Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνέχεια με Γιολάντα.
Καθώς πολλές οι κριτικές και πολύς ο ντόρος στο φόρουμ, επέλεξα κι εγώ με τη σειρά μου τη Γιολάνα και ίσως καθυστερημένα! Δυστυχώς, ο σοφός λαός τα έχει πει και γενικά οι παροιμίες μου έχουν βγει σε πολλά θέματα στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή. Βέβαια ισχύει και η κόντρα ψυχολογία ότι όταν ακούς τόσο καλά λόγια, βάζεις τον πήχη τέρμα ψηλά και μετά με 1-2 πραματάκια να στραβώσουν τότε το παραμύθι γκρεμίζεται.
Προσωπική μου άποψη εντελώς, χωρίς να θέλω να ρίξω κάποιο φταίξιμο στην κοπέλα, απλά αυτό το σουπερ ουάου effect που έχει περιγραφεί από πολλούς εγώ δεν το έζησα. Πάμε εν συντομία:

Θετικά:
1. Ντύσιμο φουλ καύλα, όπως πρέπει να ντύνεται ένα CG!
2. Συμπεριφορά και σόσιαλ, από τα καλύτερα, ηρεμία, ξέρει να μιλήσει και να σε φτιάξει
3. Τρελή όρεξη, παίρνει προωτοβουλίες, γλύφει παντού
4. Υπομονετική και ιδρώνει τη φανέλα φουλ, θα σε τελειώσει και 2η φορά ακόμα και αν το παιχνίδι το νομίζεις χαμένο

Αρνητικά:
1. Χαρακτηριστικά προσώπου εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν, εξ ου και η βαθμολογία, αλλά ξαναλέω αυτά είναι τέρμα προσωπικά, δεν σημαίνει ότι η κοπέλα είναι άσχημη
2. Κώλος, ε ρε παιδιά οκ για εμένα αυτός ο τεράστιος κώλος είναι ντεκαυλέ. Δεν λέω, σφιχτός, χωρίς κυτταρίτιδα αλλά για να έχεις πρόσβαση σε κάποια πράγματα θελει κόπο συν ότι δεν μπορείς να χουφτώσεις και να γραπώσεις ένα κωλομέρι και να χαρείς σαν άνθρωπός (συν επιδερμίδα ολίγον τι τραχιά). Μόνο για σφαλιάρες είναι. Κλασικό μεσογειακό σώμα δλδ, ίσως έχουμε κακομάθει από τις σλάβες, δεν λέω.
3. Υπερβολική χρήση του "μωρό μου". Βρε κοπελα μου. δεν είναι ανάγκη να γεμίζεις τη σιωπή με την ίδια λέξη ξανά και ξανά. Αν δεν έχεις τις να πεις άσε τα σώματα να μιλήσουν και ό,τι γίνει, δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν διάλογοι και λέξεις θαυμασμού την ώρα του σεξ.

Στο αν θα την ξανάβλεπα βλέπετε έβαλα ίσως, γιατί σαν άνθρωπος είναι μοναδικός και θα ήθελα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου μήπως περάσω καλύτερα σε άλλη φάση. Θυμάμαι κριτική άλλου συναγωνιστή με τίτλος ο άνθρωπος Γιολάντα, που ισχύει 100%, σαν τύπος δλδ να πεις 2 κουβέντες, να πας για καφέ είναι καταπληκτική, αλλά στην πράξη, γι αυτό δλδ που πάμε, εμένα προσωπικά δεν μου έκανε την υπέρβαση που περίμενα.

Να περνάτε όμορφα και με μοναδικές εμπειρίες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Learxos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
565
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, mancunian1986, THV και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2022
Φίλε δεν σου άρεσε η εμφάνιση της κοπέλας! Τις φωτό και τα βίντεο της κοπέλας δεν τα είδες πριν πας? Τις κριτικές δεν τις διάβασες? Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσδοκίες είχες όσο αφορά την εμφανιση της.
review reaction 1 olddog, GEOR78, geroksouras και 3 άλλα μέλη
19 Ιουλίου, 2022
θα συμφωνησω με srek7
οσο ομως και υποκειμενικη να ειναι η αποψη σου για την εμφανιση
το προσωπο 5 με τετοιες ματαρες και το σωμα 6 που οκ αυτο θα το δεχτω....αλλα το προσωπο 5 αδερφε καπου κανεις χοντρο λαθος
G
geroksouras
19 Ιουλίου, 2022
Ισως ήμουν λίγο αυστηρός, σκέφτηκα όμως ως εξής: όταν το 9-10 είναι για το θεό, 7-8 για κάτι πολύ ωραίο, χάλια το 0, πήγα στο 5-6. Οκ ας πούμε 6. Ματάρες ναι δεν αντιλέγω και τρελό eye contact στον πεοθυλασμό, αλλά στο σύνολο κάτι δεν μου άρεσε, μου θύμιζε λίγο και μια παχουλή ξαδέρφη μου στο πρόσωπο που είναι και λίγο βλαμμένη (η ξαδέρφη μου, η Γιολάντα τα είπαμε είναι τυπάρα) και ίσως ξενέρωσα υποσυνέιδητα απο εκεί. Γλώσσα
Μέσο όρο όμως έβγαλα 7.5 που είναι οκ, πάιρνει επάξια το χάλκινο του γραφείου καθότι: Αριάνα (έχω βάλει κριτική απλά τοτε δεν μπορούσα να βάλω μεγάλα νούμερα) παίρνει το χρυσό με 9 και Σοφία (δεν έχει νόημα να βάλω κριτική είναι πασίγνωστη) παίρνει το ασημένιο με 8-8.5. Όλα πάντα υποκειμενικά! Ξαναλέμε σαν υπηρεσίες κτλ ήταν καταπληκτική η Γιολάντα και ήρωας στο πεδίο της μάχης, όχι σαν κάτι αρπάχτρες city tour που λίγο κάτι να στραβώσει σου ρίχνουν το φταίξιμο παίρνουν το 140άρι και εξαφανίζονται.
review reaction 1 james034
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3