Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Call-Girls 209884
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ήρθε η ώρα μου με την Λορενα, αφού όσες φορές προσπάθησα να την συναντήσω δεν γινότανε. Εύκολα κλείστηκε το ραντεβού και πάω στο ξενοδοχείο.
Έρχεται το κορίτσι με.ενα πλατύ χαμόγελο. Όμορφη κοπέλα, στον δρόμο γυρνάς να την κοιτάξεις. Φιλάκι στο στόμα και λίγο μπλα μπλα να σπάσει ο πάγος.
Μπαίνει για μπάνιο και καθώς έβγαζε τα περιττά την έβλεπα και την χάζευα γιατί είχα την απορία αν έχει το σώμα των φωτογραφιών. Και όντως το έχει. Βγαίνει από το μπάνιο και έρχεται καταπάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσοφυλλα. Αισθησιακά θα τα χαρακτήριζα. Μετά σιγά σιγά κατέβηκε προς τα κάτω και αφού είχε περάσει με την γλώσσα της από όλο το σώμα μου, ξεκίνησε μία πολύ καλή πιπα. Πολλά deep thought, πολλές φορές έγλυφε με την γλώσσα της όλο τον πουτσο μου. Πέρασε και από τις μπάλες. Από μόνη της πήρε το προφυλακτικό, μου το φόρεσε και άρχισε το γαμισι. Ήταν από πάνω έλεγχε τον ρυθμό. Στην αρχή σιγά σιγά και μετά ανέβαζε ρυθμούς με πολλά αγκωμαχιτα που έκαναν την όλη φάση πιο καυλα. Έτσι μας βρήκε το τέλος, μέσα στο μουνακι της. Το μόνο που έκανα εγώ ήταν να περνάω με τα χέρια μου όλο της το σώμα.
Μετά μπανακι και από τους δύο, λίγο μπλα μπλα και μετά ανέλαβα εγώ δράση. Είχα τέτοιο κορμί και να.μην το χαρώ, κρίμα είναι. Άρχισα να την φιλαω και να την χαϊδεύω και ανταποκριθηκε στα παιχνίδια μου. Χωρίς να το καταλάβω εγώ βρεθεί από πάνω της ανταλλάζοντας γλωσσοφυλλα και ξεκίνησα την κάθοδο. Έκανα μια μικρή στάση στο λαιμό της και μετά σταμάτησα στα βυζάκια της. Τα ευχαριστηθηκα, άλλωστε το λέω σε κάθε μου κριτική ότι είμαι μέγας βυζολαγνος. Μετά κατέβηκα χαμηλά όπου και γευτηκα τους χυμούς της, μούσκεμα είχε γίνει και ύστερα πέρασα και από τα ποδαράκια της. Μετά ακολούθησα το ανάποδο δρομολόγιο και καταλήξαμε να ενώνουμε τις γλώσσες μας. Πάω να πάρω τα προφυλακτικά και μου τα περνει από το χέρι, μου πιάνει τον πουτσο και μου τον έπαιξε για λίγο και με ξαπλώνει και αρχίζει μια διαστημική πιπα. Από τις καλύτερες πιπες που μου έχουν κάνει. Της ζητάω το προφυλακτικό, μου το φοράει, σηκώνομαι φιλιομαστε την ξαπλώνω σιγά σιγά και μπαίνω. Γαμιομασταν με πολύ πάθος και φιλιομασταν, ένιωθα σαν να κάνω σεξ με μια καινούρια μου σχέση. Ύστερα την βάζω στα 4 και ανέβασα γρήγορα ρυθμούς και έτσι τελείωσε ο αγώνας. Αυτή τη φορά τα έριξα στην πλάτη της.
Μπανακι και από τους δύο, ντύθηκε πήρε τα χρήματα από το κομοδίνο, με φίλησε και έφυγε.
Κοινώς πέρασα πάρα πολύ καλά και ελπίζω να έχω και άλλα τέτοια γαμισια!!!

Υ. Γ. Τα χρήματα τα είχα αφήσει στον κομοδίνο από την αρχή, όταν μπήκε τα είδε αλλά δεν έκανε κίνηση να τα πάρει!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
22.282
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, company of heroes tho, Annapurna και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2022
Ωραίος μαν.
Ετσι πρέπει να είναι το σπόρ.
review reaction 1 kwstasxat, hornyasfuck
18 Ιουλίου, 2022
"deep throat" ἀντί "deep thought"... "Εἶχε ὡραῖο σῶμα" ἀντί γιά "Εἶχα ὡραῖο σῶμα"... Προσοχή φίλε μου, γιατί γελᾶμε ΑΘΕΛΑ μας...
review reaction 1 srek7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2