Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 1 10
Call-Girls
6570
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Οι φωτογραφιες ειναι παραπλανητικες.... Η Αριανα ειναι υπερτουμπανο υπερμουναρος διαστημικος
Σε ενα γκρουπακι που εχουμε κατι παλιοπαιδα κι εγω σχεδιαζουμε τι εχει προγραμα ο καθενας. Εγ ηθελα σημερα λιγο εξτρα κρεατακι
απο τις φωτογραφιες μου εκαναν μπαμπατσικες Παλομα (θα την δω το βραδακι μαλλον) και Αριανα
Φευ
Η γκομενα ειναι φιτ με αψογο γυναικειο κορμι γυμνασμενη οσο πρεπει και οπου πρεπει τα δε βυζια της σιλικονατα ναι μεν αλλα αψογα φτιαγμενα
Λογο μηδενικων αγγλικων της μετα το ντουζ με πλακωσε στα φιλια(εγω εκλεισα δοντια οταν πηγε να βαλει γλωσσα) και τρομερη πιπα, στο σεξ υπερστενη , με καβαλησε μανιωδως, την εστησα στα 4 οπου εχει απιστευτο κωλο, μετα ιεραποστολικα οπου εχυσα στο πιρσινγκ του αφαλου της
Μιλαμε εκανα 3 ολοκληρες στασεις στο μισαωρο
Ποιος;
Εγω!!!!!
Δεν εχω βαλει απολυτο 10 ποτε και σε καμια
Αλλα εδω ανετα θα το εβαζα αλλα μην χαλασουμε το σερι
Ενα εχω να πω
οποιος δεν την παρει ειναι gay
Να ευχαριστησω και στο γραφειο που με αποζημιωσε για το κακιστο ραντεβου με την Daniela
Σε ενα γκρουπακι που εχουμε κατι παλιοπαιδα κι εγω σχεδιαζουμε τι εχει προγραμα ο καθενας. Εγ ηθελα σημερα λιγο εξτρα κρεατακι
απο τις φωτογραφιες μου εκαναν μπαμπατσικες Παλομα (θα την δω το βραδακι μαλλον) και Αριανα
Φευ
Η γκομενα ειναι φιτ με αψογο γυναικειο κορμι γυμνασμενη οσο πρεπει και οπου πρεπει τα δε βυζια της σιλικονατα ναι μεν αλλα αψογα φτιαγμενα
Λογο μηδενικων αγγλικων της μετα το ντουζ με πλακωσε στα φιλια(εγω εκλεισα δοντια οταν πηγε να βαλει γλωσσα) και τρομερη πιπα, στο σεξ υπερστενη , με καβαλησε μανιωδως, την εστησα στα 4 οπου εχει απιστευτο κωλο, μετα ιεραποστολικα οπου εχυσα στο πιρσινγκ του αφαλου της
Μιλαμε εκανα 3 ολοκληρες στασεις στο μισαωρο
Ποιος;
Εγω!!!!!
Δεν εχω βαλει απολυτο 10 ποτε και σε καμια
Αλλα εδω ανετα θα το εβαζα αλλα μην χαλασουμε το σερι
Ενα εχω να πω
οποιος δεν την παρει ειναι gay
Να ευχαριστησω και στο γραφειο που με αποζημιωσε για το κακιστο ραντεβου με την Daniela
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
geroksouras
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη