Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 32 10
Call-Girls 63184
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τελείωσα νωρίτερα τις δουλειές και έτσι είχα χρόνο πριν την πτήση επιστροφής για SKG.
Αποφάσισα να γεμίσω αυτόν τον λιγοστό χρόνο με το μπουμπούκι που λέγεται Νάστια. Οι κριτικές ήταν πολύ καλές και έτσι δεν μπορούσα να το προσπεράσω.

Φτάνω στο ξενοδοχείο της Συγγρού στην ώρα μου και την ώρα που μπαίνω βλέπω ένα μελαχροινό υπερτούμπανο γύρω στα 30 να βγαίνει και να μπαίνει σε μια τζιπάρα. Μπήκα μετά να δω τις κοπέλες του πρακτορείου δεν μπόρεσα να την βρω σε αυτές.
Καλά ξεκινήσαμε λέω. Φτάνω ρεσεψιον στην οποία ζητάνε ταυτότητα.

Με τα πολλά φτάνω στο δωματιο και μου ανοιγει το κορίτσι...ένα κορίτσι με αυτό το χαμόγελο και την εμφάνιση της φοιτητριούλας που την είχες πάντα μεσα στην παρεα αλλα δεν σου γεμισε ποτέ το μάτι. Αλλά είναι και γαμώ τα παιδιά και έχει και τις καλύτερες σημειώσεις για την σχολή.

Αυτό μου θύμισε η Ναστια...απλά γλυκόχαριτωμένο προσωπάκι με μετρια δοντάκια και δέρμα αλλα τοσο γλυκια και χαμογελαστη και ευγενικη που τα προσπερνας όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί πραγματικα δεν σε νοιαζουν πλεον.
Οι "τοπ σημειωσεις της" ειναι οι επιδόσεις της και η συμμετοχή της. Η αύρα που σου βγάζει.
Τόσα φιλιά και αγκαλιες δεν μου έχει ξανατύχει. Δεν είμαι ούτε απ'τους αγαπούληδες ούτε από τους σκληρούς γαμιάδες που γουστάρουν πορνοσταριλικια. Ένας φυσιολογικός γαμιάς ειμαι που αναζητώ στιγμές οικειότητας για την στιγμιαία απογείωση.

Ε το κορίτσι όμως μου έβγαλε το τρυφερό με την συμπεριφορά της. Αγγλικα πολυ φτωχα αλλα την βγαλαμε την ακρη με λιγες λεξεις και πολλα αγγιγματα και γελακια. Εχει μάθει και αρκετές φράσεις στα ελληνικα το μωρό με καλη προφορά κιόλας που δείχνει ένα κορίτσι με μεράκι και όρεξη

Στα του σεξ το κοριτσι τα δινει ολα πραγματικα...απιστευτη συμμετοχη σαν να ειναι με το αγορι της. Πανέμορφο κορμακι αρκετά μαυρισμένο με παρα πολυ ωραιο δερμα (σε αντιθεση με του προσωπου που εχει ελαφρα ακμη) .

Συνεχώς σε ότι στάση κάναμε (cowgirl-ιεραποστολικο-πισωκωλητό-πλαγια κουταλατο-reverse cowgirl) οπτική επαφη. Σ Υ Ν Ε Χ Ω Σ.

Πολυ όμορφες αντιδράσεις ακομα και χωρις χυσιματα...μια φορα εχυσε μονο οταν ηταν απο πανω μου και με αγκαλιασε σφιχτα φιλώντας μου το αυτί.

Για τελειώμα καθισα στην ακρη του κρεβατιου και την εβαλα με ενα μαξιλαρι στα γονατα να με πιπωσει (πολυ καλή πίπα...αισθησιακη με ρυθμους που ανεβαινουν και παλαβωνει) μεχρι να με αδειασει πανω στα μικρα βυζακια της ενω με κοιτουσε με ενα χαμογελο...αχ αυτο το χαμογελο. Τοσο δοτικό και τρυφερό. Μολις τελείωσα ετσι οπως ημουν ξαπλωμενος μπρούμυτα μολις ηρθε απ'το μπανιο μου εκανε μονη της 5 λεπτα μασαζ στην πλατη που ημουν πιασμενος. Πολύ καλό μασαζακι.

Αν μάθει καλά αγγλικά ή και άλλα ελληνικά πάει θα καταστρέψει πάρα πολύ κόσμο πραγματικά. Όταν δημιουργεί τέτοια ατμόσφαιρα και οικειότητα και αύρα χωρίς λεκτική ουσιαστικα επικοινωνία δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνεται αν βάλει και το μπλα μπλα στο πρόγραμμα.

Για επανάληψη αν έρθει καμια θεσσαλονικη όπως είχε ξανακανει στο παρελθον λέω να σπάσω τον κανόνα μου να μην πηγαινω 2 φορες με το ιδιο κοριτσι (δεν εχει και πολλες επιλογες η σαλονικαρα μας)

Αλλα για Αθηνα οι επιλογές είναι πολλές και οι πειρασμοί περισσότεροι και έτσι δεν θα ξαναδοκιμασω. Χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό ως προς την κοπέλα φυσικά η οποία ξαναλέω είναι καταπληκτική!

Ευελπιστώ και σε άλλα τέτοια διαμαντάκια στο μέλλον...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Backpacker
Ανώτερος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
3.544
Πόντοι:
5.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Katz, THV, chaoserevos και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού