Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 36 10
Call-Girls
66013
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
προηγουμενης εβδομαδας συναντηση τωρα βρηκα λιγο χρονο, η κοπελα στο συνολο εγω δε βρηκα τιποτα κακο.Ισα ισα ηταν και πολυ ομορφη και πολυ καυλιαρα στο κρεβατι, ηρθε ντυμενη με ενα ωραιο μαξι φορεμα καλοκαιρινο και ψιλοτακουνα που την εκαναν 2 μετρα.
οταν γδυθηκε μου παρεδωσε μια σωματαρα που γεμισε το κρεβατι απο ακρη σε ακρη και μια κωλαρα που την εστηνε για τρελο γλυψιμο...δυστηψνς δεν τη δινει.
επισης ωραια δαχτυλακια που γουσταρει γλυψιμο και γενικα ηταν πεντακαθαρη,μυριζε παντου υπεροχα.
στην πιπα της τα εχουν πει, αγαπαει πουτσο. στο γαμησι επισης, δυο γκολ με ευκολια και απο μενα την ξαναεπερνα χωρις δισταγμο.
εχει και καλο σοσιαλ γιατι εγω ειχε και τις μαυρες μου εκεινη την μερα και με εφτιαξε.
οταν γδυθηκε μου παρεδωσε μια σωματαρα που γεμισε το κρεβατι απο ακρη σε ακρη και μια κωλαρα που την εστηνε για τρελο γλυψιμο...δυστηψνς δεν τη δινει.
επισης ωραια δαχτυλακια που γουσταρει γλυψιμο και γενικα ηταν πεντακαθαρη,μυριζε παντου υπεροχα.
στην πιπα της τα εχουν πει, αγαπαει πουτσο. στο γαμησι επισης, δυο γκολ με ευκολια και απο μενα την ξαναεπερνα χωρις δισταγμο.
εχει και καλο σοσιαλ γιατι εγω ειχε και τις μαυρες μου εκεινη την μερα και με εφτιαξε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν