Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 10 10
Call-Girls 34675
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σχολασε το μαθητουδι και ηρθε Ελλαδα για διακοπες :-) ειδε και τη θαλασσα για πρωτη φορα μου πε :-) πολυ γλυκο κοριτσακι! δε με επειθε με τπτ οτι ηταν 21 οπως γραφουν , ολο γελαγε οσο τη ρωταγα, μου το κατεβασε 19, δειχνει και πιο μικρη :-) , αν ειστε ανω των 40 και θελετε να νιωσετε εκφυλοι πορνογεροι να η ευκαιρια! :-)

Δε μου αρεσουν τοσο μικρες, αν δεν ηταν τοσο τουμπανο θα την ειχα διωξει, εχει τελεια βυζαρα ομως σχεδον 3αρι, οπως στις φωτο ειναι ετσι καλοσχηματισμενο, εσκασε με ενα ντεκαβλε φορεμα πολυ ριχτο σαν ρασο παπα, αλλα επειδη δε φοραγε σουτιεν η βυζαρα ηταν εμφανης. Παροτι με τελειο βυζι, εχει και ωραιο κωλο! Ισως οχι τοσο οσο στις φωτο αλλα πολυ κοντα, τι σου ναι αυτα τα ρωσικα γονιδια :-) καμια σχεση με το σουλουπι γυναικας που οταν εχει βυζαρα ειναι ακωλη. Το προσωπο ειναι λιγο μετριο, αλλα ενταξει αν ειχε και αυτο θα μιλαγαμε για superstar , ειναι αρκετα χαριτωμενη γελαστη και προθυμη. Παει με τα νερα σου, πιστευω ισως μπορει και pse φαση, αλλα δε μου εβγαζε για κατι τετοιο, μειναμε σε gfe φαση χαλαρα, με φιλι χωρις γλωσσα ομως. Κανα δυο φορες μου την εδωσε βεβαια, αφου εβλεπε μαλλον πως μου τρεχουν τα σαλια γι αυτη  :-) Επισης πολυ καθαρη με τελειο απαλο νεανικο δερμα, κορμι οχι γυμνασμενο αλλα μια χαρα βοηθαει και η μικρη ηλικια της.

Στα του αγωνα πιπα πολυ καλη χωρις προφυλακτικο, πηγε να μου βαλει ενα λαδι/αντισηπτικο δε ξερω τι ηταν , ειδε οτι δεν ηθελα και δεν επεμεινε, το κατεχει το αντικειμενο. Για την ηλικια της γενικα ειναι πολυ καλη και αν ειναι λιγο αχαρη σε καποιες φασεις ειναι απο αυτο, στο σεξ επισης μια χαρα ξερει να ακολουθει, και της αρεσει και το δυναμικο απ οτι καταλαβα, αλλα δυστυχως δε μπορεσα πολλα καθοτι περασμενη η ωρα , δε μπορουσε πιο νωρις που την ηθελα, κατι ποτα πριν , κουραση, και οι βυζαρες της να πηγαινουν πανω κατω... ε ποσο να αντεξω :-) και οι 2 γυροι στη μια ωρα, ειχα καιρο να το καταφερω αλλα τετοια καυλα που ειναι το κανει ευκολο, τελειωμα σε ιεραποστολικο μεσα της.

Θα την ξαναπαρω σιγουρα την πρωτοετη οδοντιατρο, μετα την Ivana απ το vip, αλλο ενα κοριτσι με συνδυασμο ομορφιας και μορφωσης :-) , θα ειναι εδω με μια φιλη της για 2 βδομαδες μου πε.

Τελος να γραψω και ενα σημαντικο αρνητικο, δε μιλαει καλα Αγγλικα, χρειαζεσαι translate, εκτος αν επικεντρωθεις στις ματαρες και στις βυζαρες της και μιλησει η γλωσσα του σωματος :-)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
305
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, THV, kwstasxat και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2022
Ουορανη ή Ρωσσιδα η μπεπεκα;
review reaction 1 hornyasfuck
18 Ιουλίου, 2022
ποιος νοιαζεται για τα αγγλικα αμα ειναι οντως τοσο ωραιο το μωρο!!!!!!!!
eros82-ποιος νοιαζεται απο που ειναι,δε πα να ναι και απο τον αρη
review reaction 1 review reaction 3 bourdelotsarkakias, Eros82, hornyasfuck
18 Ιουλίου, 2022
Δαχτυλα αφηνει το μωρο;
review reaction 1 hornyasfuck
18 Ιουλίου, 2022
Δεν δοκιμασα να της βαλω, λιγο της το "γαργαλαγα" :-))) και δε φαινεται να την πειραζε καθολου, θα πονταρα οτι δεν εχει προβλημα την εκοψα για τρελιαρικο μικρο :-)
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4