένη την έκανα.
Στα του σεξ, δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά, αλλά δεν με απογείωσε κιόλας. Ίσως φταίω κι εγώ γιατί με το που την είδα απέκτησα μεγάλες προσδοκίες. ΟΚ, και στην πίπα το (παρα)έχει με εναλλαγές ρυθμού, πολύ σάλιο και σχετικά πνιξίματα, και κάθεται σε όποια στάση θέλεις, και το παίρνει όλο αδιαμαρτύρητα, αλλά ρε παιδιά μου φάνηκε λίγο (ως πολύ) μηχανική, ότι πήγαινε δλδ βάσει προγράμματος, σαν να είχε καταπιεί κασέτα. Ιδιαίτερες πρωτοβουλίες δεν πήρε (ευγενικά το λέω, βασικά δεν πήρε καμία). Στα 4 με έφτιαξε αρκετά, γιατί το θέαμα αυτού του κώλου ήταν πολύ εντυπωσιακό, αλλά μέχρι εκεί. Βασικά, αν τον έδινε θα ήταν μεγάλο συν αλλά δεν (παρότι μου φάνηκε να έχει γράψει χιλιόμετρα).
Συνολικά, δεν μπορώ να πω ότι δεν την ιδρώνει την φανέλα, αλλά δεν έμεινα και ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ίσως φταίει το ότι εγώ είχα καλλιεργήσει (αδικαιολόγητα όπως απεδείχθη) υψηλές προσδοκίες, ίσως να ήταν κουρασμένη από τα απανωτά ραντεβού, ίσως να ήταν ο Ερμής ανάδρομος, εξ ου και ο τίτλος της κριτικής. Γεγονός πάντως είναι πως από το ραντεβού δεν μου έμειναν και πολλά. Γι αυτό και ο χαμηλός βαθμός στην σχέση κόστους/απόδοσης.
Συνελόντι ειπείν, και για να μην σας ζαλίζω απογευματιάτικα, είναι μια όμορφη γυναίκα, με πολύ ωραίο σώμα, με στάνταρ υπηρεσίες, που θα μπορούσε να σε απογειώσει, αλλά κάπου βάζει κόφτη. Για σεργιάνι σίγουρα ναι, για κρεββάτι (με εμένα τουλάχιστον), όχι
Αυτά από μένα.
So long bitches

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
TG
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, xagnostos2006, HoneyVoskos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2022
Νονέ…πήρες φόρα Ε;!
Καπέλο
review reaction 3 hornyasfuck
21 Ιουλίου, 2022
@james034
Προσπαθώ να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο αγαπητέ.
TG
The Godfather
review reaction 1 hornyasfuck, james034
21 Ιουλίου, 2022
μαστορα ...well come back ...
review reaction 1 hornyasfuck, The Godfather
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3